Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Lucifer

Sæson 2
18 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Lucifer får til opgave at finde sin mor Charlotte samtidig med, at han i fællesskab med LAPD-detektiven Chloe Decker skal straffe de kriminelle i byen. I slutningen af den første sæson så Chloe Lucifer dø, men snart efter vendte han tilbage til livet hvilket affødte en hel del spørgsmål om hans identitet. Nu må Lucifer og hans bror, englen Amenadiel, samarbejde om at finde deres mor, som undslap helvede.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Everything's Coming Up Lucifer

Da Amenadiel forsøger at holde styr på Lucifers vilde side fordi de begge skal klare sig uden Maze, bliver Lucifer distraheret af sin mors flugt fra helvede i sæsonpremieren.

2: Liar, Liar, Slutty Dress on Fire

Da Lucifers mor Charlotte dukker op på stedet hvor et uhyggeligt mord har fundet sted og påstår at hun er uskyldig, har Lucifer svært ved at tro på hende.

3: Sin-Eater

Mens Lucifer og Chloe efterforsker en seriemorder, vender Lucifers mor tilbage som Charlotte Richards, og Amenadiel kæmper med tabet af sine kræfter.

4: Lady Parts

Mens Lucifer og Chloe jagter en seriemorder går Maze og Chloe i byen for at opfylde et væddemål mellem Maze og Lucifer.

5: Weaponizer

Mens Lucifer efterforsker mordet på sin yndlings-actionfilmhelt, ankommer Lucifers bror Uriel.

6: Monster

Lucifer er skyldig og selvdestruktiv og kommer under en efterforskning op at skændes med Chloe hvilket bevirker at hun i stedet arbejder med Dan. Amenadiel og Charlotte bliver gode venner.

7: My Little Monkey

Mens Lucifer skygger Dan for at lære at være 'normal', forsøger Chloe at opspore sin fars morder.

8: Trip to Stabby Town

Efter at have opdaget at Azraels sværd er blevet stjålet, forbinder Lucifer det med en række voldelige overfald og anmoder Ella om hjælp med at finde våbnet og standse massakren.

9: Homewrecker

Da Lux er i fare for at blive revet ned, gør Lucifer alt for at beskytte sit hjem. Imens forsøger Charlotte at få Lucifer til at forlade jorden og vende tilbage til himlen.

10: Quid Pro Ho

Charlotte forsøger at få Lucifer til at forlade jorden ved at vende Chloe imod ham. Imens er Amenadiel begyndt at arbejde som Charlottes soldat hvilket får Maze til at tvivle på ham.

11: Stewardess Interruptus

Efter et afbrudt øjeblik efterforsker Lucifer og Chloe mordet på to af Lucifers ekskærester og finder snart en overraskende forbindelse mellem dem.

12: Love Handles

Under efterforskningen af en mystisk maskeret morder som forgifter universitetsstuderende, forsøger Lucifer og Chloe at få deres nye forhold på ret køl efter et kys.

13: A Good Day to Die

Lucifer rejser til helvede for at finde en modgift til professorens gift, men han kæmper med sin egen skyld over Uriel. Imens forsøger hans mor at få ham tilbage.

14: Candy Morningstar

Lucifer vender tilbage efter at have skjult sig, og han præsenterer holdet for en ny mystisk kvinde i sit liv, Candy.

15: Deceptive Little Parasite

For at vende hjem skal Lucifer først antænde flammesværdet ved at kontrollere sine følelser, noget han aldrig har prøvet før, og Chloe har sine egne følelser at slås med.

16: God Johnson

Mens Lucifer er i gang med at efterforske et mord på en galeanstalt, møder han den mistænkte der kalder sig selv God og som kan være hans far.

17: Sympathy for the Goddess

Charlotte, Chloe og Lucifer deltager i en efterforskning af et mord der har Charlottes interesse men da Lucifer kommer på et sidespor, rekrutterer Maze ham til at redde Dr. Lindas karriere.

18: The Good, the Bad and the Crispy

Efter Lucifers mor slår en mand ihjel i selvforsvar, forsøger Lucifer at forhindre Chloe i at finde ud af sandheden mens han beder Maze om at finde Charlotte.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer