Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Moonlight

1 timer 47 minutter
7.4
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
*OSCAR-VINDER 2017 - BEDSTE FILM* Den prisvindende og anmelderroste Moonlight er et intimt og følsomt portræt af unge Chiron, der vokser op i et af Miamis hårdere belastede kvarterer. Hans kamp for at finde sin plads i tilværelsen formes af de mennesker, han møder, og de øjeblikke, han gennemlever. Vold og stofmisbrug hører til dagligdagen, men i forgrunden er der også ømhed, gribende menneskelige relationer og bryderier med den seksuelle identitet. Den tre-dobbelte Oscar-vinder Moonlight har bl.a. vundet statuetten for Bedste Film.
Trailer:

Moonlight - Oscarvindende for bedste film

Spændende, hård og tankevækkende. Dette er blot nogle af de ord, som kan beskrive dette drama om drengen, teenageren og manden Chiron. Vi følger ham i tre forskellige stadier af hans liv - et liv der er alt andet end let og rosenrødt. Chiron bor alene sammen med sin mor, der er narkoman, i et kriminelt miljø i Miami, Florida. Han finder dog et lille åndehul hos parret Juan og Teresa, som tager ham til sig i det daglige. Det viser sig dog, at Juan må påtage sig noget af skylden for moderens narkoproblemer, og det skaber konflikter. Oveni det kæmper Chiron også med sin seksualitet, som selvsagt er problematisk i et kriminelt, fattigt miljø i det sydlige USA, men Chiron er en fighter. Moonlight vandt Oscar prisen for årets bedste film, og den er bestemt værd at se. Filmen er fyldt med imponerende skuespilpræstationer - både fra de unge talenter til de garvede som britiske Naomie Harris og Mahershala Ali, som også vandt en Oscar for bedste mandlige birolle. Er du til et drama, der sætter tankerne igang, så er denne film lige noget for dig. Find tæppet og bland selv slikket frem og se den med din familie, partner eller venner. Du finder naturligvis filmen hos Blockbuster. Vi har et hav af gode filmoplevelser, der bare venter på dig. God fornøjelse.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at filmen vandt en Oscar for bedste film? Vidste du, at Brad Pitt har været med til at fonde filmen? Vidste du, at Naomi Harris måtte indspille sin rolle på bare 3 dage på grund af visum problemer?

Goofs

Da Juan kører rundt med Little, ser man moderne biler omkring dem. Ligeledes ser man moderne cd'er i bilen, da Little bliver kørt hjem. Kevins guldkæde bliver også filmet både under og over t-shirten i scenen, hvor de slås på græsset.

Citat

Juan: "I've been here a long time. Out of Cuba. A lot of black folks are Cuban. You wouldn't know from being here now. I was a wild little shortie, man. Just like you. Running around with no shoes on, the moon was out."

Moonlight - vi har den hos Blockbuster

Er det tid til underholdning så køb Moonlight, så du kan se den igen og igen eller lej Moonlight for en aften. Det er helt op til dig. Hos os betaler du kun, for det du ser. Vi kører ikke med abonnement, så det bliver ikke nemmere og mere bekvemt for dig som forbruger. Du kan se meget mere på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om, hvor du også kan læse om alle vores mange film - nye som gamle klassikere - og ikke mindst vores favorable priser.

Gå ikke glip af filmen Moonlight, som er et spændende og tankevækkende drama, og som oveni købet vandt en Oscar for bedste film. Få filmen hos Blockbuster - vi garanterer underholdning i topklasse.

Læs mere om Moonlight
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 47 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer