Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children

2 timer 02 minutter
6.7
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Jake støder på et mysterium, der spænder over alternative virkeligheder og tider, da finder han et hemmeligt tilflugtssted kaldet Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Stedet er under kyndig ledelse af børnenes beskytter Miss Peregrine. Mens Jake lærer om beboerne og deres usædvanlige evner – Emma er let som en fjer og må have bly i sine sko for at holde sig nede på jorden, Millard er usynlig, og Miss Peregrine kan forvandle sig til en fugl – finder han ud af, at sikkerhed for disse børn er en illusion, og at faren lurer lige om hjørnet i form af magtfulde, skjulte kræfter. Jake må finde ud af, hvad der er virkelighed, hvem han kan stole på, og hvem han egentlig er.
Trailer:

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children handler om den unge Jacob, en tilsyneladende helt normal dreng, der på en mystisk ø stifter bekendtskab med et ganske særligt børnehjem og dets mystiske beboere. Faren lurer og de har brug for Jacob!

Eventyret Miss Peregrine's Home For Peculiar Children - et poetisk freakshow

Jacob, en tilsyneladende helt normal, ung dreng, kommer på sit livs eventyr da han tager afsted til en afsidesliggende ø for at søge svar på en mystisk familiegåde. Han møder her en mystisk pige, der pludselig forsvinder ud i det blå. Ved at følge efter hende, bliver han ført til Miss Peregrins børnehjem. Her lever børn og unge med evner lidt udover det normale. Børnehjemmet er fyldt med mystik, hemmeligheder og overnaturlige kræfter. Børnene har nemlig hver deres særkende, der skyldes et nedarvet gen der gør dem ganske særlige. En hel ny verden udfolder sig for øjnene af Jacob og han ser ting han aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Jacob finder hurtigt ud af at der er en ganske særlig grund til at han er ankommet - han er forudbestemt til at være børnehjemmets beskytter! For i det mørke lurer de onde Hollower, der i flere hundrede år har jagtet de særlige børn på grund af deres kræfter. Jacob må nu erkende at ikke alene findes denne ganske særlige verden - han er nøglen til hele dens overlevelse! Miss Peregrine's Home For Peculiar Children er et nyt mesterværk fra Tim Burton. Endnu engang trækker skaberen af Edward Saksehånd os ind i et mystisk og poetisk univers, fyldt med fantasi, gotisk inspiration og ikke mindst en rørende fortælling. Filmen er baseret på den verdenskendte bog af samme navn.

Vidste du at?

Trivia

Filmen er indspillet i det belgiske hus, Torenhof. I romanen er der en del autentiske vintage fotografier af børn der tilsyneladende har overnaturlige kræfter, blandt andet en svævende pige. Forfatteren samlede disse særlige billeder fra loppemarkeder. Tim Burton så disse billeder og byggede filmens roller på dem.

Goofs

Da Jacob første gang ser børnene ved børnehjemmet, ser man Claire, Olive, Emma og tvillingerne stikke hovederne frem bag væggen. I næste scene er det Bronwyn, Olive, Emma og tvillingerne der er tilstede - det er disse børn der er sendt ud for at hente Jacob, i følge Miss Peregrine.

Citat

Franklin: "Wow! Jake, check it out. That's a peregrine falcon." Jake: "A peregrine like the headmistress?" Franklin : "Sure... That's probably where Grandpa came up with that whole turning into a bird thing."Jake: "Maybe that's really her! Hey, Miss Peregrine! It's me, Jake! I'm Portman's grandson! Please, don't crap on us!"

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children - et sælsomt fantasyeventyr

Se eller gense Tim Burtons nyeste mesterværk. På blockbuster.dk behøver du intet abonnement, du kan leje eller købe film lige når det passer dig. Køb Miss Peregrine's Home For Peculiar Children i dag, og nyd filmen igen og igen. Hver gang du ser den vil du lægge mærke til en ny detalje i dette fantastiske univers. Se eller gense den rørende fortælling, lej Miss Peregrine's Home For Peculiar Children nu, og så er underholdningen sikret. Sæt dig godt til rette og nyd en film lidt ud over det sædvanlige!

Læs mere om Miss Peregrine's Home For Peculiar Children
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 6.7

Brugernes anmeldelser

27/03/2017 : Anonym bruger
Skal ses
Fantastisk, spændene film.
Godt lavet og god historie, der spræder over hele følelsesregistre.
Fantasifuldt, dejligt eventyr

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer