Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mr. Robot

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Elliot, cybersikkerhedstekniker om dagen og selvbestaltet hacker om natten, står ved en skillevej, da den gådefulde leder for en undergrundsgruppe af hackere hyrer ham til at tilintetgøre det firma, han bliver betalt for at beskytte. Elliot, som føler sig tvunget af sine personlige overbevisninger, kæmper for at modstå chancen for at destruere de multinationale direktører, som han mener driver (og ødelægger) verden.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: eps1.0_hellofriend.mov

En berygtet hacker får interesse i cybersikkerhedsteknikeren og den selvbestaltede computerhacker Elliot, og en ondsindet koncern bliver hacket.

2: eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg

Elliot er splittet mellem at acceptere et jobtilbud fra en ondsindet koncern og at slutte sig til hackergruppen fsociety.

3: eps1.2_d3bug.mkv

Elliot forsøger at leve et normalt liv, men han kan ikke slippe væk fra fsociety. I mellemtiden bliver Gideon mistænkelig, og Tyrell bruger beskidte tricks.

4: eps1.3_da3m0ns.mp4

Elliot kæmper med sine morfinabstinenser ved at få en række hallucinationer om sit liv. Angela tager et sted hen, hvor hun aldrig har været før.

5: eps1.4_3xpl0its.wmv

Fsociety forsøger at infiltrere Steel Mountain, det mest sikre dataanlæg i Amerika.

6: eps1.5_br4ve-trave1er.asf

"Elliot forsøger at hacke Vera ud af fængslet for at redde nogen han holder af, Tyrells ""spil"" går amok, og Angela graver dybere ned i sin mors død."

7: eps1.6_v1ew-s0urce.flv

Elliot savner Shayla. Angela laver en aftale med Colby. Sharon Knowles støder ind i Tyrell.

8: eps1.7_wh1ter0se.m4v

Allsafe bliver hacket og Elliot mødes med White Rose. Tyrell afhøres af politiet, og Elliot husker hvem han virkelig er.

9: eps1.8_m1rr0r1ng.qt

Elliot må stå ansigt til ansigt med udfordringerne fra sin fortid og vænne sig til sin nyfundne familie.

10: eps1.9_zer0-day.avi

Endnu en kæmpe opdagelse for Elliot, som omhandler hans familie og fsociety, Tyrells verden begynder at lukke sig omkring ham, og Angela får en ret uventet gæst.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer