Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Monster Trucks

1 timer 41 minutter
5.7
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Tripp arbejder på restaureringen af en gammel lastbil, da han opdager, at det mystiske, kæmpestore benzinædende monster Creech har gemt sig inde i den. For at beskytte sin drilske nye ven skjuler Tripp Creech under motorhjelmen på sin lastbil og gør den til en superdreven monster truck. Sammen tager den atypiske duo ud på en vild rejse for at genforene Creech med hans familie.
Trailer:

En længe ventet drengerøvsfilm med fede biler, der kun overgåes af de endnu federe stunts og special effects i filmen. Kunne du lide Transformers filmene, vil du elske Monster Trucks filmen.

Den længede ventede Monster Trucks film

Hvis du var vild med Transformers filmene, vil du elske den nye og længe ventede film Monster Trucks. Her er igen fede biler, der kommer til live og som skal forsøge at begå sig mellem mennesker. Både de hjælpsomme og venligtsindede og de mere skurkagtige af slagsen. Så er det blot med at håbe, at man kan regne ud, hvilken side, de er på. Filmen starter en i lille by, hvor et stort firma borer efter olie. Chefen for borerfirmaet Tenneson vælger at overhøre advarslerne om, at der er noget helt galt. Han skulle nok have lyttet til, for pludselslig støder de på noget uforklarligt under borerarbejdet. Tenneson vælger at hemmligholde og lægge låg på episoden, men hans anstrængelser lykkedes ikke. Noget ødelægger bilerne i byen og fortærer deres benzintanke. Men hvad og hvorfor er de store spørgsmål. I en anden ende af byen arbejder teenageren Tripp på en skrotplads, hvor han i sin fritid forsøger at skrue en gammel bil sammen. En aften ser han et mystisk væsen. Han vælger at tro på det gode i væsnet og forsøger at blive ven med det. Hemmeligheden bliver dog hurtigt opdaget og mænd fra oliefirmaet dukker op. Væsnet vælger at forsvinde ved at smelte sammen med den bil Tripp forsøger at sætte i stand. Pludselig er bilen blevet levende af sig selv og stikker af.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at premieredatoen blev udsat ikke bare én eller to, men hele tre gange, da de ikke var blevet færdige med Moster Trucks filmen til tiden. Vidste du endvidere, at alle biler i filmen, der ikke er en politibil er af mærket Dodge.

Goofs

Da Lucas sætter sig ind i sin moster truck, spænder han sig fast i med en 5-punkt-sele. Senere i scenen må han klamrer sig til en åben dør, for ikke at falde ud af bilen. Senere igen er han så atter spændt godt fast i selen.

Citat

Reece Tenneson med henvisning til Burke "He comes highly recommended." Reece Tenneson: "I'm not into hurting people" nikker i retningen af Burke "that's his job". Sam: "You want to see something crazy?", Sam: "Told you that you have never seen anything like this.”

Se Monster Trucks sammen med gutterne

Køb Monster Trucks allerede i dag hos BLOCKBUSTER. Du vælger selv om du vil købe eller leje filmen hos Blockbuster. Her er der intet dyrt månedligt abonnement. Du betaler kun for de film og serier, du ønsker at se. BLOCKBUSTER har over 8.000 titler at vælge imellem og der kommer løbende nye til. Gå på jagt mellem alle de fede premiere film og prisvindende serier i vores store arkiv. Lej Monster Trucks hos BLOCKBUSTER og saml gutterne til en rigtig drengerøvsfilm.

Læs mere om Monster Trucks
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 41 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer