Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mord uden grænser

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Organiseret kriminalitet i Europa breder sig. Den er mere professionel og mere hensynsløs end nogensinde før - og den kender ingen grænser. Efter tre relaterede drab på prostituerede i Danmark, Tyskland og Belgien sammensætter Europol et internationalt team med efterforskere fra hvert land, og de tre nye kolleger indleder jagten på morderen.
 • Udgivelsesår: 2014
 • Censur:
  Ned til: Køb 149,-

  Pris som konfigureret: 149 ,-

  1: Episode 1

  Tre prostituerede i Antwerpen, Berlin og København findes dræbt. Skudt gennem venstre øje og med fingeren skåret af, bliver de fundet få timer efter at den belgiske journalist Jean Louis Poquelin har besøgt dem. Europol opretter et efterforskningshold under ledelse af danskeren Harald Bjørn, Jackie Mueller fra Tyskland og Alicia Verbeek fra Belgien og det, som først så ud til at være en brutalt mordserie begået af en enkelt gerningsmand, udvikler sig hurtigt til en meget større sag.

  2: Episode 2

  Den litauiske milliardær Marius Loukauskis sættes i forbindelse med efterforskningen. Loukauskis mistænkes for at lede et stort kriminelt netværk, som opererer med menneskehandel og tvangsarbejde. Han har en topplacering på Europols liste men har indtil videre været urørlig. Den berømte jazzsangerinde Iris Gabler udlover en dusør for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af Marias morder. Maria var hendes datter.

  3: Episode 3

  Journalisten Poquelin arbejdede på en bog om Loukauskis og hans kriminelle forretning, da han interviewede de myrdede prostituerede. De vidnede imod Loukauskis - og blev angiveligt derfor dræbt og Poquelin tortureret. Alt hans materiale er lagret på en password-beskyttet webserver, men Poquelin samarbejder ikke med politiet. Da Alicias overordnede, dommeren Stephane Pernel, pludselig forsøger at begå selvmord, er undersøgelsen slået tilbage til udgangspunktet - det eneste spor er nu Theo Janke, Marias alfons.

  4: Episode 4

  Theo Janke og hans datter bliver fundet dræbt af skud. Nettet strammes omkring milliardæren Loukauskis, da sporet af de to mord fører til Bruno Koopman, Loukauskis personlige sikkerhedschef. Harald kommer i kontakt med en undercover-agent, der arbejder i Loukauskis organisation. Det lader til, at Loukauskis ex-kone Dahlia og Bruno har konspireret imod Loukauskis lige siden han snød hende for masser af penge efter skilsmissen.

  5: Episode 5

  Afsnit 05 i krimiserien, der udspiller sig i flere europæiske lande.

  6: Episode 6

  Afsnit 06 i krimiserien, der udspiller sig i flere europæiske lande.

  7: Episode 7

  Afsnit 07 i krimiserien, der udspiller sig i flere europæiske lande.

  8: Episode 8

  Afsnit 08 i krimiserien, der udspiller sig i flere europæiske lande.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer