Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Money Monster

1 timer 35 minutter
6.5
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Lee Gates har sit eget TV-show, som har gjort ham landskendt og forvandlet ham til den store investeringsguru. Da et selskab, han har anbefalet, pludselig krakker, går det galt. En meget vred og hævngerrig mand sniger sig ind i studiet. Han er bevæbnet og tager Lee og hele produktionsholdet som gidsler. Manden kræver en forklaring og det skal ske på live TV. Pludselig er Lee Gates og hans producer Patty kapløb med tiden for at opklare en konspirationsteori.
Trailer:

Money Monster – En thriller med Julia Roberts, George Clooney, Jack O’Connell og mange flere velkendte stjerneskuespillere instrueret af Jodi Foster

Money Monster er en velspillet thriller instrueret af Jodi Foster, som helt siden sin spæde barndom har været en del af den amerikanske filmverden både som skuespiller og nu også som dygtig instruktør.

TV-værten Lee Gates (George Clooney) giver hver uge gode råd om køb af aktier live på sit tv-program. Programmet har mange seere, og mange af disse seere følger de gode råd fra Lee Gates. Det kører godt for Lee, indtil han en dag bliver ramt af virkeligheden, og der er flere investorer, som taber mange penge på hans råd. Lee Gates tages som gidsel på direkte tv af en desperat seer, som har tabt hele sin formue på at følge tv-værtens råd om investering. Det bliver starten på et drama og et spil om selvtægt og om den rolle, medierne spiller i det moderne samfund. Filmen er en kombination af et klassisk gidseldrama og en satirisk kritik af hysteriet på de sociale medier.

Vidste du at?

Trivia

Filmmanuskriptet til denne film var i 2014 på en liste over årets mest populære uindspillede film.

George Clooney er blevet fan af Jack O’Connell’s hjemlige fodboldhold, Derby County.

George Clooney foreslog selv, at Julia Roberts skulle spille den kvindelige hovedrolle.

Da de ikke kunne få det til at passe sammen tidsmæssigt, indspillede George Clooney og Julia Roberts stort set alle scener i filmen hver for sig.

Goofs

På rulleteksten i bunden af billedet er Dow-Jones indekset konstant på 18,132.2x. I enkelte scener falder det dog med 0,01. Men det er uhørt, at indekset ikke ændrer sig mere, og især er det uhørt på dage med dårlige nyheder, som vil påvirke finansverdenen.

Det bliver sagt, at Walt Camby flyver hjem i en Gulfstream Five, men i stedet ser man, at han flyver i en Gulfstream Four. Det kan man se på manglen på maling på Gulfstreamens motor.

Selv om det meste af filmen finder sted fredag 2.april 2015, kan man se, at Walts pas er dateret 3.marts 2016.

Citat

Lee Gates: “The name is Lee Gates, the show is Money Monster. Without risk, there is no reward. Should I sell? Should I get a loan? GET SOME BALLS!”

Et drama om medierne og deres påvirkning, og hvad der kan ske, når ellers ”idiotsikre” råd om køb af aktier slår fejl

Måske er Money Monster Jodi Fosters måde at formulere en øjenåbnende kritik af Wall Street og de forskellige rådgivende investorer omkring Wall Street. Og måske en kritik af det spil, det er at investere i aktier. Det er ikke til at vide, men du kan selv afgøre, om du mener, at det er det, filmen gerne vil vise. Du kan både købe og leje den på http://blockbuster.dk/. Din fordel ved at købe eller leje Money Monster på Blockbuster er, at du ikke er bundet af et abonnement, så du betaler kun for den eller de film, du faktisk ønsker at se.

Læs mere om Money Monster
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer