Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Love Actually

2 timer 12 minutter
7.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Det er i den søde juletid i London. Alle steder skaber kærligheden kaos. Den nyvalgte premiereminister, det kiksede sandwichbud, forfatteren med hjertesorger og den udbrændte rockstjerne – alle er de ramt af kærligheden på godt og ondt. Bruden, der har problemer med sin kommende mands forlover og den gifte kvinde, der har problemer med sin mand. Skoledrengen der er varm på den kønneste pige i klassen og hans papfar, der er varm på Claudia Schiffer.
Trailer:

Love Actually - en romantisk julekomedie

Filmen starter 5 uger før jul. Her følger vi 8 meget forskellige par i London og hver deres kamp for at få kærligheden til at fungere. Forskellige par, som alligevel alle har en forbindelse til hinanden. Love Actually er en engelsk romantisk komedie fra 2003 af Richard Curtis, der er spækket med alle de bedste, britiske skuespillere såsom Hugh Grant, Emma Thompson, Alan Rickman, Keira Knightley og ikke mindst, the one and only, Mr.Darcy alias Colin Firth. Der er dog også en del mindre kendte skuespillere med i filmen, men det gør blot komedien endnu mere elskelig. De leverer alle varen på en fornem, klassisk og underholdende måde, som kun briterne formår at gøre det. Især Hugh Grant gør det fantastisk og morsomt som Englands premierminister, og også komikeren, Rowan Atkinson, som vi kender som Mr. Bean, har en finurlig, lille rolle i filmen. Filmen er blevet en rigtig julefilm og manges foretrukne, da den fik premiere lige op til jul, og jo også foregår ved juletid - men du kan helt sikkert se den hele året rundt! Det er en rigtig feel-good film, som både kan nydes sammen med din kæreste, veninderne og familien, og du bliver med garanti hooked. Vær klar til at få rystet dine lattermuskler, og kom i julestemning. Du kan enten leje eller købe filmen lige her hos Blockbuster.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at filmen var den mest udlejede i England i 2004? Vidste du, at det tog et 45 min. langt møde at bestemme hvilken farve undertøj, Aurelia skulle have på i "Badescenen"?, Vidste du, at ordet "Actually" bliver sagt 22 gange i løbet af filmen?

Goofs

Da Colin ankommer til Wisconsin, står der Millwaukee Airport, men lufthavnen i Wisconsin hedder rigtigt General Mitchell International. Da den amerikanske præsident ankommer, har bilens nummerplader Washington statens nummerplader på i stedet for US Government nummerplader. I baren i Wisconsin er der en britisk frugtmaskine.

Citat

"It's my favorite time of day, driving you.", "Who do you have to screw around here to get a cup of tea and a chocolate biscuit?" , "All I want for Christmas is you.", "I'll just be hanging around the mistletoe, hoping to be kissed."

Love Actually får dig i julehumør

Hos Blockbuster kan du gøre lige, som du vil. Køb Love Actually, eller lej Love Actually; du bestemmer helt selv. Du behøver intet abonnement her hos os. Du betaler altså kun for det, du vil have. Du kan se nærmere på alle vores film på hjemmesiden http://blockbuster.dk/om, hvor der både er de allernyeste film samt de gamle, tidløse klassikere, du kan se igen og igen. Det er et sandt Eldorado for dig, som elsker film ligeså meget, som vi gør.

Masser af grin, tårer og smil. Love Actually er filmen, der både får dig i godt humør, men som også bringer julestemningen frem. Det er blevet manges favorit-film - og med god grund!

Læs mere om Love Actually
  • Udgivelsesår: 2003
  • Spilletid: 2 timer 12 minutter
Fra: Køb 19,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.6

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer