Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mad Men

Sæson 7
14 afsnit
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Handling:
Don ser nu på industrien udefra, da han bliver sendt på betalt ferie på ubestemt tid - mens han kæmper for at holde hemmeligheden fra Megan. Han forhandler med Roger om at vende tilbage til Sterling Cooper & Partners. Senere, i foråret 1970, bliver Ken fyret og sværger på at gøre tingene svære for Sterling Cooper & Partners i sin nye rolle ved Dow Chemical. Mens efteråret nærmer sig, forsøger Don at forenes med Betty og familien, da han lærer om hendes diagnose.
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

1: Time Zones

Don tager til Los Angeles, for at forsøge at redde hans ægteskab med Megan, hvis karriere er begyndt at blomstre. Joan forhandler med Butler's Footwear om, ikke at droppe Sterling Cooper & Partners.

2: A Day's Work

Sally opdager, at Don ikke arbejder. Pete sikrer Chevrolet som kunde, men han bliver udfordret af de andre partnere. Peggy tror fejlagtigt, at en buket blomster er til hende.

3: Field Trip

Efter uheldigvis at have afsløret over for Megan, at han ikke arbejder, beslutter Don sig for at vende tilbage til arbejdet. Han får også et tilbud fra en rival.

4: The Monolith

Peggy bliver sat i spidsen for Burger Chef, men bliver fortalt, at teamet skal inkludere Don. Hun tror, at det er for at hun vil mislykkes med opgaven. Bureauet har fået en ny computer installeret.

5: The Runaways

Don spørger Megan om hans gravide niece kan bo hos hende, da niecen har det hårdt for tiden. Michaels paranoia udløses ved brugen af computeren, der leder til et psykisk nedbrud.

6: The Strategy

Peggy beder om Dons mening om Burger Chef-pitch´en, og det fører til, at hun tvivler på hele kampagnen. Pete tager Bonnie med til New York, men forsvinder til Connecticut, for at besøge hans datter.

7: Waterloo

Jim forsøger at få Don fyret, men Roger og Bert nægter. Peggy sikrer Burger Chef som kunde. Efter at de har overværet Apollo-månelandingen, dør en af topcheferne.

8: Severance

Det er efterår i 1970 og Don lever igen et ungkarleliv. Efter at have fået kendskab til en tidligere bekendts død, finder han sig selv tiltrukket af en mystisk servitrice.

9: New Business

Betty fortæller Don, at hun er ved at uddanne sig til psykolog. Megan afviser Harrys flirten og accepterer en milliondollar-check fra Don, som et forlig i deres skilsmisse.

10: The Forecast

Johnny laver en bommert ved en pitch og søger assistance hos Don. Han anbefaler Johnny at starte med en joke, hvilket går grueligt galt - og det fører nu til, at Johnny holder Don ansvarlig.

11: Time & Life

Topcheferne opdager, at forretningen er i fare for at bliver trukket ind i McCanns moderselskab. Ken fryder sig over at 'lege' med sine tidligere kolleger.

12: Lost Horizon

Joan bliver chikaneret af hendes kvindefjendske kolleger, og hun opdager, at hendes kundeportefølje er i fare, takket være hendes mandlige kollegas uduelighed. Don mødes med Miller-ølselskabet.

13: The Milk and Honey Route

Don tvinges til at stoppe i Oklahoma, da hans bil bryder sammen - og han får hjælp fra en ung mand, der kan mere, end man lige skulle tro. Betty får nogle frygtelige nyheder om sit helbred.

14: Person to Person

Dons rejse fører ham til Californien, og han overvejer snart sin egen fremtid. Peggy modtager et fristende forretningstilbud fra Joan. Imens beslutter Roger sig for at blive gift.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer