Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mig før dig

1 timer 46 minutter
7.4
Køb 69,-

* Skal udfyldes

Køb 69,-
Trailer:
Handling:
Louisa 'Lou' Clark er en glad og positiv servitrice, men da hun bliver fyret tvinges hun til at tage et job som handicaphjælper for den velhavende unge bankmand Will Traynor. Will har mistet alt eventyrlyst og livsglæde efter en ulykke lænkede ham til et liv i kørestol, og han er nu en kynisk og sortseende mand. Lou, som har et lyst sind, sætter alt ind på at Wills liv igen skal blive værd at leve. Det starter som en katastrofe, men snart kaster de sig ud i en række eventyrlige begivenheder, hvor både Lou og Will oplever mere end de nogensinde havde drømt om. Filmen er baseret på den internationale bestseller med samme navn.
Trailer:

Mig før dig - En rørende fortælling om at finde glæden i livet

”Mig før dig” er en følelsesladet og rørende film, der vil vække følelser hos selv den koldeste person. Filmen er baseret på den originale roman med samme navn, som handler om den glade Louisa Clark, der synes godt om sit liv og sit job som servitrice, indtil hun en dag bliver fyret. I sin jagt på et nyt job bliver hun kastet ud i at arbejde som handicapmedhjælper, men hvad hun ikke ved er, at dette nye job kommer til at vende fuldstændig op og ned på hendes tidligere liv. Hun bliver nemlig ansat som handicapmedhjælper for den yderst velhavende unge bankmand Will Traynor. Han var en aktiv og succesfuld ung mand, til han en dag kom ud for en ulykke, der lænkede ham fast til en kørestol resten af hans liv. Han lever nu deprimeret og kynisk, og det er nu op til Louisa at forsøge at genfinde livsglæden hos ham. Missionen virker dog først uoverskuelig for den livsglade Louisa, der må lægge alt sin energi i at forsøge at få vendt Wills syn på livet. Efter et stykke tid begynder de derfor sammen at kaste sig ud på en række spændende eventyr, og de oplever i deres tid sammen mere, end de nogensinde havde drømt om, at de skulle nå i hele livet.

Vidste du at?

Trivia

Var du klar over, at i den originale bog ”Mig før dig” får Lou Clarke en tatovering af en humlebi? Emilia Clarke, som spiller rollen som Lou, har også en tatovering af en humlebi på sin pegefinger.Emilia Clarke formåede også at overtale Matthew Lewis til at vokse sine ben i forbindelse med rollen.Vidste du, at i den følgende uge efter filmens udgivelse gik bogen fra at have en placering som nummer 141 på USA's liste over bestseller til at indtage en tredjeplads.

Goofs

I scenen hvor Lou og Will går ud til kanten ved slottet, viser nærscenen en baggrund, der er stille og uden vind, men i alle andre scener ved slottet blæser det, så den nærscene må have været optaget en anden dag.

Citat

Louisa Clarke: “I know we can do this. I know it's not how you would have chosen it but I know I can make you happy. And all I can say in that you make me... you make me into someone I couldn't even imagine. You make me happy even when you're awful, I would rather be with you - even the you that you seem to think is diminished - than with anyone else in the world.”Will Traynor: “You are pretty much the only thing that makes me wanna get up in the morning.”

Mig før dig - En smuk film der vækker dine følelser

”Mig før dig” er en utrolig smuk og rørende film, og nu kan du se eller gense den ved at leje eller købe den hos Blockbuster. Slå til i dag og få denne smukke film hjem til din samling.

Læs mere om Mig før dig
  • Udgivelsesår: 2016
  • Spilletid: 1 timer 46 minutter
Køb 69,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.4

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer