Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Natportieren

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Da det arabiske forår er på sit højeste i Cairo bliver nattevagten på Hotel Nefertiti, den tidligere soldat Jonathan Pine, tryglet om at hjælpe en elegant gæst. Gæsten, en smuk kvinde, frygter at hendes viden vil føre til et blodbad på oprørerne og Pine kontakter sin ven på den engelske ambassade. Men alt går galt og episoden trækker Pine ind i våbenhandleren Richard Ropers hensynsløse og farlige verden. Flere år senere møder Pine efterretningsagenten Angela Burr. Pine får nu mulighed for at ramme den kyniske Roper.
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Episode 1

  Natportineren' er historien om den forhenværende britiske soldat, Jonathan Pine, som rekrutteres af agent Angela Burr til at infiltrere forretningsmanden Richard Ropers inderste cirkel, og afsløre den uhellige alliance, som Roper har skabt mellem efterretningsverdenen og lyssky våbenhandlere. For at nå indtil kernen i Ropers imperium, tvinges Pine til at stå model til Ropers højre hånd, major Corkoran i hans konstante mistænkeliggørende afhøringer. Samtidig skal Pine modstå de fristelser, som Ropers smukke kæreste, Jed, udsætter ham for. I sin kamp for at gøre det rigtige, må Pine først selv blive kriminel.

  2: Episode 2

  På middelhavsøen Mallorca rystes våbenhandler Richard Ropers tilsyneladende rolige og luksuriøse liv. Nattevagten Pine er et halvt år tidligere blevet sendt til Devon i England for at fabrikere sin dækhistorie og sit alias af Angela Burr, som står i spidsen for afdelingen for bekæmpelse af korruption. Med et nu berygtet alias brænder Pine alle broer og efterlyses samtidig af Interpol. Efter et mislykket forsøg på at ramme Roper og hans familie, stiller Pine sig nu på Ropers side.

  3: Episode 3

  Pine slikker sine sår i våbenhandleren Ropers villa på Mallorca og begynder at grave interessante hemmeligheder frem om husets øvrige beboere. Imens rekrutterer Burr og Steadman en ny mand, som kan blive værdifuld i kampen mod Roper. I villaen er Ropers højre hånd Corky stadig mistænksom og holder et vågent øje med Pine.

  4: Episode 4

  Våbenhandleren Roper indlemmer Pine i indercirklen og efterlader sin tidligere håndlanger Corky ude i kulden. Agent Burr er bekymret for sin kildes sikkerhed, da hun erfarer, at vigtige informationer er blevet lækket og måske allerede er kendt af Roper og hans folk.

  5: Episode 5

  Våbenhandleren Roper mistænker nu en i den inderste kreds og indkalder sin entourage i et forsøg på at finde frem til forræderen. Pine tvinges dermed ind i et farligt spil. Samtidig møder agenterne Burr og Steadmans operation mere og mere modstand fra regeringen i London.

  6: Episode 6

  Roper tager til Cairo med sit hold for at lukke våbenaftalen. I Cairo møder Pine sin gamle fjende. Pine beslutter at satse alt for at gennemføre sin dobbelte hævnaktion. London lukker ned for støtten til Steadman og Burrs antikorruptionsprogram og mens Roper lægger sidste hånd på aftalen, slås Pine og Burr for at redde operationen med livet som indsats.

  7: Episode 7

  Pine, som er under stærkt pres, tvinges til at tage store chancer. Våbenleverancen er på vej til sin slutdestination, samtidig med at Ropers liste over mistænkte infiltratorer krymper. Burr og Steadman støder på politisk modstand.

  8: Episode 8

  Pine får hjælp af en gammel ven, samtidig med at Burr og Steadman ankommer til Kairo uden opbakning fra de overordnede. Roper er i gang med at afslutte våbenaffæren, og chancen for at fælde ham krymper for hver dag, der går.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer