Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Min far Toni Erdmann

2 timer 36 minutter
7.5
Fra: Køb 9,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 9,-
Trailer:
Handling:
Winfried rejser fra Tyskland til Bukarest for at besøge sin ambitiøse datter, Ines. Besøget er ikke videre vellykket, men faren giver ikke op. Iført paryk, falsk gebis og jakkesæt udgiver han sig for at være Toni Erdmann - forretningskonsulent og coach. Hvad der herefter følger, er alt andet end ligefremt, men både far og datter opdager nye, overraskende sider af sig selv og hinanden.
Trailer:

Den sjove tyske komedie, "Min far Toni Erdmann" af Maren Ade, var en af kritikerfavoritterne på Cannesfestivalen i 2016. Filmen giver dig 162 minutter hvor du kommer hele følelsesregistret igennem, og den er uden tvivl værd at købe eller leje!

Min far Toni Erdmann overrasker fra start til slut

I filmen "Min far Toni Erdmann" er Winfried (Peter Simonischek) bekymret for sin hårdtarbejdende datter Ines (Sandra Hüller). Han er træt af at se på hvordan hun stresser på sit arbejde som kvindelig konsulent i Bukarest, og han beslutter sig for at gøre noget ved det. Derfor tager han en lang sort paryk på hovedet, sætter kunstige tænder ind i munden, og tropper op på Ines' arbejde, hvor han introducerer sig selv som livscoachen Toni Erdmann. Målet er at bringe glæde tilbage i sin ulykkelige datters liv og det gøres i form at pinlige, samt practical jokes. Denne atypiske komedie vil sikkert også røre dig til tårer, for udover at overraske med absurde morsomheder, så er det også en tankevækkende film. Winfried insisterer på at diskuterer lykke med datteren, og andre temaer som forretningsetik, kønsroller, og generationsforskelle bliver også vendt i løbet af næsten tre timer. Maren Ade, som står bag filmen, har sammen med resten af produktionen brugt timevis på at fange netop de bedste øjeblikke mellem Simonischek og Hüller. Begge vandt henholdsvis bedste skuespiller og bedste skuespillerinde ved European Film Awards for deres præsentationer, og generelt er dramakomedien en film som kritikere over hele verden elsker. Det er ikke ofte at der bliver udgivet fremragende tyske komedier, så gå ikke glip af en anderledes, vidunderlig film som er værd at se!

Vidste du at?

Trivia

Winfried Conradi er faktisk inspireret af Maren Ades far, som nyder at sætte falske tænder i munden for at lave practical jokes. En anden inspiration til figuren er den afdøde komiker Andy Kaufman, som var kendt for sin særlige form for irriterende humor.

Goofs

Der er ikke særligt mange fejl i denne fremragende dramakomedie af Maren Ade. I begyndelsen af filmen kan den opmærksomme kritiker se, at når Winfried giver datteren sin fødselsdagsgave, er der nogle vaser på bordet som skifter position imellem scenerne.

Citat

Winfried Conradi: "You have to do this or that, but meanwhile life is just passing by." Winfried Conradi "I have hired a substitute daughter." Ines Conradi "Great. She can call you on your birthday so I do not have to."

Køb eller lej Min far Toni Erdmann

Alle anmeldelserne af denne film er positive! Så køb Min far Toni Erdmann hos blockbuster.dk allerede i dag. Her er der ingen dyre abonnementer, du betaler der imod kun for de film eller serier, du ønsker at se. Som altid har du frihed til at vælge imellem om du vil købe eller leje filmen. BLOCKBUSTER byder på timevis af underholdning, i dette tilfælde er det en tysk dramakomedie som du kan nyde i tre timer! Så lej Min far Toni Erdmann, og gå ikke glip af gode grin sammen med kæresten, vennerne, eller familien.

Læs mere om Min far Toni Erdmann
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 36 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 9,-

  Se også disse titler

  Lys i mørket
  Køb 39,- Lej 9,-
  Stag
  Køb 69,- Lej 19,-
  Mon Roi
  Køb 69,- Lej 19,-
  Alone In Berlin
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer