Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Marcus & Martinus - Sammen om drømmen

1 timer 26 minutter
5.1
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Marcus & Martinus - fangalla i København
Handling:
Dette er dokumentarfilmen om de to norske teenagere Marcus & Martinus fra den lille by Trofors og deres vej til at blive superstjerner. Tvillingebrødrene begyndte allerede som 4-årige at synge i kor. Karrieren tog fart efter en optræden i et familieshow under en ferie i Thailand, og i 2012 vandt de alles hjerter, da de sejrede med sangen To dråber vann ved MGP Junior i Norge. Dokumentarfilmen følger drengene fra deres karriere for alvor tog fart i starten af 2015 og frem til efteråret 2016, hvor de udgiver deres første album på engelsk og spiller to udsolgte koncerter i Oslos største koncertsal, Spektrum.
Trailer:
Marcus & Martinus - fangalla i København

Marcus & Martinus - Sammen om drømmen er titlen på de to norske teenage idolers film. Her kommer de helt tæt på de to almindelige drenge, og du kan genindspille nogle af deres hidtil største optrædener igen og igen.

Marcus & Martinus - Sammen om drømmen foran tusindvis af fans

For et par år siden satte to norske tvillingebrødre det mål at de ville fylde den største koncertarena i hovedstaden, Oslo Spektrum, op til randen. De to drenge hedder naturligvis Marcus og Martinus, og vi kan allerede nu afsløre at den drøm lykkedes. Nu kan du få et indblik i hvordan det hele fandt sted. Kameraerne følger de to tvillingebrødre i tiden op til udgivelsen af deres første album på engelsk "Together", og forbedredelserne til de store koncerter. I løbet af tæt på halvanden time kan du i Marcus & Martinus - Sammen om drømmen komme med bag kulissen, og se gutterne derhjemme, på landevejen og i studiet. Det er en musikfilm som fortæller historien om to af Norges største stjerner på nuværende tidspunkt. Følg dem helt tæt på når de besøger de forskellige radiostationer, når de er på vejen ned ad den røde løber, eller når de klarer lektierne når der er tid til det. Filmen vil få dig i godt humør med masser af god musik, grin, lækker dans og søskendekærlighed på godt og ondt. Den fik fem stjerner af Dagsavisen hjemme i Norge, og de fans som allerede har set filmen er overhovedet ikke i tvivl. Du må ikk gå glip af denne mulighed for at synge og danse med til alle sangene du allerede kender og elsker højt.

Vidste du at?

Trivia

Lige som mange andre søskende har de to brødre sine op og nedture. Det er ikke altid at det er lige nemt at arbejde sammen så tæt som de gør, men se hvordan de formår det! Faktisk har de to gutter ikke tilbragt mere end dag hver for sig!

Goofs

Det kan virke som en reklamefilm for Marcus & Martinus uden at være en rigtig dokumentar. Men i sidste ende formår instruktøren Daniel Fahre at sætte det hele sammen perfekt tilegnet til drengenes skrigende fans over hele Skandinavien, som alle elsker filmen!

Citat

"Drømmen er at holde koncert i Oslo Spektrum". "Jeg prøver bare at holde benene på jorden". "Vi er jo bare to almindelige drenge". "Vi kan godt date fans". "Selvom vi er tvillinger, er vi to helt forskellige personer." "Jeg kan ikke skuffe dem, det er vores fans".

Marcus & Martinus - Sammen om drømmen

Du må bare se denne gode og sjove musikfilm! Heldigvis gør BLOCKBUSTER det nemt og hurtigt at komme igang. Lej Marcus & Martinus - Sammen om drømmen hvis du bare gerne vil se den en enkelt gang. Køb Marcus & Martinus - Sammen om drømmen hvis du allerede nu ved at du vil se og høre musikken igen og igen, imens du danser hjemme i stuen sammen med veninderne. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at komme helt tæt på dine idoler.

Læs mere om Marcus & Martinus - Sammen om drømmen
  • Udgivelsesår: 2017
  • Spilletid: 1 timer 26 minutter
Fra: Køb 19,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 5.1

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer