Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mesteren

1 timer 34 minutter
6.4
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Simon er kongen af den danske kunstscene - excentrisk, succesfuld, velhavende med en smuk kone og en ung elskerinde. Livet er smukt, lige indtil den dag hans ukendte søn Casper dukker op og tager alt opmærksomhed. Det viser sig nemlig, at Casper er den verdensberømte graffiti-kunstner The Ghost. Det provokerer og udfordrer Simon, og far-søn forholdet sættes på en alvorlig prøve. Stik mod forventning nærmer de to sig dog langsomt hinanden, men spørgsmålet er, om blodets bånd er nok? For Simon har egentlig ikke behov for at være far, og Casper vil mere med sin far end blot at lære ham at kende.
Trailer:

Mesteren er en spændende og interessant film om en anerkendt og krukket kunstmaler og hans temmelig anstrengte til hans voksne søn, som han har svært ved at knytte bånd til.

Se Søren Malling i hovedrollen som kunstner i filmen Mesteren.

Mesteren er en storslået dansk film, der skildrer den ikke særligt sympatiske og excentriske kunstmaler, Simon, der ud over at være grænseløst egocentrisk også har et yderst anstrengt forhold til sin voksne søn, Casper, (fremragende spillet af den unge Jakob Oftebro), der på sin egen mere introverte facon fremstår lige så egoistisk og følelsesmæssigt handicappet som sin far. Sønnen er også billedkunstner, men bliver ikke anerkendt for sin kunst af sin far. Simon lever sit boheme-agtige liv med en ung kone, Darling, (også fremragende spillet af den norske Ane Dahl Torp), flere unge elskerinder, fest og farver og med sig selv som verdens centrum. Filmens hovedtema er netop forholdet mellem far og søn, som er nærmest uløseligt konfliktfyldt. Begge mænd er yderst egocentrerede, og i løbet af filmen ser vi, hvor ofte deres mere eller mindre helhjertede forsøg på at nærme sig hinanden kuldsejler gang på gang. Bortset fra dette altoverskyggende tema skildrer filmen et velment og til tider humoristisk portræt af de to knudemænd, som har så svært ved at knytte bånd til hinanden - primært fordi, de hver især ikke vil give køb på sin plads i centrum af universet. Se denne dejlige, danske film, hvis du på den ene side gerne vil have god underholdning og på den anden side gerne vil røres af de to vanskelige sinds kampe.

Vidste du at?

Trivia

Søren Mallings rolle som den danske kunstmaler, Simon, er inspireret af Julian Schnabel, som i virkeligheden var en af verdens største og mest excentriske og egocentriske kunstnere, der var omkring Andy Warhol i 1980'erne, fortæller instruktør og manuskriptforfatter Charlotte Sieling.

Goofs

Det er lidt af en overraskelse, at netop Søren Malling er blevet castet til at spille hovedrollen, da han på alle måder er den diamentrale modsætning til Simon. Måske er det oven i købet medvirkende til, at rollen fungerer så troværdigt.

Citat

Da sønnen spørger, hvorfor faren skred fra ham og moren, svarer han bare: ”Fordi jeg kedede mig.” Og der er ingen grund til at tro, at han ikke mener det. På den måde får man råt for usødet i flere replikskifter i løbet af denne film.

Du kan leje eller købe Mesteren her hos BLOCKBUSTER

Køb Mesteren, hvis du gerne vil kunne se denne underholdende og tankevækkende film igen og igen. Lej Mesteren, hvis du bare har lyst til at se den en enkelt gang - du kan jo altid bare leje den igen, hvis du får lyst til det. Hos BLOCKBUSTER vælger du selv, om du vil leje eller købe dine film. Der er ingen bindinger eller abonnementer, hvis du vælger at leje dine film, for du betaler nemlig kun for, hvor mange du ser.

Læs mere om Mesteren
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer