Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Manchester By The Sea

2 timer 12 minutter
7.8
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Efter storebroderens død vender Lee Chandler tilbage til Manchester By The Sea for at passe sin nevø Patrick. Her bliver nødt til at forholde sig til en fortid med separationen fra sin kone Randi og lokalsamfundet, hvor han blev født og voksede op. Casey Affleck vandt en Oscar for Bedste Mandlige Hovedrolle for sin præstation i den anmelderroste Manchester By The Sea, der også hev en Oscar-statuette hjem for Bedste Originale Screenplay.
Trailer:

Manchester by the Sea - fantastisk drama

Kenneth Lonergan er virkelig et geni, hvad angår film, på trods af, at det blot er hans tredje film. Han er hjernen bag og instruktør (faktisk plejer han ikke at instruere, men at skrive manuskript) for filmen Manchester by the Sea og han har tidligere instrueret filmen You Can Count on Me, som er fra 2000. Filmen er en helt igennem fantastisk drama, hvilket naturligvis er grundet Kenneth Lonergan, men så sandelig også de super dygtige skuespillere, som er med i filmen. På skuespillerlisten finder man kendte navne som Casey Affleck, Michelle Williams, Lucas Hedges, Kyle Chandler og mange, mange flere. Filmen handler om Lee Chandler, som bliver nødt til at tage sig af sin nevø Patrick, da Patricks far desværre går bort. Der er dog flere udfordringer ved dette for onklen. Blandt andet bliver han nødt til at flytte tilbage til Massachusetts, som han tidligere havde forladt af en grund. Derudover skal han kæmpe for sit forhold til Patrick og ikke mindst med fortiden med sin ekskone. Dette viser dig at blive noget af en kamp for vores hovedperson, men det bliver også en rejse for ham, som han nok ikke ville være foruden. Filmen har modtaget to Oscars, en for bedste originale manuskript og en for bedste mandlige hovedrolle, som altså er Casey Affleck, som spiller filmens hovedrolle og Patricks onkel.

Vidste du at?

Trivia

Byen hed Manchester indtil 1989, da Edward Corley førte en meget kontroversiel kampagne for formelt at ændre navnet til Manchester-by-the-Sea. Forslaget til navneændringen blev vedtaget af staten det pågældende år. Kevin Grondin, som spiller bedemanden, også er det i virkeligheden.

Goofs

Efter at have været på besøg i Elises hus, skriver Jeff en mail til Patrick. I mailen bruger Jeff ordet 'privilaged', hvilket ikke er stavet helt rigtigt. Det staves nemlig 'privileged', og derfor har der været en stavefejl i filmen.

Citat

Suzy Chandler: Daddy? Lee Chandler: Yes, honey. Suzy Chandler: Can't you see we are burning? Lee Chanlder: No, honey. You are not burning. Patrick: What happened to your hand? Lee Chandler: I cut it. Patrick: Oh, thanks. For a minute there, I didn't know what happened.

Manchester by the Sea skal ses

Når du vil se film hos BLOCKBUSTER, så betaler du kun for det, som du rent faktisk ser. Det betyder, at du ikke smider penge efter et abonnement hver måned. Derfor, hvis du vil have Manchester by the Sea i din filmsamling for altid, så køb Manchester by the Sea og se filmen om og om igen. Ellers lej Manchester by the Sea, hvis det er nok for dig at se filmen en enkelt gang. Tjek det hele ud på hjemmesiden, hvor du også finder alle vores andre gode film.

Manchester by the Sea er en film, som virkelig kan sætte gang i hyggen hjemme i stuen. Det er drama fra øverste hylde, så det er bare om at finde popcornene frem og sætte dig til rette.

Læs mere om Manchester By The Sea
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 12 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer