Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mordet i Orientekspressen

1 timer 51 minutter
6.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Da der bliver begået et mord om bord på et luksuriøst tog, må den skarpe detektiv Hercules Poirot øbe om kap med tiden for at løse mysteriet, før morderen slår til igen. Alle er mistænkte i dette sofistikerede og nervepirrende mysterium, der er baseret på Agatha Christies bestseller.
Trailer:

Spændingen er serveret, når en passager bliver dræbt i Orientekspressen midt om natten. Med filmen Mordet i Orientekspressen får vi et klassisk drama, men med moderne filmeffekter og fantastiske skuespillere såsom Johnny Depp og Penelope Cruz.

Et mystisk mord skal opklares i filmen Mordet i Orientekspressen

Året er 1935 og den kendte detektiv Herkules Poirot ser frem til en mere end velfortjent ferie, men så ser det ud til at det alligevel ikke bliver til noget, da han modtager et telegram hvor han bedes rejse omgående tilbage til London for at løse en sag. Ved et tilfælde møder han sin gamle ven Monsieur Bouc som nu er direktør for den berømte Orient Express, og så ser det ud til at heldet er med ham, for vennen tilbyder ham at rejse med toget til Frankrig. På den led får Poirot i det mindste tre dage, som han kan bruge til at slappe af i, inden han skal fortsætte med at arbejde. Det viser sig dog at alle rum i toget allerede er reserveret, og Bouc må bruge sin indflydelse, for at detektiven kan komme med alligevel. Nogle afslappende dage bliver det ikke til, for Poirot kommer i misstemning da en vis Mr. Ratchett overrumpler ham, og prøver at overtale ham til at fungere som millionærens personlige livvagt. Poirot lader sig ikke overtale, og kort efter bliver Ratchett myrdet midt om natten mens toget står stille på grund af uvejr. Nu skal Poirot løse gåden om, hvem der har begået mordet, men det er ikke så let endda, da det viser sig at alle på toget er forbundet med hinanden, og en gammel sag på en eller anden måde, og dette gør det kun endnu vanskeligere for ham at løse gåden om Mordet i Orientekspressen.

Vidste du at?

Trivia

Forfatterinden Agatha Christie som har skrevet romanen bag denne film, lod sig inspirere til den samme af virkelige hændelser. Orientekspressen kørte nemlig fast i Tyrkiet under en snestorm i år 1929, og historien om kidnapningen har hun formentlig fået inspiration til, da Charles Lindbergs søn blev kidnappet i år 1932.

Goofs

Læg mærke til scenen hvor Poirot skynder sig at skrive ordene fra det brændende papir ned i sin notesbog. Hvis man ser nøje efter, så kan man senere se at det er blevet omskrevet, da skriften ikke er den samme.

Citat

Jeg har set den menneskelige sjæls brud, så mange brudte liv, så meget smerte og vrede, der giver plads til den dybe sorgs gift. Alligevel har jeg altid ønsket at tro, at mennesket er rationelt. Min eksistens afhænger af dette håb.

Mordet i Orientekspressen er en spændende film for alle

Køb Mordet i Orientekspressen hos Blockbuster allerede i dag. Det er gratis at oprette din profil på hjemmesiden, og du får adgang til de bedste serier og film med det samme. Betal kun for det som du virkelig ønsker at se, såsom premierefilm og alle de nyeste serier. På sitet finder du timevis af den skønneste underholdning til de bedste priser, og du kan både købe eller leje filmene - alt efter hvad du foretrækker. Lej Mordet i Orientekspressen med det samme, og få dig en dejlig oplevelse.

Læs mere om Mordet i Orientekspressen
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 51 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.6

  Brugernes anmeldelser

  18/04/2018 : Anonym bruger
  Fantastisk Film
  Elsker denne film, fordi den er super godt lavet og historien er fantastisk

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer