Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Maleficent

1 timer 34 minutter
7.0
Køb 149,-

* Skal udfyldes

Køb 149,-
Trailer:
Handling:
Maleficent er historien om den nok mest berømte skurk fra klassikeren Tornerose. Malavia oplever et utroligt svigt, der i sidste ende laver hendes rene bankende hjerte om til sten. Fast besluttet på at få hævn indleder Malavia en episk kamp mod den invaderende konges efterfølger, og kaster en forbandelse over hans nyfødte datter, Aurora. Under sin opvækst er Aurora fanget i den sydende konflikt imellem kongeriget ,som hun elsker så højt, og menneskenes verden, hvor hun er vokset op. Malavia indser dog hurtigt, at Aurora muligvis er den, der kan skabe fred i kongeriget - og gøre Malavia lykkelig igen.
Trailer:

Angelina Jolie som Maleficent i nyfortolket Tornerose

Maleficent er historien om en hævngerrig fe, som med retfærdighed i øjnene drives til at forbande en nyfødt prinsesse for derefter at opdage, at barnet kan være nøglen til at genoprette freden i deres plagede land. Feen, som er en smuk, ren-hjertet, ung kvinde, lever i det idylliske og fredelige kongerige, Moors; et sted, hvor ekstraordinære skabninger bor side om side i harmoni, omringet af smukke blomster, lange floder og høje bjerge. Den skønne fe vokser ubekymret op i disse fantastiske omgivelser indtil en skønne dag, hvor en invaderende hær truer harmonien. Som landets beskytter lider hun i sidste ende et hensynsløst forræderi - en handling, der forvandler hendes rene hjerte til sten. Fast besluttet på at opnå retfærdighed står hun nu ansigt til ansigt med den invaderende, kongelige efterfølger, og som et resultat placerer hun en forbandelse over hans nyfødte spædbarn, Aurora. I frygt og rædsel overlader kongen hans datter til de tre gode feer, som er sat på opgaven at opfostre Aurora langt ude i skoven; ude af syne for forbandelsens skaber. Trods kongens forsøg på at skille de to ad vil skæbnen, at deres veje krydses, og Aurora begynder at se sin fars rival som en fe-gudmor. Som barnet vokser, bliver det klart for feen, at Aurora kan være svaret på fred i riget - og måske hendes egen, sande lykke.

Vidste du at?

Trivia

Angelina Jolie valgte selv Lana Del Rey til at synge Tornerose (1959)'s "Once Upon a Dream", som bliver spillet i slutningen af filmen. Twilight ikonet Kristen Stewart var en kandidat til rollen Aurora. Angelina Jolies datter, Vivienne, spillede den unge prinsesse Aurora i filmen.

Goofs

Da Maleficent vågner, efter at have fået sine vinger afskåret, ser vi ikke nogen åbning bagpå hendes kjole, hvor vingerne kunne have kommet ud. Når Maleficent flyver, efter at være vokset op, forsvinder hendes halskæde og dukker op igen gentagende gange.

Citat

Maleficent: "I will not ask your forgiveness because what I have done to you is unforgivable. I was so lost in hatred and revenge. Sweet Aurora, you stole what was left of my heart. And now I have lost you forever."

Se den ufortalte vinkel af historien om Tornerose i Maleficent

Maleficent udforsker den ufortalte historie af Disneys mest ikoniske skurk fra den klassiske "Tornerose" og de elementer i hendes forræderi, som i sidste ende forvandler hendes rene hjerte til sten. Lej Maleficent, eller køb Maleficent, og andre nye DVD udgivelser og Blu-ray film hos Blockbuster, og betal kun for det, du vil se. Tilgængelig på Blockbuster.dk, Smart TV app og Android mobil og tablet. Du er kun et klik fra at blive indviet i Maleficent og hendes ekstraordinære venners forunderlige verden.

Maleficent er en Amerikansk fantasy thriller fra 2014, instrueret af Robert Stromberg og med Angelina Jolie i hovedrollen. Historien finder inspiration i animationsklassikeren, Tornerose, fra 1959, men vinkler historien fra feens synspunkt.

Læs mere om Maleficent
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Køb 149,-

  Se også disse titler

  Stuck
  Køb 69,- Lej 19,-
  Hil, Cæsar!
  Køb 139,- Lej 39,-
  Dope Dope
  Dope
  Køb 59,-
  Victoria
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.0

  Brugernes anmeldelser

  05/02/2018 : Anonym bruger
  den er go
  jeg kan ikke lade den er så go er den film

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer