Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mother's Day

1 timer 55 minutter
5.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Følg med når tre generationer knyttes sammen på Mors dag. Sandy er singlemoren, der forsøger at få gang i karrieren, mens hun pludseligt står overfor en spirrende romance med Bradley, der også opdrager sine døtre alene. Jesse er karrierekvinden, der aldrig ser sine forældre - indtil de en dag dukker uanmeldt op i hendes lejlighed. Kristin blev bortadopteret som barn og opsøger nu sin biologiske mor, tv-værtinden Miranda. Mother's Day har samme koncept som fx Valentine's Day og New Year's Eve, hvor en række forskellige historier kobles sammen på en mærkedag.
Trailer:

Mother's Day – En film om 3 generationer, der mødes i ugen op til mors dag

En stjernespækket film om 3 generationer med navne som Jennifer Aniston, Julia Roberts og Kate Hudson på rollelisten.

I filmen følger vi 3 forskellige mødres oplevelser på mors dag. Sandy (Jennifer Aniston) er lykkelig skilt, indtil hun finder ud af, at hendes eks-mand er løbet bort med en væsentlig yngre kvinde. Nu skal hun til at tilpasse sig sit nye liv, hvor hendes to drenge pludselig har fået en stedmor. Søstrene Jesse (Kate Hudson) og Gabis (Sarah Chalke) mor er ikke helt glad for at se, at Gabi er lesbisk, og Jesse er gift med en sort mand. Miranda (Julia Roberts) har ikke nogen børn og fokuserer udelukkende på sin karriere. Kristin (Britt Robertson) nyder livet som nybagt mor, men hun føler sig presset, når hendes kæreste gerne vil giftes. Bradley (Jason Sudeikis) forsøger ihærdigt på at være en god far for sine to børn, efter deres mor døde året før. Hans bedste forsøg på at fejre mors dag er at lade som om, den slet ikke eksisterer. Men da en spirende romance mellem Bradley og Sandy begynder at tage fart, er det noget af det, der bliver lavet helt om på.

Vidste du at?

Trivia

Alle Julia Roberts 3 børn (Hazel, Phinneas og Henry) er med i Mother’s Day.

Julia Roberts fik $3 millioner for 4 dages arbejde med at indspille filmen.

Julia Roberts går ind for genbrug. I filmen Mother’s Day bruger hun en paryk, som hun også har på i filmen Notting Hill, der er fra 1999.

Noget af det træningstøj, Jennifer Aniston og Kate Hudson har på i filmen, er fra Kate Hudsons eget mærke, Activewear Line Fabletics.

Goofs

Russells mor ringer til ham fra Las Vegas, mens de er på startbanen i lufthavnen, og da hun kort tid efter ringer til ham igen, er hun pludselig i Georgia for at fejre mors dag.

Citat

Kristin: “I have abandonment issues!”

Jesse: “(to her son, who’s peeing in front of the guests) Tanner, nononono!”

Kristin: ”Oh”.

Jesse: “It’s like the fourth time he’s done this”.

Mother’s Day – Endnu en film af instruktøren af Pretty Woman

Ikke nok med at filmen Mother’s Day har samme instruktør som Prettey Woman: Garry Marshall. Men filmen har også samme koncept som filmene Valentine’s Day og New Year’s Eve, hvor flere historier kobles sammen omkring en mærkedag. Filmen sætter fokus på forholdet mellem mor og datter. Og det gør den på en både humoristisk og også letgenkendelig måde, hvor alle, der enten er mor eller datter, sikkert kan nikke genkendende til flere ting. Du kan se, eller gense filmen på http://blockbuster.dk/, og du har både mulighed for at købe filmen og for at leje filmen. Når du benytter Blockbuster, har du den fordel, at du ikke skal betale for et abonnement for at se filmen. Du betaler simpelt hen kun for de film, du gerne vil se, og hverken mere eller mindre end det.

Læs mere om Mother's Day
  • Udgivelsesår: 2016
  • Spilletid: 1 timer 55 minutter
Fra: Køb 19,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 5.6

Brugernes anmeldelser

09/09/2016 : Moni Bony
Meget amerikansk - men sød
Hvis man er til den type film, er den et sikkert hit :-)

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer