Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Når noget slutter

1 timer 44 minutter
6.3
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Tony er fraskilt og pensioneret. Han lever et stille og lidt ensomt liv. En dag får han besked om, at moren til universitetskæresten Veronica har testamenteret en dagbog til ham. Den tilhørte Tonys bedste ven, der senere også blev kæreste med Veronica. Det fører til et gensyn med den stadigt dragende ungdomskæreste, og snart begynder fortidsminderne at vælte frem; den første kærlighed, det knuste hjerte, svigtet, fortrydelserne, skylden. Kan Tony se sandheden i øjnene og tage ansvar for de ødelæggende konsekvenser, hans handlinger havde for så lang tid siden?
Trailer:

Når noget slutter er en drama-film, som er blevet filmatiseret ud fra Julian Barnes´ anmelderroste roman. Tony Webster lever et stille liv, men da han en dag arver en dagbog, tvinges han til at kigge tilbage på fortidens hemmeligheder.

Når noget slutter er en film for sanser og følelser

Når noget slutter handler om manden, Tony Webster, som bor i sit lille hus i London, hvor han trives med sine daglige rutiner samtidig med, at han har et muntert forhold til sin ekskone. Den sædvanlige dagligdag bliver pludselig ændret, da han kastes ud i en rejse tilbage i fortiden efter at have modtaget et brev med en arv fra sin ungdomskæreste, Veronicas, afdøde mor. Selve arven består af en dagbog, som oprindeligt tilhørte hans studiekammerat Adrian. Dagbogen er nu endt i hænderne på Tonys tidligere svigermor. Tony ved ikke, at han i sin fortid har været indblandet i mange ulykkelige skæbner. Han vil selvfølgelig gerne have den dagbog, som har har arvet, men Veronica nægter at udlevere den til ham. Hun fortæller ham, at dagbogen er blevet brændt, og derfra udfoldes filmens historie med spring mellem fortid og nutid. I starten er han drevet af at få svar på, hvorfor tingene er, som de er, men efterfølgende føler han et behov for at sige undskyld. Ekskonen, Margaret, hæver dette ellers så forudsigelige melodrama til et tankevækkende niveau. Det er nemlig i samværet mellem de to, at det interessante og rørende opstår. For at gøre ondt værre, så har Margaret aldrig vist noget om Tonys ungdomskæreste, Veronica, på trods af, at Tony og Margaret har været gift i 20 år.

Vidste du at?

Trivia

Ritesh Bartra, som var filmens instruktør, var så nervøs for at møde Julian Barnes, forfatteren til romanen "Når noget slutter", at han efter deres samtale havde glemt det meste af det, som de snakkede om. Han kunne dog huske en smule, for eksempel Barnes replik: "Go ahead and betray me."

Goofs

I filmen ser man Tony og Veronica gå ind i en bil, hvor de tager den standardiserede seletype på, som vi kender den i dag, fra skulderen og skråt ned ad overkroppen. Denne seletype var dog ikke standard i biler fra 1960´erne, som er tidspunktet for filmens handling.

Citat

"Dad - no one writes letters anymore" - sagt af Susie Webster, som er datter til Tony, om, at det at skrive breve er gammeldags. "I once knew a pasteurized lesbian" - sagt af Tony Webster - sagt af Tony Webster i starten af filmen.

Når noget slutter funderer over begreberne liv, tid og ansvar

Køb Når noget slutter hos BLOCKBUSTER. Ritesh Bartras filmatisering af Julian Barnes´ roman "The sense of an Ending" er fantastisk fortalt. Selve historien får først rigtig mening, når man selv funderer over livets aspekter som ansvar, tid og erindring i forhold til ens eget liv. Ritesh Bartra og manuskriptforfatter, Nick Payne, går langsomt til værks, og afslører således , hvad der skete dengang i Tonys liv. I takt med at Tony fortæller sin ekskone om fortidens hændelser, indser man, hvor dybt hans fortid var begravet. Lej Når noget slutter, hvis du blot skal have en god film til din weekendaften.

Læs mere om Når noget slutter
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 44 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer