Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Magic Mike

1 timer 47 minutter
6.1
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Handling:
Mike er en mand med mange talenter og charme i overflod, og han tilbringer dagene med at jagte den amerikanske drøm på alle mulige måder. Han bygger tage, laver biler og designer møbler, men når natten falder på, er han den rene magi. Som hovednavn i en trup af mandlige strippere har han i årevis været konge af scenen i Club Zquisite med sin originale stil og vilde danserutiner. Da Mike ser potentiale i en 19-årig fyr, som han giver tilnavnet The Kid, tager han ham under sin vinge og lærer ham at danse, feste, score og tjene nemme penge. Inden længe har klubbens nyeste stripper sin egen fanskare, og sommeren ser ud til at byde på sjov, venskab og gode oplevelser. Men så falder Mike for The Kids søster, Brooke.

Magic Mike - Når nutiden spænder ben for fremtiden

Den 30-årige Mike fra Tampa har mange mål i livet. Hans største ønske er at starte sin egen virksomhed, hvor han designer og bygger møbler. For at kunne spare sammen til både regninger og hans opsparing, som en skønne dag vil være stor nok, til at han kan realisere hans drøm, har Mike flere jobs. Om dagen er han taglækker, men når mørket falder på, er han kendt som Magic Mike – Stjernen fra Kings of Tampa, som er en mandlig gruppe strippere, der hver aften opfører et forførende sjov på stripklubben Xquisite. En dag på byggepladsen møder Mike den 19-årige Adam, som har svært ved at finde sin plads på arbejdsmarkedet. Mike præsenterer Adam for stripperlivet, og Adam får en plads i strippershowet, hvilket er til Brookes, Adams søster, store bekymring, da hun er bange for at han, i sin unge alder, ikke kan håndtere livet med damer, stoffer, penge, berømmelse og masser af alkohol. Mike lover, at han nok skal holde øje med hendes lillebror, og sørge for, at der ikke sker ham noget. Adam bliver, ligesom Mike, en af de populære fyre i showet, men stofferne begynder at have større og større effekt på hans liv. Berømmelsen byder på mange mørke sider, både for Adam og Mike, og det truer nu med at ødelægge forholdet til Brooke, som Mike er begyndt at få følelser for. Mike står pludselig over for nogle store valg, som kan påvirke hans drømme og ikke mindst chancen for at vinde Brookes hjerte.

Vidste du at?

Trivia

Alle har en fortid, og der er en grund til, at Channing Tatum har været med i op til flere film, som har masser af lækre dansemoves. Magic Mike er en smule inspireret af Channing Tatums’ fortid, fra før han ramte filmlærredet, hvor han gjorde sig som mandlig erotisk danser.

Goofs

Mike er en ugift ung mand i starten af 30'erne, men i scenen, hvor han ankommer til byggepladsen, kan man godt blive lidt i tvivl. Channing Tatum har nemlig glemt at tage sin vielsesring af, inden instruktøren har givet kameraet lov til at rulle.

Citat

“He can't dance for shit, but that is teachable.”, “Are you hitting on my sister?”, “How pregnant did you get that girl's mouth last night?”, “Oh, you don't wanna know what I have to do for twenties.”, “Fact is, the law says you cannot touch!”

Magic Mike - Bestil den idag!

Er du i humør til at blive forført af denne dramatiske kommedie, så køb Magic Mike eller lej Magic Mike allerede i dag, så du kan nyde godt skuespil, veludførte dansemoves, god musik, lækre mænd der smider tøjet, samt få et indblik i, hvordan berømmelse hurtigt kan ændre ens syn på livet, både positivt og negativt. Klik ind på www.blockbuster.dk og gå på opdagelse i et helt univers af film, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer af både nye og gamle klassikere.

Magic Mike har hele pakken. Veltrænede mænd, som smider tøjet i takt til musikken og samtidig en bevægende historie om, hvordan det kan ende, når man er fanget i et arbejde, som kan forhindre drømme til at blive til virkelighed.

Læs mere om Magic Mike
 • Udgivelsesår: 2012
 • Spilletid: 1 timer 47 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer