Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mens vi lever

1 timer 34 minutter
7.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Julie Christiansen og Sebastian Jessen - Robert-nominering 2018; Mehdi Avaz - Robert nominering 2018
Handling:
Kristian har de sidste fem år levet i eksil langt væk fra sin barndomsby. Da hans forhenværende faderfigur Peter bliver alvorligt syg, tvinges den unge mand til at vende tilbage til sin hjemby og træffe en vigtig beslutning - skal han fortsætte sin flugt, eller er det på tide at se fortidens dæmoner i øjnene? Peters datter Trine kæmper ligeledes med at få hverdagen til at hænge sammen - en opgave, der ikke bliver nemmere ved Kristians pludselige ankomst. Samtidig sættes forholdet mellem de to gymnasieelever - den følsomme Tobias og hans mere kyniske veninde Q - på en hård prøve, da nye og uforløste følelser blusser op. Den anmelderroste danske film Mens vi lever er inspireret af virkelige begivenheder og følger fire mennesker, hvis skæbner flettes ind i hinanden efter en fatal ulykke. En ulykke der vil ændre deres liv for altid.
Trailer:
Julie Christiansen og Sebastian Jessen - Robert-nominering 2018; Mehdi Avaz - Robert nominering 2018

Se den dansk drama film Mens vi lever, som følger hvordan en tragisk begivenhed som ændrer fire personers liv for altid. Filmen er inspireret af virkelige begivenheder og er en medrivende følelsesladet drama film.

Mens vi lever - en følelsesladet dansk drama film

I filmen Mens vi lever tage vi bekendskab til Kristian, som for fem år siden er flyttet væk fra sin barndomsby og bosat sig i Hirsthals. Her lever han et simpelt liv sammen med hans gravide kæreste Anne og har et arbejde på en fiskekutter, langt væk fra hans tidligere liv. Dog må Kristian se fortiden i øjnene, da der en dag bliver banket på hans dø. Udenfor står Tommy, en person som Kristian ikke har set i flere år. Tommy fortæller at Kristians gamle ven og tidligere faderfigur Peter, er blevet hospitaliseret på grund af en dødelig sygdom. Peter vil have Kristian til at vende tilbage til hans fødeby for at se ham. Det viser sig at Kristian ikke længere har det bedste forhold til Peter, men vælger alligevel at besøge ham. Kristian må vende tilbage til hans barndomsby og se en fortid i øjnene som han helst ville have glemt. Besøget får også andre skeletter til at at rasle frem fra skabet og man får hints om at der gemmer sig en tragisk hændelse som Kristian var involveret i og de fem år har ikke just gjort bitterheden mindre. I byen møder vi også Kristians gamle kæreste, som kæmper med at være alenemor for hendes søn Ellias. Sideløbende følger vi to gymnasieelever den usikre Tobias og den kyniske Q.

Vidste du at?

Trivia

Mens vi lever blev lavet på et budget af sølle 2 millioner kroner. Filmen fik afvist støtte af Dansk Film Institut, da man ifølge dem ikke kunne lave en film af denne kaliber på et så lille budget. Filmen har dog en række investorer bag sig, heribland fodboldspillere Simon Kjær.

Goofs

En rækker annoncører og biografer har valgt ikke at hænge den originale plakat af Mens Vi Lever op, da den blev vurderet til at være lidt for fræk, da den indeholder bare bryster. I stedet blev der hængt censurerede plakater op, som kun indeholdte titlen på filmen.

Citat

"’Mens vi lever’ er gammeldags melodrama, men med en helt ny tilgang. " - Per Juul Carlsen, DR "Avaz-brødrene erobrer ikke kun Danmark, men verden." - Jacob Ludvigsen, Soundvenue "Forhåbentlig kommer 'Mens vi lever' til at åbne døre – Danmark har brug for filmskabere af Avaz-brødrenes kaliber. " - Samina Yasmin Jakobsen, ekko

Se den rørende danske drama film Mens vi lever

Køb Mens vi lever hos Blockbuster allerede i dag. Blockbuster har intet dyrt abonnement. Du betaler derimod kun for de film eller serier, du ønsker at se. Blockbuster har altid et stort udvalg i både premiere film og serier. Hos Block-buster har du frihed til at vælge, om du vil købe eller leje. Mens vi lever er den følelsesladede danske drama film som alle taler om, som blev lavet på en budget på kun 2 millioner. Så hvad venter du på lej Mens vi lever.

Læs mere om Mens vi lever
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Den bedste mand
  Køb 79,- Lej 49,-
  Fantasten
  Køb 99,- Lej 49,-
  Dagen i morgen
  Køb 69,- Lej 19,-
  Metro Manila
  Køb 69,- Lej 19,-
  Silence
  Køb 99,- Lej 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer