Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mechanic - Resurrection

1 timer 35 minutter
5.7
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Efter at have forfalsket sin egen død i en eksplosion flere år tidligere troede Arthur Bishop, at han var sluppet ud af lejemorderbranchen - men ikke alle har ladet sig narre. Den skrupelløse forretningsmand Crain skal bruge en lejemorder, der kan få sine ofres død til at ligne ulykker. Crain ved alt om Bishops tidligere løbebane og vil gøre hvad som helst for at få lejemorderen til at droppe pensionisttilværelsen og genoptage sine unikke serviceydelser. Bishop går modvilligt med til at vende tilbage til den verden, han så indædt havde kæmpet for at lægge bag sig. Denne gang får han til opgave at likvidere tre ubehagelige typer, der hver især er skarpt bevogtet, heriblandt en af verdens største våbenhandlere. Bishop må rejse kloden rundt for at udføre drabene og redde kvinden, han holder af. Hvis han kan afsløre sammenhængen mellem de tre mænd og finde ud af, hvorfor hans arbejdsgiver vil have dem elimineret, har han måske en chance for at få skovlen under den mand, der indtil nu har haft krammet på ham.
Trailer:

Mechanic - Resurrection

Mechanic - Resurrection byder på både gamle kendinge og nye ansigter. Men en ting kan du være helt sikker på: Det kommer ikke til at gå stille af sig, når Arthur Bishop genopstår fra de døde.

Mechanic - Resurrection et ægte actionbrag

I Mechanic - Resurrection bliver Arthur Bishop meget mod sin vilje tvunget til at genoptage sin tidligere karriere som kold og effektiv lejemorder. Arthur Bishop, der endnu engang spilles af Jason Statham, havde ellers lagt karrieren godt og grundigt på hylden, da han forfalskede sin egen død. Men den hensynsløse forretningsmand Crain, spillet af Sam Hazeldine, har ikke ladet sig narre, og har opsporet Bishop. Arthur Bishop er ikke en mand, der let lader sig true, men Cain har fundet frem til Bishops eneste svage punkt: Gina, spillet af Jessica Alba. Tvunget af omstændighederne må Arthur Bishop nu genoptage erhvervet som lejemorder med speciale i at få alle dødsfald til at ligne ulykker. Hans opgave er at likvidere tre yders ubehagelige og særdeles godt bevogtede typer, heriblandt en af de største våbenhandlere i verden. Bishop må nu rejse kloden rundt og udfører drabene et efter et for at redde den kvinde, han holder af. Skal det lykkes Bishop at få overtaget over den mand, der har fået krammet på ham? Et actionbrag, der får adrenalinen til at pumpe i højeste gear, mens du sidder på sofakanten og holder vejret. Filmen byder på store stjerne som Jason Statham, (The Expendables, The Transporter) Jessica Alba (Fantastic Four, Into the Blue, Sin City) og Tommy Le Jones (Men in Black, No country for old Men).

Vidste du at?

Trivia

Mechanic - Resurrection er optaget i hele seks forskellige lande på fire forskellige kontinenter, nemlig Australien, Bulgarien, Brazilien, Cambodia, Thailand og Malaysia. Vidste du, at Jessica Alba har gået til undervisning i kampsporten krav maga for at kunne spille Gina i filmen.

Goofs

I en scene på stranden har Jessica Alba et sår på venstre side af læben. I løbet af scenen forsvinder såret på mystisk vis, mens hun ligger på standen i badetøj, for derefter at dukke op igen i slutningen af scenen.

Citat

"I've spent my whole life setting up people to die", "I never imagined that dying would be so daring", "I've been waiting too long to get even with you", "You have thirty-six hours to eliminate alle the targets on this list, or they will eliminate me"

Mechanic - Resurrection Arthur Bishop genopstår!

Køb Mechanic - Resurrection hos Blockbuster allerede i dag. Hos Blockbuster har vi ikke dyre abonnementer, du betaler derimod kun for de film eller serier, du ønsker at se. Blockbuster har altid et stort udvalg i både premiere film og serier. Hos Blockbuster har du altid frihed til at vælge, om du vil købe eller leje. Blockbuster byder på timevis af underholdning. Så hvad venter du på! Lej Mechanic - Resurrection hos Blockbuster og se denne brag af en actionfilm med det samme.

Læs mere om Mechanic - Resurrection
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.7

  Brugernes anmeldelser

  16/04/2017 : Anonym bruger
  FED FILM
  MASSER AF ACTION OG SPÆNDING
  10/02/2017 : Tanja Jakobsen
  Fed film
  Action fra start til slut
  10/02/2017 : Tanja Jakobsen
  Fed film
  Action fra start til slut

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer