Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Miraklet på Hudsonfloden

1 timer 32 minutter
7.5
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Den 15. januar 2009 bliver verden vidne til en af de mest bemærkelsesværdige nødlandinger i luftfartens historie, da kaptajn Chesley 'Sully' Sullenberger nødlander en Airbus A320 på Hudson-floden i New York og redder livet på alle 155 passager ombord. Efter den succesfulde nødlanding hyldes kaptajnen som en helt i alle medier. Men flykommissionen sætter spørgsmålstegn ved den erfarne pilots handlinger, og tvivlen begynder at hjemsøge Sully selv. Over 40 års erfaring som pilot samt et solidt rygte er på spil, og ét eneste spørgsmål kan afgøre det hele - kunne flyet været nået tilbage til lufthavnen? Instruktør Clint Eastwood's Miraklet på Hudsonfloden er baseret på Chesley Sullenbergers selvbiografi.
Trailer:

Miraklet på Hudsonfloden

Med filmen Miraklet på Hudsonfloden kan du være sikker på rigtig god underholdning. Selve Tom Hanks har hovedrollen som kaptajnen Sully, og instruktøren er ingen ringere end Clint Eastwood. Det kan kun blive godt! Få filmen hos Blockbuster.

Miraklet på Hudsonfloden - et spændende og autentisk drama

En kold januardag i 2009 kolliderer en Airbus320 med en flok fugle, turbinerne ryger, og kaptajnen Chesley "Sully" Sullenberger og anden styrmand Jeff Skiles må nødlande flyet. Der er ingen andre muligheder end at forsøge at lande på Hudson-floden! Dette lykkes, og alle 155 passagerer bliver reddet i land. Sully bliver fremstillet som en helt af pressen og offentligheden, men den officielle undersøgelse viser, at der var andre mere sikre alternativer for landing, og der bliver sået tvivl om Sullys dømmekraft og kompetencer. En af de venstre motorer kørte nemlig i tomgang og var ikke beskadiget, påstår undersøgelsen. Det er nu op til Sully at forsvare sig selv overfor Kommisionen for at redde sin karriere og sit omdømme. Miraklet på Hudsonfloden, med den engelske titel "Sully", er en både spændende og oplysende film, der er lavet på baggrund af den autentiske hændelse tilbage i 2009, som mange sikkert kan huske. Filmen er spækket med stjerner som Tom Hanks i hovedrollen, Aaron Eckhart, Laura Linney og Mike O'Malley, der alle er med til at gøre filmen endnu bedre. Instruktøren bag er Clint Eastwood, der er "still going strong". Han har endnu engang har formået at levere en film i en klasse for sig. Du kan enten leje eller købe denne film hos Blockbuster, find tæpperne og bland selv slikken frem: Det er filmtid.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at dette er den første film Tom Hanks og Clint Eastwood arbejder sammen? Vidste du, at kaptajnen på færgen Vincent Lombardi spiller sig selv i filmen? Vidste du, at dette er den korteste film, Clint Eastwood nogensinde har instrueret?

Goofs

I scenen hvor Tom Hanks er ude at løbe i New York, passerer han flere plakater for musicalen "Aladdin". Den fik først premiere i 2014, og filmen skal forestille at finde sted i 2009. Flere steder i filmen ser man "Empire gold" nummerplader på bilerne, disse kom først frem 2010.

Citat

"I disagree. It wasn't just me, it was all of us. Jeff, Donna, Shila and Dureene. And all passengers, rescue workers. And traffic control, helicopter crews and scuba Cops. We all did it! We survived.", "Everything is unprecedented until it happens for the first time."

Filmen Miraklet på Hudsonfloden finder du her.

Er det tid til god og spændende underholdning, så køb Miraklet på Hudsonfloden eller lej Miraklet på Hudsonfloden hos Blockbuster. Vi gør det nemt for dig som kunde og giver dig de bedste fordele. Her betaler du kun for det, du ser, og der er ingen abonnement. Se mere på vores hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om de nyeste film, gamle klassikere, der kan ses igen og igen og naturligvis også premierefilmene. Alt sammen til de bedste priser for dig.

Læs mere om Miraklet på Hudsonfloden
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 32 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer