Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Mad Max - Fury Road

1 timer 57 minutter
8.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
En atomkrig har lagt verden i ruiner. Væske er blevet en mangelvare, og desperate mennesker hylder den diktatoriske Immortan Joe i håbet om at modtage den mindste mængde vand i kampen for overlevelse. Samtidig bliver enspænderen Max taget til fange af lederens håndlangere, der alle drømmer om en voldelig, ærefuld død for at nå frem til Valhalla. Men midt i vanviddet har den respekterede Furiosa andre planer. Under en transport af benzin og vand gennem ødelandet stikker hun af med en lille gruppe kvinder. Jagten tværs gennem ørkenen sættes ind, og den tilfangetagne Max bliver uforvarende en vigtig brik i det endelige opgør med Immortan Joe og hans psykopatiske følgesvende. Den anmelderroste Mad Max - Fury Road er instrueret af manden bag den oprindelige post-apokalyptiske og legendariske Mad Max-serie, George Miller.
Trailer:

Mad Max Fury Road - En intens aktion film

Mad Max Fury Road kom ud i 2015 og vakte stor begejstring hos både kritikere og offentligheden, og med god grund. Den stærke kombination af skuespillerne Tom Hardy (Max) og Charlize Theron (Furiosa) giver publikum hårdtslående action kombineret med empatiske karakterer. Filmen starter in medias res med Max, der flygter fra en bande i hvad, der ligner en postapokalyptisk tørke - hvorfor ved vi ikke. Han fanges og benyttes som organisk bloddonor. I mellemtiden har Furiosa besluttet sig for at befri de 5 unge kvinder, som den diktatoriske og forgudede Immortal Joe holder fanget i sit hjem. Flugtforsøget opdages snart, og jagten på Furiosa sættes ind. Max kommer med på denne jagt, da han konstant agerer bloddonor for én af personerne, som kører forfølgelses-køretøjerne. En sandstorm skaber kaos, hvilket giver Max chancen for at flygte og dermed møde Furiosa og de 5 unge kvinder. Tilliden mellem dem er så godt som ikke-eksisterende, men de forenes alligevel om en fælles flugt fra Immortal Joe og hans følgere. I filmen oplever vi en lang kamp, der forsøger at gøre op med diktatoriske og mandsschauvinistiske ledere, men motivationerne for, hvorfor denne kamp tages op, er forskellige. Filmen formår at levere en action-fyldt rejse, hvor blikke og ansigtsudtryk ofte gør ord overflødige, hvilket biddrager til, hvad der allerede er en meget æstetisk flot, imponerende og medrivende film.

Vidste du at?

Trivia

Hele 80 % af alle de effekter, du ser i filmen, er rigtige. Altså blev alt, der grafisk animation holdt til et minimum for at bevare så autentisk en følelse som muligt igennem filmen. Animation var brugt til at fjerne stunt redskaber og lave Furiosas protese.

Goofs

Ting har det med at forsvinde og vende tilbage igen. Under Max' første flugtforsøg fra Joes fæstning vil man kunne se blod på hans hoved, og andre gange er det der ikke. Gennem filmen vil forruden på Joes monstertruck forsvinde eller vende tilbage afhængigt af scenen.

Citat

“You know, hope is a mistake. If you can't fix what's broken, you'll, uh... you'll go insane” – Max. “I live, I die. I LIVE AGAIN!” – Nux. “Do not, my friends, become addicted to water. It will take hold of you, and you will resent its absence!” – Immortal Joe.

Mad Max Fury Road - Non stop action og spænding

Dette er en film, der leverer fuldt ud for dem, der er ude efter en god action-film, der samtidig har historien på plads, og med gode skuespils præstationer fra Tom Hardy og Carlize Theron. Filmen kan ses og genses op til flere gange uden at man begynder at kede sig, så køb Mad Max Fury Road eller lej Mad Max Fury Road her hos Blockbuster. Mad Max Fury Road er en del af Danmarks største udvalg af film, som du finder hos Blockbuster, og du betaler kun for det, du ser, hvilket betyder, at du slipper for månedlige betalinger.

Max er taget til fange af Immortal Joe, men gennem en kombination af held og ren stædighed lykkes det ham at slippe fri. I Mad Max Fury Road kan se du Max' og Furiosas kamp mod diktatoren Immortal Joe.

Læs mere om Mad Max - Fury Road
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 57 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer