Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mother!

1 timer 58 minutter
6.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Et ægtepar lever en tilsyneladende idyllisk tilværelse i deres eget lille isolerede paradis. Her har hun fuldstændig givet sig hen til rollen som muse for hans digterkunst - hun elsker alt, hvad han skriver og lader alt i deres liv dreje sig om hans arbejde. En dag begynder en række fremmede mennesker pludselig at banke på hoveddøren og træde ind i ægteparrets liv. Pludselig må hun se sin tilværelse styrte i grus, og hun tvinges til at revurdere alt, hvad hun ved om kærlighed, hengivenhed og opofrelse. Darren Aronofsky, der tidligere har instrueret bl.a. Requiem For A Dream og Black Swan, har instrueret Mother!, der var en af 2017’s mest kontroversielle film.
Trailer:

I filmen Mother! bor et par sammen, da gæster uden invitationer begynder at komme til deres hus. Deres ellers normale hverdag forandres drastisk og forholdet sættes på en alvorlig prøve.

Ikke alt er som det ser ud til i Mother!

I en stjernespækket psykologisk gyser, om et par der bor sammen, starter Mother! ud med en stærk scene. I et brændende hus står en kvinde midt i flammerne. Hendes hud brænder, mens skrig høres i baggrunden. Det unavngivne par 'Han' og 'Mor' bor sammen i et stort hus, Han er en digter, som har fået skriveblokade, efter han mistede sin første kone. Mor er i gang med at male værelser, da hun får et syn af et bankende hjerte indeni væggene. Pludselig banker det på døren til parrets hus, og Han åbner for en fremmed, og byder ham velkommen. Mor er nervøs for at lade en fremmed mand være tilstede i deres hus. Manden indrømmer at være fan af Hans arbejde, og de snakker længe om Hans udgivelser. Til sidst indvilliger Mor i at lade den fremmede mand blive i huset. Den fremmede mand har en voldsom hoste, og Mor ser ham kaste op i toilettet. Senere opdager hun at han mangler et stort stykke kød ved sine ribben. Næste dag spørger Mor den fremmede hvordan han har det, men han siger at han har det fint. Er du til en stjernespækket psykologisk thriller, så se denne film med Javier Bardem, Jennifer Lawrence, Ed Harris og Michelle Pheiffer. Hvad sker der mon med det fremmede par ,da sønnerne pludselig dukker op på dramatisk vis, vrede og voldelige - og Mor annoncerer at hun er gravid?

Vidste du at?

Trivia

Gennem hele filmen nævnes der ingen navne. Brian Gleeson og Domhnall Gleeson som spiller brødre i filmen, er også brødre i virkeligheden. Jennifer Lawrence levede sig så meget ind i filmen under optagelserne at hun begyndte at hyperventilere. Hun brækkede desuden et ribben under optagelserne.

Goofs

Jennifer Lawrence har under en scene hvor hun ammer en baby, et ar i sit ansigt. I næste scene er arret væk. Mor ringer 911, men lægger på igen da der bliver svaret. Ingen ringer tilbage, hvilket der altid vil blive gjort i sådan en situation.

Citat

"Det der gør mest ondt er at jeg ikke er nok" "Det er ikke din skyld, der er aldrig noget der er nok. Jeg kunne ikke være kreativ hvis det var. Og det skal jeg. Det er det jeg gør. Det er hvem jeg er."

Mother! en psykologisk gyser med kærlighed og begær.

Køb Mother! i dag og se den når du har lyst, og hvor du har lyst. Hos BLOCKBUSTER får du det, du betaler for uden at betale abonnement du måske ikke bruger alligevel. Skal du holde filmaften derhjemme, så lej Mother!, og nyd friheden i hjemmebiografen sammen med vennerne. Smid popcornene i mikroovnen, og fyld slikskålen op til en rigtig hyggelig aften i godt selskab ligesom det passer dig allerbedst. Hjemme i stuen løber I ikke tør for film. Her er flere end 8000 titler tilgængelige.

Læs mere om Mother!
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 58 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer