Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Modus

Sæson 2
8 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Serien er skrevet af Emmy-vindende manuskriptforfattere og er baseret på krimidronningen Anne Holts bøger. "Modus" har kriminalpsykologen Inger Johanne Vik som omdrejningspunkt. I anden sæson af Modus, historien om kriminalpsykologen Inger Johanne Vik og politikommissær Ingvar Nyman, bliver USA’s første kvindelige præsident kidnappet under et statsbesøg i Sverige. Sammen med FBI står det svenske politi nu ansigt til ansigt med en fjende, som besidder mere magt, end de nogensinde kunne forudse.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Afsnit 1

Ingvar og det svenske politi forbereder den amerikanske præsident Helen Tylers kommende statsbesøg. Glæden ved at have den nyvalgte præsident i Stockholm varer dog kun kort, da Helen Tyler forsvinder på mystisk vis.

2: Afsnit 2

Det svenske politi sætter alle kræfter ind på at finde den amerikanske præsident. Inger Johanne indser, at hendes fortid kommer på tværs, da det står klart, at Ingvar bliver svensk kontaktperson for Warren Schifford.

3: Afsnit 3

Inger Johanne må virkelig anstrenge sig for at få samarbejdet med Warren til at fungere. Kulturforskellene mellem det svenske politi og FBI bliver mere og mere tydelige, da sporene efter præsidenten slutter ved den døde livvagt Hunter Russell.

4: Afsnit 4

Ingvar og Inger Johanne indser, at de ikke kan stole på andre end hinanden i takt med at lækagen i det svenske politi bliver indkredset. Samtidig bliver deres privatliv sat på prøve, da Warren får mast sig tilbage i Inger Johannes liv.

5: Afsnit 5

Inger Johanne opdager, at hun bliver skygget og opsøger Hedvig for at få hjælp. Brikkerne begynder langsomt at falde på plads, og Inger Johanne får en ide, der overbeviser hende om, at hun må tage sagen i egen hånd.

6: Afsnit 6

Warren har svært ved at få resten af FBI til at tage hans teori om, hvad der ligger bag præsidentens forsvinden, alvorligt. Inger Johanne havner i en meget konfliktfyldt situation, da Helen Tyler ikke ønsker at blive fundet af omverdenen.

7: Afsnit 7

Ingvar er nødt til at samarbejde med Warren, hvis de skal have en chance for at finde Inger Johanne og Helen Tyler. Inger Johanne begynder at forstå, hvad der ligger bag præsidentens forsvinden, og at de er oppe imod meget farlige kræfter.

8: Afsnit 8

Det svenske politi og FBI ved nu, hvor Helen Tyler er, men når de frem i tide? Præsidentens datter Zoe får kendskab til en hemmelighed, der fører til en uovervejet handling.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer