Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Modern Family

Sæson 5
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Femte sæson af denne populære og prisvindende komedieserie arbejder sig hen mod det store øjeblik, hvor Cam og Mitchell skal giftes, men indtil da er der masser af ting, de kan skændes om. Resten af familierne har også hænderne fulde, med nye job, nye skoler og ny barnepige. Der er babysitter-ulykker, pokeraftener og krævende svigerforældre. Serien har nu vundet Emmy'en for Bedste Komedieserie 5 år i træk.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Suddenly, Last Summer

Mitchell og Cam gå bag hinandens rygge for at stable det perfekte frieri på benene. Gloria er trist over at sende Manny til Colombia. Phil og Claire forsøge at arrangere børnenes ferier for at få mest mulig "alenetid".

2: First Days

Manny og Luke har deres første dag i high school. Cam arbejder som vikar for en samfundsfag lærer. Claire begynder sit nye job, hos sin far. Og Mitchells chef lægger an på Haley.

3: Larry's Wife

Mitchell lader Cam om bryllupsplanerne, men hun har travlt med at forberede en kats begravelse for Lily. Gloria mener hendes barn kan være forbandet.

4: Farm Strong

Cams søster kommer til byen med gode nyheder. Phil og Claire bliver enige om at springe Lukes fodboldkamp over. Gloria nægter at indrømme, at hun har brug for briller, og Alex tror Jay snyder i Scrabble.

5: The Late Show

Jay måtte trække i en masse tråde, for at få en reservation på den hotteste nye restaurant, til familiens voksen aften. Men desværre er alle sent på den.

6: The Help

Phil forsøger at få sin far ud på dating markedet igen. Jay kan ikke lide Glorias nye valg af barnepige, og Mitchell og Cameron er ikke imponerede over deres gamle ven Peppers planer for deres bryllup.

7: A Fair to Remember

"På lokalt marked, forsøger Phil at overraske Claire med en jubilæumsgave. Jay arbejder som en ""politibetjent"". Manny melder sig til en kage bagnings konkurrence. Cameron forsøger at samle fodboldholdet."

8: ClosetCon '13

Claire slutter sig til Jay på en konvention om skabe. Cam, Mitchell og Lily besøger den gård hvor Cam tilbragte sin barndom på i Missouri. Phil ødelægger Jays uvurderlige Apollo 13 model. Og Hayley og Alex slås om pizza leverings fyren.

9: The Big Game

Cam forsøger at slå en skole rekord som fodboldtræner. Phil er på randen af ??sin første måned uden at sælge et hus. Claire kæmper stadig med at være chefens datter.

10: The Old Man & the Tree

Luke hjælper Phil med at forsøge at nå Canada på sin Cardio maskine. Jan og Manny prøver at finde et juletræ i naturen. Gloria er jaloux på Claire og hans mor. Og på grund af en misforståelse havner Cam og Lily sammen med de hjemløse til jul.

11: And One to Grow On

Phil narer Luke til at tage en danse time, men joken ender med at få Phil i fængsel. Jay og Gloria holder en fødselsdagsfest for Manny og Joe, men er bekymrede for, at Manny måske lægger an på piger, der er ude af hans liga. Mitch og Cam støder ind i flere problemer med at planlægge deres bryllup, da de får noget af en overraskelse, da de finder ud af hvor barsk verdenen for booking af et bryllups lokale er.

12: Under Pressure

"Forældrene tager til åbent hus på skolen. Alex går til en terapeut. Manny og Luke har en dobbelt date med tvillinger. Og Mitchell føler ikke, at han er ""grøn"" nok efter at have talt med sin nabo."

13: Three Dinners

Phil og Claire tager Hayley med ud at spise, for at diskutere hendes fremtid. Shorty fortæller Jay, at han og hans kone flytter til Costa Rica. Og Mitchell og Cam afbryder ubevidst et pars vielses middag.

14: iSpy

"Gloria er mistænksom over Jay efter at han siger ""baby"" i en drøm. Phil og Claire udspionere Haley, Luke og Manny. Og Mitchell er ikke villig til at dele noget saftigt sladder med Cameron."

15: The Feud

Spliden mellem Phil og Gil Thorpe når et nyt niveau. Et luse udbrud rammer familien. Haley og Alex bliver fanget i kælderen af en opossum. Og Manny og Gloria bliver flove under en skoleudflugt.

16: Spring-A-Ding-Fling

En returnerende lærer stjæler Cams rampelys til skolens dans, som han organiserede. Mitchell opdager, at hans nye chef er ondt. Hayley går med Phil til et Awards show. Og Jay og Gloria forsøger at få Lily at tilstå.

17: Other People's Children

Gloria og Claire tage Lily ud for at shoppe kjoler. Jay lærer Luke sløjd. Cameron forsøger at komme ud af en museum tur. Og Phil hjælper Andy med at lave en video til sin kæreste - som Hayley mener er plat.

18: Las Vegas

På en tur til Las Vegas, prøver Jay alt for at få et bedre værelse. Claire forsøger at vinde de penge tilbage, som hun mistede sidste år. Phil forsøger at komme ind i en tryllekunstner klub, og Cameron vælger en polterabend frem for en spa dag med Mitchell.

19: A Hard Jay's Night

Jays planer om at være vært for en familie aften bliver spoleret, da Phil kommer i problemer ved at forsøge at sælge Glorias gamle lejlighed. Og Mitchell godkender ikke figuren til bryllupskagen, som Camerons far har lavet.

20: Australia

Familien slutter sig til Phil i Australien, da han opfylder sin afdøde mors ønske om at finde ud af, hvor hans forældre havde deres bryllupsrejse.

21: Sleeper

Phil er nød til at fortælle en omfattende løgn til Claire, da han klokker i det med en husstands opgave. Gloria har ansvaret for familieportrætet. Og Jay melder Stella til en hundeudstilling.

22: Message Received

Mitchell og Cameron er nødt til at sælge et par værdifulde genstande for at få råd til deres bryllup. Phil og Claire er ofre for en joke, deres børn har arrangeret. Jay, Gloria og Manny er hver tvunget til at se en frygt i øjnene.

23: The Wedding, Part 1

Forberedelserne til Mitchell og Cameron bryllup bliver et logistisk mareridt, især når en skovbrand rykker brylluppet fire timer forud for tidsplanen.

24: The Wedding, Part 2

En serie uheld og uregerlige gæster truer med at underminere Mitchell og Camerson bryllup.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer