Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Logan

2 timer 12 minutter
8.1
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I den nærmeste fremtid tager en udkørt Logan sig af en svækket Professor X på et skjulested ved den mexicanske grænse. Men Logans forsøg på at gemme sig fra verden og sin fortid bliver ødelagt, da en ung mutant, der er forfulgt af mørke kræfter, dukker op.
Trailer:

Logan, historien du ikke kendte.

I en nær fremtid tager Logan sig af en skræntende Professor X et sted på den mexicanske grænse. Men Logans forsøg på at gemme sig fra verden, og sit eget eftermæle, slutter hurtigt, da en ung mutant dukker op, efterfulgt af mørke kræfter. Dette er historien om, hvordan vores allesammens Wolverine, der har mistet sine healende kræfter, lever sit liv som chauffør, imens han tager sig af Professor X. En dag spørger en fremmed dame Wolverine, om han vil køre pigen Laura til den canadiske grænse. Han takker nej i første omgang, men professoren får ham hurtigt overtalt til andet. Laura besidder ekstraordinære kampevner og minder på mange måder om Wolverine. Hun er forfulgt af skumle personer, der arbejder for en mægtig virksomhed. En ubarmhjertig jagt begynder. Wolverine og Laura flygter nu igennem landet, alt imens Wolverine kæmper med almindelige hverdagsproblemer. Han ældes, han healer ikke mere og han kæmper med at overleve finansielt. Filmen tager os på en rejse igennem USA med en gruppe skumle skurke i hælene, der vil gøre hvad som helst for at stoppe Wolverine og få fat i Laura. Lauras DNA forbinder hende nemlig til Wolverine, og dette betyder mere, end man lige tror. I denne tredje film i rækken om Marvels tegneseriefigur, Wolverine, ser vi, hvordan superhelte også kæmper med hverdagsproblemer, som f.eks. alkoholmisbrug.

Vidste du at?

Trivia

Sir Patrick Stewart tabte 9,5 kg for at kunne spille den nu gamle og syge Professor Charles Xavier i filmen. Patrick Stewart hævder, at han har vejet det samme, siden han var teenager. Hugh Jackman bar Patrick Stewart i alle scener, hvor Wolverine bærer Xavier.

Goofs

Under Xaviers anfald på hotellet bliver alle frosset på stedet af angrebet, og de er ikke i stand til at flytte sig, men når Logan går forbi spilleautomaterne, er der en kvinde, der kigger rundt, som om intet var hændt.

Citat

Logan: "Nature made me a freak. Man made me a weapon. And God made it last too long." ___ "Xavier": Fuck off Logan. "Logan": See, you know who I am. "Xavier": I always know who you are, I just sometimes don't recognize you.

LOGAN - er en film du ikke vil gå glip af.

Køb Logan allerede i dag. Blockbuster har intet dyrt abonnement, her betaler du kun for de film eller serier, du ønsker at se. Vi har altid både et stort udvalgt i både premierefilm og serier, du har derfor frihed til at vælge, om du vil købe eller leje. Lej Logan i dag, og se eller gense den tredje enestående film om Wolverine, der er elsket af både publikum samt anmeldere og er blevet kaldt for den mest ægte Wolverine film nogensinde.

I filmen Logan følger vi Wolverine og Laura på flugt fra Pierce igennem USA. De støder på uforudsete problemer på deres rejse, alt imens Wolverine skal tage sig af den gamle og syge Professor Xavier.

Læs mere om Logan
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 12 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer