Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Nattens dæmoner 2

2 timer 09 minutter
7.4
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Denne overnaturlige thriller bringer endnu en virkelig sag fra de to berømte paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warrens arkiver. Den Oscar-nominerede Vera Farmiga og Patrick Wilson spiller igen hovedrollerne som Loraine og Ed Warren, der i en af deres mest uhyggelige paranormale efterforskninger rejser til det nordlige London for at hjælpe en enlig mor med fire børn, som er alene i et hjemsøgt hus.
Trailer:

Nattens dæmoner - En thriller, som får dig helt ud på kanten af sofaen

”Nattens dæmoner” er efterfølgeren til den utrolig populære thriller om Ed og Lorraines liv som efterforskere inden for paranormal aktivitet. Filmen er opbygget på sande historier men fortælles med effekter om overnaturlige kræfter, som gør det til en rigtig gyser, som du sjældent vil glemme. Man følger det berømte par Ed og Lorraine Warren, som spilles af den Oscar nominerede Vera Farmiga og Patrick Wilson. I filmen er de efterforskere, som arbejder med speciale inden for overnaturlige kræfter. Filmen handler om en ny gruopvækkende sag, som får parret til at rejse til det nordlige London for at hjælpe en enlig mor, som kæmper for sit liv med fire børn i et hjemsøgt hus. Det er nu op til Ed og Lorraine Warren at efterforske årsagen til de uhyggelige hændelser i hjemmet, og sammen skal de nu forsøge at bekæmpe dem. Filmen er opbygget realistisk, og ”Nattens dæmoner” er baseret på sande hændelser, hvilket er med til at give ekstra gys under dynen derhjemme. Hvis du leder efter en spændende thriller, som vil få din puls til at slå ekstra hurtigt, vil du ikke blive skuffet med denne gennemførte film.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at den del af Hodgson familien, som stadig lever, var forbi for at besøge optagelserne til filmen. Frances O’Connor, som spiller deres mor i filmen, nægtede at mødes med familien bag om kulisserne, da hun frygtede, at det ville have indflydelse på hendes optræden. James Wan, som er instruktør til filmen, blev først tilbudt en utrolig stor sum penge for at instruere filmen ”Fast and Furious 8”, men takkede nej, så han kunne instruere ”Nattens dæmoner” i stedet. Vidste du, at Vera Farmiga stadig havde store problemer med halsen og stemmen efter optagelserne, på grund af at hun var tvunget til at skrige så højt igennem mange scener. Under optagelserne var det nemlig ofte nødvendigt at genindspille den samme scene op til 50 gange for at få den helt ret, og i samtlige af de scener skulle hun skrige, hvilket gav hende problemer med stemmen efterfølgende. Under den første dag af indspilningen havde de en præst på besøg for at velsigne filmen.

Goofs

Lagde du mærke til, at når Ed og Grosse går hen til deres bil, ser man en række moderne biler i forgrunden, selvom vi i historien befinder os i 1970’erne.

Citat

Lorraine Warren: ”Ed, this is as close to hell as I ever want to get.” Lorraine Warren: “Valak! In the power of God, Jesus and the Holy Spirit I condemn you back to hell!”

Nattens dæmoner - En spændende og realistisk thriller om overnaturlige kræfter

At kombinere overnaturlige kræfter og en realistisk film kan ofte være svært, men James Wan har skabt et mesterværk, der vil få dig til at blive yderst spændt.

Når du ser ”Nattens dæmoner” for første gang, er det svært ikke at leve sig fuldstændig ind i historien, uanset om man tror på overnaturlige kræfter eller ej. Nu kan du få ”Nattens dæmoner” hjem i din filmsamling ved at leje eller købe den hos Blockbuster.

Læs mere om Nattens dæmoner 2
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 09 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.4

  Brugernes anmeldelser

  07/10/2016 : Mikkel Poulsen
  Scary fucking god forsættelse.
  En rigtig god efterfølger til succesen fra 2013, der er mange jump scener der giver en gåsehud og mareridt. Jeg glæder mig til en så kaldt 3 i 2018-19!!

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer