Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mike and Dave Need Wedding Dates

1 timer 35 minutter
6.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
De to festglade brødre, Mike og Dave Stangle, har ry for at ødelægge samtlige familiefester. Da deres søster Jeanie skal giftes på Hawaii, tvinger hun det ustyrlige makkerpar til at medbringe respektable dates for at få et skandalefrit bryllup. Brødrene opretter en online annonce for at finde ledsagere, som hurtigt går viralt og når frem til Alice og Tatiana. De to veninder er langt fra anstædige og skaber generelt kaos omkring dem, men da Alice for nyligt blev forladt ved alteret, tænker Tatiana, at en gratis ferie på Hawaii er lige, hvad de har brug for. Venindeparret får charmet sig ind på Mike og Dave, men der går ikke lang tid, før de to piger får vendt op og ned på alt og alle.
Trailer:

Mike and Dave Need Wedding Dates

Mike and Dave Need Wedding Dates handler om to festglade brødre, som skal tage en anstændig date med til deres søsters bryllup. Dog er disse dates ikke lige, som de havde håbet på.

Mike and Dave Need Wedding Dates er en komedie, som er instrueret af ingen ringere end Jake Szymanski og er skrevet af Andrew Jay Cohen og Brendan O'Brien. Alle disse tre fantastisk dygtige mennesker har tidligere lavet sjove komedier, og denne film er naturligvis ingen undtagelse. På rollelisten finder du kendte navne som: Zac Efron, Adam Devine, Anne Kendrick og mange, mange flere. Filmen handler om to meget festglade brødre, som hedder Mike og Dave. De har fået ry for at ødelægge alle familiefester med deres vilde opførsel. Da deres søster skal giftes på Hawaii, gør hun det meget klart for de to brødre, at de skal tage nogle fine dates med, så Mike og Dave ikke får ødelagt brylluppet. Derfor opretter Mike og Dave en online-annonce, hvor de søger dates til søsterens bryllup. Annoncen bliver hurtigt delt viralt, og den når frem til de to piger Alice og Tatiana. Dog er disse to piger langt fra særlig anstændige, og der hersker altid et vildt kaos omkring dem. Dog tænker Tatiana, at de to piger har brug for en gratis ferie, da Alice kort forinden selv er blevet forladt ved alteret. De får hurtigt charmet sig ind på de to brødre, men efter bare kort tid, får de to veninder vendt op og ned på alt og på alle omkring dem.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at den scene, hvor ceremonien foregår, var filmet foran Hukilau Café, som også var med i filmen 50 First Dates, som er fra år 2004. Men i virkeligheden er denne café slet ikke en café, som den er i de to film.

Goofs

Næsten i slutningen af filmen, hvor Anna Kendrick ligger på den hvide bænk, er der en scene, hvor man kan se, at hun har bare fødder. Men i scenen lige efter, har hun lyserøde klip-klappere på. I den sidste scene har hun bare fødder igen.

Citat

Tatiana: One time I got high, I read the back of the shampoo bottle for thirteen hours. Jeanie Stangle: Because it said repeat. Tatiana: Rinse and repeat. Jaenie Stangle: I get it. - Mike Stangle: You look like burn victim Barbie.

Mike and Dave Need Wedding Dates

Køb Mike and Dave Need Wedding Dates, eller lej Mike and Dave Need Wedding Dates alt efter, om du vil se filmen om og om igen, eller om det er nok for dig at se den en enkelt gang. Her hos Blockbuster betaler du kun for det, som du rent faktisk ser, og du betaler ikke for noget abonnement. Hos os finder du et stort udvalg af film - både gamle og nye.

Læs mere om Mike and Dave Need Wedding Dates
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer