Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Modern Family

Sæson 8
22 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
I sommerferien tager familien Dunphy til New York, mens Mitch, Cam og Lily tager til Midtvesten, - og Jay, Gloria, Manny og Joe til Juarez i Mexico. Bagefter genforenes de tre dele af den store familie til 'Fars Dag'. I de efterfølgende episoder kæmper Claire med at holde styr på forretningen Pritchett's Closet, efter at Jay er tilbage som ansat. Phil finder sig endnu flere hobbyer. Glorias 'Hot Sauce' firma begynder at tage fart, - og Mitch og Cam oplever en parade af interessante gæster i deres udlejningslejlighed, mens de samtidig kæmper med deres datter Lily, som er en ægte tween!

Se Modern Family sæson 8 online

På Blockbuster.dk kan du se hele sæson 8 af den originale, tankevækkende og hylende morsomme serie Modern Family. Køb serien her, og stream den online med det samme. Modern Family skildrer det begivenhedsrige liv, som det leves i den spraglede familie Pritchett anført af faren Jay Pritchett, der forsøger at få alting til at hænge sammen i hjemmet i en forstad til Los Angeles. Serien er skabt af Christopher Lloyd og Steven Levitan, der har taget inspiration til flere elementer fra deres egne familier.

I sæson 8 følger vi igen den både morsomme og dramatiske hverdag hos familien Pritchett, der kommer ud for bryllupper, kærlighedskvaler og familiesammenkomster, der igen og igen sætter familiemedlemmernes forhold på prøve. Ed O’Neill er tilbage i rollen som familiens far, Jay Pritchett, og Sofia Vergara viser igen sit talent som hans nye kone, den hengivne colombianer Gloria. Blandt gæsteskuespillerne i sæson 8 er blandt andet legendariske Kelsey Grammer som Cams ekskæreste.

Der er tryk på både de morsomme og de rørende begivenheder i Modern Family sæson 8, og igen viser serien sin originale blanding af genrer med sine mockumentary-træk, hvor karaktererne taler direkte til kameraet. Modern Family forener humoren, det rørende, det eftertænksomme og det nytænkende i et univers befolket af en masse elskelige personer. I sæson 8 oplever vi nye sider af hele familien Pritchett.

Som i de syv foregående sæsoner byder alle medvirkende i Modern Familys sæson 8 på fremragende skuespil, og i løbet af sæsonens 22 afsnit finder vi ud af nye hemmeligheder om karakterernes indbyrdes relationer, og sammen med dem bliver vi udsat for den ene overraskelse efter den anden. Sæson 8 byder også på nye, spændende bipersoner, der bidrager til både humoren og dramaet. Det er altså ikke uden grund, at Modern Family har vundet hele 21 Emmy Awards. Serien er desuden blevet rost vidt og bredt for sine nuancerede protrætter af det moderne USA.

Du kan købe og streame hele Modern Family sæson 8 online her på Blockbuster.dk. Sæson 8 består af 22 afsnit. Klik på knappen ”Køb sæson” herover, og oplev en af de mest spændende, morsomme og originale familieserier, der har begejstret publikum verden over siden 2009.

HANDLING

I sommerferien tager familien Dunphy til New York, mens Mitch, Cam og Lily tager til Midtvesten, og Jay, Gloria, Manny og Joe tager til Juarez i Mexico. Bagefter genforenes de tre dele af den store familie til Fars Dag. I de efterfølgende episoder kæmper Claire med at holde styr på forretningen Pritchett's Closet, efter at Jay er tilbage som ansat. Phil finder sig endnu flere hobbyer. Glorias Hot Sauce-firma begynder at tage fart, og Mitch og Cam oplever en parade af interessante gæster i deres udlejningslejlighed, mens de samtidig kæmper med deres datter Lily, som er en ægte tween!

AFSNIT

1: THE TALE OF THREE CITIES

Dunphy-klanen gør klar til at vende hjemad efter en fantastisk uge i New York, og mens børnene flyver hjem, har Claire og Phil valgt at køre. Eller, det er i hvert fald det, de fortæller hinanden. Men uden begge gruppers vidende, vælger de at blive yderligere et par dage i The Big Apple for at opleve flere eventyr. Jay er tvunget til at agere moralens vogter, da Gloria og hendes søster Sonia genopliver deres uenigheder til et familiebryllup. I Missouri er Mitchs tålmodighed med Cams familie tæt på at slippe op, mens de holder vagt ved dødslejet til den 95-årige bedstemor.

2: A STEROTYPICAL DAY

Jay vil gerne gøre et godt indtryk på den familie, der flytter ind som nye genboer. Manny gør, hvad han kan, for at tiltrække en radikal tænker, mens familien Pritchett udnytter Alex' mononukleoseudbrud til deres egen fordel. Cam og Mitchell forsøger at formulere et budskab om accept.

3: BLINDSIDED

Familien Dunphy og familien Pritchett konkurrerer, da Luke gør op med sig selv, at hans bedste mulighed for at komme på college er via titlen som 'senior præsident', som Manny imidlertid også har for øje. Dog virker valget meget vigtigere for Jay, Gloria og Claire. Eftersom Haley har åbnet sin egen promotion-virksomhed, introducerer Phil hende for marketingguruen Merv Schechter. Da det går op for Cam, at hans stjernefodboldspiller skal flytte, gør han alt, hvad der står i hans magt for at holde på ham, og det fører kaotiske tilstande med sig på hjemmefronten.

4: WEATHERING HEIGHTS

Phil bliver begejstret, da han inviteres til at tage del i et segment om ejendomme hos de lokale nyheder, og han får mulighed for at møde sin helt, meteorologen Rainer Shine. Jay gør en indsats for at forbedre Mannys videointerview til optagelsesprøven på Juilliard College, og Lily forsøger at komme af med Cams fodboldspiller, der bor sammen med dem.

5: HALLOWEEN 4: THE REVENGE OF ROD SKYHOOK

Familien Dunphy prøver at give en hjælpende hånd til Lukes halloweenfest, da den truer med at udarte sig til en fuser, og Cam konfronterer sin halloween-nemesis. Jay planlægger at gå til fest hos en gammel fjende med intention om at levere et uforglemmeligt halloween-trick.

6: GRAB IT

Jays foretrukne tilflugtssted i hele verden, hans country club, risikerer at miste noget af sin charme, da Phil overvejer at blive medlem af den. Claires indflydelse på Alex' livsvalg bliver fortolket på den forkerte måde, og Cam fortæller ikke Mitchell hele sandheden om, hvad hans teaterstykke egentlig går ud på.

7: THANKSGIVING JAMBOREE

Cameron sparer ikke på pengene, da han køber ind til thanksgiving. Hayley afslører over for Phil, at hun foretrækker at tilbringe ferien i selskab med sin nye kæreste. Jay arbejder for at holde sit blodtryk i ro, og Alex og Dwight kommer hinanden nærmere.

8: THE ALLIANCE

I sæson 8’s ottende afsnit går Hayleys dag med Rainer Shines datter ikke helt som forventet. Luke hjælper, uden at have intentioner om det, Jay med hans ansøgning. Gloria, Phil og Cam har et hemmeligt møde med hinanden.

9: SNOW BALL

Mannys og Lukes intentioner om at planlægge skolens vinterbal bliver unødigt komplicerede på grund af en sms-fejl. Gloria, Claire, Mitchell og Cam er frivillige til ballet, mens Jay gør, hvad han kan, for at undgå det ved at lade som om, han gerne vil bruge sin tid sammen med Phil.

10: RINGMASTER KEIFTH

Cam genforenes med sin ekskæreste, og nytårsdag ønsker han at afholde et stort festmåltid for familien. Phils far kommer anstigende med sin nye kæreste, der viser sig at være Phils babysitter fra da han var barn. Gloria og Jay skal beslutte sig for, hvem der skal have ansvaret for at opdrage lille Joe, hvis der skulle ske dem noget.

11: SARGE & PEA

Cam tager ekstreme midler i brug for at konfrontere en anden forælder, der frarøvede ham et dyrebart Lily-øjeblik under hendes danseopvisning. Phil og Gloria ser ikke ens på Mannys og Lukes fremtidige tilværelser på college. Mitch, Claire og Jay møder Dede til bryllup hos en fælles bekendt.

12: DO YOU BELIEVE IN MAGIC?

Phil genopliver sit alter ego for at få lidt gnist og spænding tilbage i sit ægteskab. Jay har udviklet en vane med at favorisere Joe over Manny i sin opdragelse af børnene. Cam og Mitch forsøger at lære Haley og Sal at sige fra over for mændene i deres liv, og det får uventede resultater.

13: DO IT YOURSELF

Phil overtaler Jay til at blive medinvestor i en ejendom, som han længe har haft et godt øje til. Claire og Haley tager til undervisning hos en stor kok, men Claires kulinariske eventyr er ikke helt så vellykkede, som hun selv mener, de er. Mitchell og Cam gør et forsøg på at få Lily til at indse værdien af at arbejde hårdt.

14: HEAVY IS THE HEAD

Phil og Jay får et tilbud om at sælge en investering med 20% profit, men de vælger ikke at tage imod det. Cam er rædselsslagen for udsigten til en MRI-scanning, så Mitchell forsøger at få ham til at falde til ro. Gloria arrangerer en fødselsdagsfest på Claires arbejde, men timingen er ikke den bedste.

15: FINDING FIZBO

Efter Cam har set en video på internettet, hvor hans Fizbo-kostume bliver skændet, sætter han sig for at genoprette figurens navn og rygte. Phil tager til Franks polterabend for at møde sin kommende stedbror. Manny får Gloria, Claire og Haley til at gennemlæse sit seneste stykke.

16: BASKETBALL

Phil tager til en velgørenhedskamp i basketball, men han kommer pludselig under pres, da NBA-stjernerne Charles Barkley og DeAndre Jordan dukker op til kampen, som han har kæmpet bravt for at komme i form til. Claire har en stor hemmelighed, som hun skjuler for Jay, der er bange for at, Joe ikke vil respektere hans autoritet, og samtidig blusser rivaliseringen mellem Gloria og Donna Duncan op igen.

17: PIG MOON RISING

Ved et uheld vælter Mitchell en urne, der indeholder asken af Cams elskede kæledyrsgris, Lilly. Mitchell går i gang med at finde på et alibi, så han ikke bliver afsløret, men Cam forsøger at fange Mitchell i løgnen.

18: FIVE MINUTES

Mitch og Cam tager sovepiller, inden de skal flyve, men nu kæmper de mod pillernes effekt, mens de farer afsted for at nå flyet. Haley og Rainer genovervejer deres forhold over en middag, inden hans fødselsdagskage ankommer. Phil og Claire bliver introduceret til Alex' nye kæreste, da de kommer på overraskelsesbesøg.

19: FRANK'S WEDDING

Frank Dunphys bryllup afholdes med et 'De brølende 20'ere'-tema, så Phil får Dunphy-klanen til at møde op i udklædning. Jay har mestret kunsten at sige nej, men det kommer han muligvis til at fortryde. Cam samler langt om længe mod til at sige fra over for sin søster, Pam.

20: ALL THINGS BEING EQUAL

Gloria, Claire, Haley, Alex, Lily, Luke og Manny viser deres støtte til kvindebevægelsen på helt forskellige måder. Jay og Phil kommer op at skændes på grund af deres parkeringsvagt. Cam føler sig jaloux og overset, da Pam foretrækker Mitchells hjælp med babyen.

21: ALONE TIME

Mitch og Jay ender med at tage det helt samme sted hen på ferie, da de uafhængigt af hinanden søger et afbræk fra familien. Phil og Claire forsøger efter bedste evne at nyde det 'frie' liv uden børn. Da Cam ikke ved, hvad han skal gøre af sig selv, mens Mitch er væk, ender han med at overraske Gloria i et yderst delikat øjeblik.

22: THE GRADUATES

I ottende sæsons finaleafsnit samler Jay stumperne, efter Mannys far har taget ham med ud for at fejre eksamen. Familien gør sig de sidste forberedelser inden Luke og Mannys store dag.

Læs mere om Modern Family
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: The Tale of Three Cities

Dunphy-klanen har pakket bagagen sammen efter en fed uge i New York, og mens børnene flyver hjem, vil Claire og Phil køre hjem. Eller det fortæller de i hvert fald hinanden. Men uvidst for begge grupper, vælger de at blive et par dage yderligere i byen og opleve lidt flere eventyr. Jay bliver tvunget til at fungere som moralens vogter, da Gloria og hendes søster Sonia fornyer deres fejde til et bryllup inden for familien. I mellemtiden, i Missouri, er Mitch ved at miste tålmodigheden med Cams familie, da de holder vagt ved den 95-årige bedstemors dødsleje.

2: Blindsided

Jay ønsker at gøre et godt indtryk på en familie, der flytter ind på tværs af gaden. Manny forsøger at tiltrække en radikal tænker, mens Pritchett familien bruger Alex' mononukleoseudbrud til deres fordel. Cam og Mitchell forsøger at lære et budskab om accept.

3: Blindsided

Familien Dunphy og Pritchett konkurrerer, da Luke beslutter hans bedste mulighed for at blive optget på college er at vinde titlen som 'senior præsident', som Manny også har stillet op til. Valget virker dog langt vigtigere for Jay, Gloria, og Claire. Nu, hvor Haley har startet sin egen promotion-virksomhed, introducerer Phil hende for Merv Schechter, en marketingguru. Da Cam finder ud af, at hans stjerne fodboldspiller skal flytte, gør han alt i sin magt for at holde på ham, hvilket medfører en kaotisk situation derhjemme.

4: Weathering Heights

Familien Dunphy forsøger at hjælpe til med Lukes Halloween fest. Cam konfronterer sin Halloween nemesis. Jay har planer om at gå til en fest hos en gammel fjende, for at levere et uforglemmelig Halloween trick.

5: Halloween 4: The Revenge of Rod Skyhook

Phil bliver begejstret, da han opfordres til at deltage i et ejendomassegment for de lokale nyheder. Phil møder sin meteorolog helt, Rainer Shine. Jay forsøger at forbedre Mannys videointerview til e college-ansøgning.

6: Grab It

Phil overvejer at blive medlem af Jays foretrukne tilflugtssted. Claire bliver misfortolket vedrørende sin indflydelse på Alex' valg. Cam tøver med at fortælle Mitchell, hvad hans teaterstykke egentlig handler om.

7: Thanksgiving Jamboree

Cameron er ekstra rundhåndet i sine indkøb til Thanksgiving. Hayley fortæller Phil, hun hellere vil tilbringe ferien sammen med sin nye kæreste. Jay arbejder for at holde sit blodtryk nede. Alex og Dwight kommer tættere på hinanden.

8: The Alliance

Hayleys dag med Rainer Shines datter går ikke som forventet. Luke hjælper utilsigtet Jay med hans ansøgning. Gloria, Phil og Cam har et hemmeligt møde.

9: Snow Ball

Manny og Lukes bestræbelser på at planlægge på skolens vinterbal kompliceres på grund af en sms fejl. Gloria, Claire, Mitchell og Cam er frivillig til ballet, mens Jay forsøger at komme ud af det ved at lade som han ønsker at tilbringe tid sammen med Phil.

10: Ringmaster Keifth

Cam ønsker at afholde et stort nytårsdag festmåltid t for familien. Phils far ankommer med sin nye kæreste, der også viser sig at være Phils babysitter fra barndommen. Gloria og Jay skal afgøre, hvem der vil opdrage lille Joe, hvis der skulle ske noget med dem.

11: Sarge & Pea

Cam tyer til yderligheder for at konfrontere en forælder, der berøvede ham for et dyrebart Lily-øjeblik under hendes danseopvisning.

12: Do You Believe in Magic?

Phil genfinder sit alter ego for at få lidt gnister tilbage i ægteskabet. Jay udviser favorisering i sin opdragelse. Haley og Sal forsøger at sige fra over for mændene i deres liv.

13: Do It Yourself

Phil overtaler Jay til at investere i en ejendom, som han længe har ønsket at udvikle på. Claires kulinariske eventyr er ikke så vellykkede, som hun selv mener. Cam og Mitchell forsøget at lære Lily værdien af hårdt arbejde.

14: Finding Fizbo

Efter at have set en online video af, at hans Fizbo kostume bliver skændet, sætter Cam sig for at genoprette figurens gode navn. Phil møder hans kommende stedbror. Manny hverver Gloria, Claire og Haley til en gennemlæsning af sit nyeste stykke.

15: Finding Fizbo

Cam kommer pludselig på en uventet mission for at genoprette klovnen Fizbos gode navn og omdømme.

16: Basketball

Phil kommer pludselig under pres, da NBA-stjernerne Charles Barkley og DeAndre Jordan dukker op til den store basketball-kamp, som han har kæmpet hårdt for at træne sig op til.

17: Pig Moon Rising

Mitchell vælter ved et uheld en urne, der indeholder asken fra Cams elskede kæledyrsgris, Lilly. Cam forsøger at fange Mitchell i løgnen.

18: Five Minutes

Mitch og Cam kæmperr mod effekterne af nogle sovepiller, mens de farer af sted for at nå et fly. Haley og Rainer re-evaluerer deres forhold. Phil og Claire møder Alex' nye kæreste, når de kommer på overraskelsesbesøg.

19: Frank's Wedding

Phil får Dunphy-klanen til at møde op i kostume til Franks 'De brølende 20'ere' temabryllup. Jay mestrer kunsten at sige nej. Cam siger fra overfor sin søster, Pam.

20: All Things Being Equal

Gloria, Claire, Haley, Alex, Lily, Luke og Manny viser støtte til Kvindebevægelsen på hver deres måde. Jay og Phil kommer op at toppes over deres parkeringsvagt. Cam føler sig jaloux, da Pam foretrækker Mitchells hjælp til babyen.

21: Alone Time

Mitch og Jay ender på det samme feriested, da de hver for sig søger et afbræk fra familien. Phil og Claire kæmper for at nyde det 'frie' liv uden børnene. Da han ikke ved, hvad han skal gøre af sig selv, mens Mitch er væk, ender Cam med at overraske Gloria på et yderst delikat tidspunkt.

22: The Graduates

Jay samler brudstykkerne, efter at Mannys far har taget ham ud for at fejre eksamen. Familien forbereder sig til Luke og Mannys store dag.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer