Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Modus

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
I løbet af en snefyldt jul i Sverige finder kriminalpsykologen Inger Johanne Vik sig selv og sin autistiske datter viklet ind i efterforskningen af en række foruroligende dødsfald, hvorigennem hun møder efterforskeren Ingvar Nymann ved Rigspolitiet. Nymann sendes til Uppsala for at undersøge det chokerende mord på biskop Elisabeth Lindgren på selveste juleaften. I Stockholm fortsætter ligene med at dukke op, dog med forskellige dødsårsager. Inden længe begynder Inger Johanne at lægge mærke til et mønster, hvor mordene har en forbindelse til et fundamentalistisk netværk og en desperat jagt på morderen begynder.
 • Udgivelsesår: 2015
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Afsnit 1

  Kriminalpsykolog Inger Johanne Vik har besluttet sig for at bruge mere tid på børnene og mindre på arbejdet. Alt ændrer sig dog, da hendes ældste datter Stina, der har autisme, bliver vidne til et mord.

  2: Afsnit 2

  Inger Johanne bliver mere og mere overbevist om, at Stina har været udsat for noget slemt. Ingvar tager til Uppsala for at efterforske mordet på biskop Elisabeth Lindgren. Her står det hurtigt klart, at der ligger hemmeligheder gemt under overfladen.

  3: Afsnit 3

  Inger Johanne siger efter lange overvejelser ja til at deltage i efterforskningen og forsøger samtidig at finde mening i de oplysninger, døtrene kommer med. Spørgsmålet er, om der er en sammenhæng mellem mordene. Rolf mistænker sin mand for at være ham utro.

  4: Afsnit 4

  Lennart Carlsson bliver taget ind til forhør, og Inger Johanne opdager en forbindelse mellem Carlsson og hende. Spørgsmålet er, hvad hendes familie har med efterforskningen at gøre. Erik besøger kvinden på billedet, der befandt sig på biskoppens kontor.

  5: Afsnit 5

  Ingvar finder et spor, der ser ud til at understøtte Inger Johannes teori om motivet bag mordene. Inger Johanne kommer i tanke om ting fra sin tid på FBI der kan have med sagen at gøre. Ingvar bliver uventet kontaktet af en person, der måske kan kaste lys over sagen.

  6: Afsnit 6

  Løkken strammes om Marcus Ståhl, der befinder sig i en meget udsat situation. Biskoppens mand magter ikke længere at holde på familiens hemmelighed. Under en briefing opdager Inger Johanne en skræmmende sammenhæng mellem morderens profil og sin egen datter.

  7: Afsnit 7

  Inger Johanne kredser sig ind på morderen og føler sig overbevist om, at hun har forstået, hvordan det hele hænger samme. Marcus Ståhl kommer til et punkt, hvor han ikke længere kan lyve, og da sandheden kommer frem, får det fatale konsekvenser for mange.

  8: Afsnit 8

  Sæsonfinale. Inger Johanne og Ingvar er enige om, hvad der er morderens motiv, men deler ikke samme opfattelse af, hvad næste skridt bør være. Er der et sidste offer? I givet fald, hvem? Stina træffer en beslutning, der bringer hende og hendes søster i fare.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer