Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Lyset i havet

2 timer 08 minutter
7.2
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Fyrpasseren Tom Sherbourne og den glædesstrålende, livlige Isabel lever i ægteskabelig lykke på en afsides, barsk ø ud for Australiens kyst. Men der bliver vendt op og ned på deres stormomsuste verden, da Isabel finder ud af, at hun ikke kan få børn. En dag skyller en drivende redningsbåd med et grædende spædbarn på land. Det dilemma, parret nu står over for, vil give genlyd langt væk fra øen og opsluge og uigenkaldeligt påvirke deres og en vildfremmeds verden i en lidenskabelig historie om kærlighed, håb og et skæbnesvangert valg.
Trailer:

Lyset i havet er filmen for dig, som gerne vil have både romantik, drama, smukke optagelser og ikke mindst ualmindelig godt skuespil i én og samme film. Men vær forberedt på, at du skal have en hel stak af lommeletter klar, inden du begynder at se filmen. Både de fascinerende billeder og den fantastiske musik er med til at gøre filmen både rørende og fængslende.

Lyset i havet: Filmen om at ofre sig for kærligheden

Lyset i havet har Michael Fassbender i hovedrollen som den indelukkede og traumatiserede krigsveteran Tom Sherbourne, der efter Første Verdenskrig søger en stille, tilbagetrukken tilværelse og derfor ender som fyrmester på den øde ø Janus ud for Australiens sydkyst. Allerede i forbindelse med jobsamtalen møder Tom første gang Isabel (Alicia Vikander), og de to fører en heftig brevudveksling, indtil de bliver gift, og Isabel flytter ud på øen for at leve sammen med Tom. De forsøger ihærdigt på at sikre en familieforøgelse, men efter to ufrivillige aborter, har de opgivet håbet. Men en dag skyller en lille robåd med en lille baby op på stranden på øen. Efter en heftig debat om hvordan de skal reagere, får Isabel sin vilje, og de beholder den lille baby, uden at de informerer myndighederne herom. Tom kæmper med anger og voldsom skyldfølelse, mens Isabel har det lige modsat, og hun knytter sig meget stærkt til datteren Lucy. Toms kvaler bliver yderligere forstærket af, at han kender Rachel Weisz inde fra fastlandet. Rachel er barnets biologiske mor, og selv om årerne er gået, bliver Toms kvaler ikke færre. Filmen forstår at sætte det at ofre alt for sin elskede i perspektiv, idet Tom udelukkende går med til at beholde den lille pige, fordi han ved, at han og Isabel ikke selv har været i stand til at få børn, og det har været et brændende ønske fra Isabels side helt fra starten af deres forhold. Filmen er instrueret af Derek Cianfrance, der også i tidligere film har haft succes med at instruere film om at ofre sig for kærligheden.

Vidste du at?

Trivia

Michael Fassbender og Alicia Vikander mødtes første gang til optagelserne af filmen i september 2014, og allerede i december samme år offentliggjorde de, at de nu også dannede par i den virkelige verden.

Citat

Isabel til Lucy: "Jeg håber, at du kan tilgive mig for at have beholdt dig. Og at du kan tilgive mig for nu at give slip på dig igen". Tom: "Du behøver kun tilgivelse én gang, men for at angre skal du gøre det hver dag hele dagen lang".

Lyset i havet er et romantisk drama, som kræver lommetørklæder.

Er du i det romantiske hjørne, og har du lyst til at se en film med romantik, kærlighed, drama og skyldfølelse i højsæde? Køb Lyset i havet, og få opfyldt alle dine behov for at dykke langt ind i ensomhed, romantik, drama og anger og ikke mindst i betydningen af det at ofre sig for kærligheden. Eller lej Lyset i havet på blockbuster.dk, når du har gjort hele stakken af lommeletter klar foran dig. For dem bliver der i høj grad brug for, når du ser dette rørende drama om Tom og Isabel og den datter, de tager til sig som deres egen.

Læs mere om Lyset i havet
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 08 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer