Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Modern Family

Sæson 8
22 afsnit
Ned til: Køb 349,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

Handling:
*BEMÆRK* Modern Family sæson 08 består af 22 afsnit. Når du køber denne sæsonpakke, køber du alle 22 afsnit, som vi løbende lægger i pakken efter de har været vist i USA, - lige så snart vi har materialerne. Sommerferien tager familien Dunphy til New York, mens Mitch, Cam og Lily tager til Midtvesten, - og Jay, Gloria, Manny og Joe til Juarez i Mexico. Bagefter genforenes de tre dele af den store familie til 'Fars Dag'. I de efterfølgende episoder kæmper Claire med at holde styr på forretningen Pritchett's Closet, efter at Jay er tilbage som ansat. Phil finder sig endnu flere hobbyer. Glorias 'Hot Sauce' firma begynder at tage fart, - og Mitch og Cam oplever en parade af interessante gæster i deres udlejningslejlighed., mens de samatidig kæmper med deres datter Lily, som er en ægte tween!
Ned til: Køb 349,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

1: The Tale of Three Cities

Dunphy-klanen har pakket bagagen sammen efter en fed uge i New York, og mens børnene flyver hjem, vil Claire og Phil køre hjem. Eller det fortæller de i hvert fald hinanden. Men uvidst for begge grupper, vælger de at blive et par dage yderligere i byen og opleve lidt flere eventyr. Jay bliver tvunget til at fungere som moralens vogter, da Gloria og hendes søster Sonia fornyer deres fejde til et bryllup inden for familien. I mellemtiden, i Missouri, er Mitch ved at miste tålmodigheden med Cams familie, da de holder vagt ved den 95-årige bedstemors dødsleje.

2: Blindsided

Jay ønsker at gøre et godt indtryk på en familie, der flytter ind på tværs af gaden. Manny forsøger at tiltrække en radikal tænker, mens Pritchett familien bruger Alex' mononukleoseudbrud til deres fordel. Cam og Mitchell forsøger at lære et budskab om accept.

3: Blindsided

Familien Dunphy og Pritchett konkurrerer, da Luke beslutter hans bedste mulighed for at blive optget på college er at vinde titlen som 'senior præsident', som Manny også har stillet op til. Valget virker dog langt vigtigere for Jay, Gloria, og Claire. Nu, hvor Haley har startet sin egen promotion-virksomhed, introducerer Phil hende for Merv Schechter, en marketingguru. Da Cam finder ud af, at hans stjerne fodboldspiller skal flytte, gør han alt i sin magt for at holde på ham, hvilket medfører en kaotisk situation derhjemme.

4: Weathering Heights

Familien Dunphy forsøger at hjælpe til med Lukes Halloween fest. Cam konfronterer sin Halloween nemesis. Jay har planer om at gå til en fest hos en gammel fjende, for at levere et uforglemmelig Halloween trick.

5: Halloween 4: The Revenge of Rod Skyhook

Phil bliver begejstret, da han opfordres til at deltage i et ejendomassegment for de lokale nyheder. Phil møder sin meteorolog helt, Rainer Shine. Jay forsøger at forbedre Mannys videointerview til e college-ansøgning.

6: Grab It

Phil overvejer at blive medlem af Jays foretrukne tilflugtssted. Claire bliver misfortolket vedrørende sin indflydelse på Alex' valg. Cam tøver med at fortælle Mitchell, hvad hans teaterstykke egentlig handler om.

7: Thanksgiving Jamboree

Cameron er ekstra rundhåndet i sine indkøb til Thanksgiving. Hayley fortæller Phil, hun hellere vil tilbringe ferien sammen med sin nye kæreste. Jay arbejder for at holde sit blodtryk nede. Alex og Dwight kommer tættere på hinanden.

8: The Alliance

Hayleys dag med Rainer Shines datter går ikke som forventet. Luke hjælper utilsigtet Jay med hans ansøgning. Gloria, Phil og Cam har et hemmeligt møde.

9: Snow Ball

Manny og Lukes bestræbelser på at planlægge på skolens vinterbal kompliceres på grund af en sms fejl. Gloria, Claire, Mitchell og Cam er frivillig til ballet, mens Jay forsøger at komme ud af det ved at lade som han ønsker at tilbringe tid sammen med Phil.

10: Ringmaster Keifth

Cam ønsker at afholde et stort nytårsdag festmåltid t for familien. Phils far ankommer med sin nye kæreste, der også viser sig at være Phils babysitter fra barndommen. Gloria og Jay skal afgøre, hvem der vil opdrage lille Joe, hvis der skulle ske noget med dem.

11: Sarge & Pea

Cam tyer til yderligheder for at konfrontere en forælder, der berøvede ham for et dyrebart Lily-øjeblik under hendes danseopvisning.

12: Do You Believe in Magic?

Phil genfinder sit alter ego for at få lidt gnister tilbage i ægteskabet. Jay udviser favorisering i sin opdragelse. Haley og Sal forsøger at sige fra over for mændene i deres liv.

13: Do It Yourself

Phil overtaler Jay til at investere i en ejendom, som han længe har ønsket at udvikle på. Claires kulinariske eventyr er ikke så vellykkede, som hun selv mener. Cam og Mitchell forsøget at lære Lily værdien af hårdt arbejde.

14: Finding Fizbo

Efter at have set en online video af, at hans Fizbo kostume bliver skændet, sætter Cam sig for at genoprette figurens gode navn. Phil møder hans kommende stedbror. Manny hverver Gloria, Claire og Haley til en gennemlæsning af sit nyeste stykke.

15: Finding Fizbo

Cam kommer pludselig på en uventet mission for at genoprette klovnen Fizbos gode navn og omdømme.

16: Basketball

Phil kommer pludselig under pres, da NBA-stjernerne Charles Barkley og DeAndre Jordan dukker op til den store basketball-kamp, som han har kæmpet hårdt for at træne sig op til.

17: Pig Moon Rising

Mitchell vælter ved et uheld en urne, der indeholder asken fra Cams elskede kæledyrsgris, Lilly. Cam forsøger at fange Mitchell i løgnen.

18: Five Minutes

Mitch og Cam kæmperr mod effekterne af nogle sovepiller, mens de farer af sted for at nå et fly. Haley og Rainer re-evaluerer deres forhold. Phil og Claire møder Alex' nye kæreste, når de kommer på overraskelsesbesøg.

19: Frank's Wedding

Phil får Dunphy-klanen til at møde op i kostume til Franks 'De brølende 20'ere' temabryllup. Jay mestrer kunsten at sige nej. Cam siger fra overfor sin søster, Pam.

20: Afsnit 20

Gloria, Claire, Haley, Alex, Lily, Luke og Manny viser støtte til Kvindebevægelsen på hver deres måde. Jay og Phil kommer op at toppes over deres parkeringsvagt. Cam føler sig jaloux, da Pam foretrækker Mitchells hjælp til babyen.

21: Alone Time

Mitch og Jay ender på det samme feriested, da de hver for sig søger et afbræk fra familien. Phil og Claire kæmper for at nyde det 'frie' liv uden børnene. Da han ikke ved, hvad han skal gøre af sig selv, mens Mitch er væk, ender Cam med at overraske Gloria på et yderst delikat tidspunkt.

22: The Graduates

Jay samler brudstykkerne, efter at Mannys far har taget ham ud for at fejre eksamen. Familien forbereder sig til Luke og Mannys store dag.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:
Du anmelder: Modern Family
 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Vurdering
 • Vurdér filmen

  1

  2

  3

  4

  5