Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

My Little Pony Filmen

1 timer 36 minutter
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Da den onde Stormkonge og hans håndlangere truer med at stjæle al magien i Ponyville, må de seks ponyer Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy og Rarity kaste sig ud på et fantastisk eventyr for at redde deres hjem. Et eventyr, der byder på masser af nye venner, men også udfordringer, som kun mod, magi og venskab kan løse.
Trailer:

My Little Pony: Filmen er en animationsfilm, som handler om vennerne Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity og Fluttershy. Sammen skal de stoppe den onde stormkonge, som truer deres land Equestria.

Tag med på et eventyr i My Little Pony: Filmen

I My Little Pony: Filmen følger vi seks ponyer, Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity og Fluttershy. Da mørke kræfter indtager Equestria, må ponyerne stå sammen om at redde deres hjemland. Ponyerne har forberedt en venskabsfestival, men under festlighederne bliver de afbrudt af en farlig invasion. Den onde stormkonge har beordret sine undersåtter til at stjæle byens magi og fange de seks ponyer, for også at tage den magi, de er i besiddelse af. De seks venner flygter fra byen med det mål at stoppe stormkongens plan. Undervejs møder de blandt andre et hjælpsomt væsen, men de finder hurtigt ud af, at ikke alt er, som det ser ud. Efter et møde med nogle pirater, bliver ponyerne uenige, og dette bryder deres sammenhold. Deres venskab bliver sat på en prøve, og de må nu kæmpe endnu hårdere for at holde sammen, hvis de skal vinde over stormkongen. For at finde vej tilbage til Equestria og freden der engang var, må vennerne stå overfor utallige store udfordringer, der tester deres venskab. Hvis magien skal opretholdes, og venskabet reddes, må Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity og Fluttershy hjælpe hinanden på den farlige rejse, de er på. Kan de stå sammen mod den onde stormkonge og den farlige, men eventyrlige, færd de begiver sig ud på, og i sidste ende redde deres hjemland Equestria?

Vidste du at?

Trivia

Navnet "Celaeno" stammer fra den græske myteologi, og tilhører harpyerne (fugle-lignende kreaturer). Sø-ponyerne i filmen er inspireret af det mytologiske væsen kendt som hippokamp, som er halv hest og halv fisk. Den har overkroppen af en hest og underkroppen af en fisk.

Goofs

Sommetider i filmen glemmer Rainbow Dash og Fluttershy, at de kan flyve, selvom de har vinger. Da Pinkie Pie kommer op fra vandet, og siger "Hun er væk!", er hendes manke stadig tør. Selvom Twilight Sparkle har et magisk enhjørningehorn, men bruger det næsten ikke i filmen.

Citat

Twilight Sparkle: "Mit navn er prinsesse Twilight Sparkle, det her er mit hjem, Equestria!" Twilight Sparkle: "Et land fyldt med magi, musik og vigtigst af alt, venskab. Helt ærligt, hvad i alverden skulle der kunne ske?" Fluttershy: "Vi er lige blevet slået til plukfisk af den største party-crasher på kloden!"

Oplev magien i My Little Pony: Filmen

Køb My Little Pony: Filmen og tag med på et fremragende eventyr, når ponyerne Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity og Fluttershy står sammen om at redde deres magiske land, som under en venskabsfestival bliver invaderet af mørke kræfter. Er du klar til en magisk rejse fyldt med venskab og udfordringer? Se med når ponyernes venskab bliver sat på prøve, og de i samarbejde må besejre den onde Stormkonge. Lej My Little Pony: Filmen hos Blockbuster i dag.

Læs mere om My Little Pony Filmen
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 36 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer