Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Life in Pieces

Sæson 1
22 afsnit
Ned til: Køb 349,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

Handling:
Life in Pieces er en komedieserie om én stor ’lykkelig’ familie, og deres til tider akavede, ofte morsomme og i sidste ende smukke milepæls øjeblikke. Familiens historier bliver på skift fortalt gennem dens forskellige medlemmer. Matt, det mellemste voksne barn, har måske lige fundet sin sande kærlighed, hans kollega Colleen. Den yngste bror Greg og hans kone Jen er fuldstændig overvældede af deres første barns fødsel. Og den ældste datter Heather og hendes mand Tim frygter deres forestående tomme rede så meget, at de overvejer at få et barn til. Deres forældre er Joan, som vil gøre alt for sine børn - altså så længe hun er enig med dem - og John, den selskabelig patriark, der søger efter måde at gøre overgangen til at blive 70 år lidt nemmere.
Ned til: Køb 349,-

Pris som konfigureret: 349 ,-

1: Pilot

En families liv udfolder sig i fire korte historier i hvert afsnit. De forsøger at nyde alle de øjeblikke, der alle er med til at få livet til at give mening.

2: Interruptus Date Breast Movin'

Joan forsøger at føre en improviseret familieterapisession, og Matt og Colleen har en god dårlig date.

3: Sleepy Email Brunch Tree

Matt inviterer Colleen til brunch med familien og forbereder hende på den vanskelige opgave det er at komme ind på dem.

4: Prison Baby Golf Picking

Søskende lykønsker Greg efter rygtet spredes, at han sagde fra over for Joan, der passivt-aggressivt satte spørgsmålstegn ved Jens evner som forælder. Tchad insisterer på at spise et sidste måltid med Colleens bedstemor, før han skal i fængsel. Matt og Greg advarer Tim mod at slå John i en runde golf, og Sophia får en peanut galt op i næsen.

5: Babe Secret Phone Germs

Tim og Heather gør utilsigtet livet utrolig akavet for Tyler, da han tager sin smukke nye kæreste, Clementine, med hjem for at møde familien. Matt og Colleen bliver opdaget, mens de kissemisser på kontoret af deres utiltalende kollega, Will. Jen og Greg indgår en aftale om ikke at blive bakterieforskrækkede, og John køber Sophia en mobiltelefon bag forældrenes ryg.

6: Ponzi Sex Paris Bounce

Da Matt og Colleen fanger Chad i at forsøge at kidnappe Colleens elskede hvalp, Princess, bruger Chad muligheden til at pitche dem sin nye business idé. Jen og Greg forsøger at være intime for første gang siden Jen fødte, mens Heather 'slår op' med sin mangeårige frisør, Lynette, og Tim ødelægger Samanthas fødselsdagsfest.

7: Nanny Tent Earrings Cheeto

Da Jen og Greg interviewer potentielle barnepiger til Lark, har de svært ved at finde en, de kan stole på. Tim, Matt og Greg tager på camping, Heather mistænker Matt for at købe Colleen øreringe med penge, hun har lånt ham. John laver en marionetdukke af træ til Lark som familien har mere sjov med, end hun har.

8: Godparent Turkey Corn Farts

Joan inviterer deres nabo, den nylige enkemand, Gary Timpkins, til Thanksgiving middag, hvor alle bliver syge af Colleens blomkålsret. Tim og Sophia forsøger at finde en sidste øjebliks erstatning for Heathers ødelagte kalkun. Jen og Greg diskuterer, hvem der skal være Larks Gudforældre, og John tager Samantha til Høst Festival, hvor hun sniger sig ind i majslabyrint med sin kæreste.

9: Hospital Boudoir Time-Out Namaste

Da Jen skærer sig i fingeren og Greg kører hende på hospitalet, har de endelig deres første kvalitetstid alene i flere måneder. John tager Samantha og Sophia med på en restaurant, hvor alt er opkaldt efter følelser. Heather giver Tim en sexet jubilæumsgave, og Sophia straffes efter Heather hører hende bande.

10: Burn Vasectomy Milkshake Pong

Greg er stadig bitter over en ulykke, der satte ham på sidelinjen af et konkurrencepræget spil bordtennis som han og Matt har startet for flere år siden, så de beslutter endelig at gøre opgøret op. Heather kommer i tvivl efter hun har presset Tim til at få foretaget en vasektomi. Jen er stresset over at skulle vende tilbage til arbejdet, og Joan finder ud af hendes kreditkort er blevet stjålet efter der begynder at ankomme mærkelige pakker.

11: College Stealing Santa Caroling

Colleen tilslutter sig John og hans Air Force venner til en årlig tradition, hvor de synger frække julsange. Også, Joan forsøger at kapre Lark første jul fra Jen og Greg, Samantha får lus fra et indkøbscenter Santa, og Tyler annoncerer hans planer til college.

12: Bite Flight Wing-man Bonnie

Heather og Tim finder endelig et andet par, de faktisk godt kan lide at socialisere med, men Sophia og deres søn synes ikke om hinanden. Greg insisterer på, at han og Jen tager særskilte fly i tilfælde, der sker noget med flyet. Matt og John tager Gary med ud for at møde kvinder, og Matts ekskone, Bonnie, overrasker ham med et besøg.

13: Party Lobster Gym Sale

Greg indmelder sig i Colleens fitnesscenter og går amok i udstyr. Heather og Jen afholder et hemmeligt loppemarked, der direkte konkurrerer med et Joan afholder. Tyler og Samantha holder fest, mens Heather og Tim er væk i weekenden.

14: Will Trash Book Spa

Da Greg og Jen endelig får tid til en parmassage, viser eftermiddagen sig ikke at blive så afslappende som de forventede. Tim, Heather og børnene laver en konkurrence for at se, hvem der kan generere mindst skrald. Colleen beder Matt om at illustrere en børnebog hun skriver, og Jen hjælper Joan og John med deres testamente.

15: Soccer Gigi TV Mikey

Da Joans dovne nevø, Mikey, kommer på besøg, bliver alle familiemedlemmerne nervøse, da ingen rigtig kan lide ham. Tyler tager Clementine med for at besøge hans oldemor. Greg og Jen finder en løsning til deres søvnproblemer, og Matt overtager for Tims som Sophias fodboldtræner.

16: Tattoo Valentine Pregnant Guitar

Da Tyler og Clementine går i en guitarbutik, bliver Tyler meget utilpas, da den attraktive sælger, Ian, tydelig lægger an på Clementine. Tims tatovør, Lois, laver en stavefejl på en tatovering han har fået lavet som en Valentinsdags overraskelse til Heather. Matts plan om at fejre Valentinsdag med Colleen går ikke så godt, som han håbede, og Greg og Jen diskuterer, om de skal have et barn til.

17: Hair Recital Rainbow Mom

Da John begynder at føle sig gammel, forsøger han at gøre sig yngre at se på, til stor fortrydelse for hans familie. Heather er bange for, at Sophias klaveropvisning vil være en katastrofe. Jen, Greg og Lark tager til en fødselsdagsfest, der er fuld af pacende forældre, der får dem i panik om at få Lark ind i en god børnehave. Matt møder Colleens mor, Mia, for første gang.

18: Sexting Mall Lemonade Heartbreak

Efter at have indset, at Sophia vokser op hurtigere end han gerne vil have det, køber John sig et kæledyr, men det kommer ikke godt overens med Joan. Heather sender ved et uheld Tyler en sexet sms. Jen og Greg forsøger at hjælpe Samantha med at vinde hendes kæreste tilbage, og Heather og Jen hjælper Colleen og Matt med deres break-up.

19: War Pestilence Famine Death

John og Joan bliver uenige med deres naboer, Jerry og Pam, om hvem der må bruge hot tub'en, når der optegnes nye ejendomslinjer. Matt og Colleen gør en indsats for at være venner, og Tim er rædselsslagen for at udføre et mindre kirurgisk indgreb på John.

20: Puppy Prank Gum Assistant

Da han føler sig truet af Jens meget flotte nye assistent, Jake, forsøger Greg at fremstå mere maskulin. Joan lader i hemmelighed Sophia tygge tyggegummi, selvom Heather har forbudt det, og John tager sin nye hvalp på en date med Colleen og hendes hund, prinsesse.

21: Cinderella Fantasy Prom Dougie

Da hans foretrukne sportshold brug for lidt hjælp, genfinder Tim sin Askepot kjole, som han bar i college, som han sværger vil udføre sin magi. Tyler forfærdes over Heathers antagelse af hans planer for Prom Night. Da Matt ser listen med Netflix programmer på hans regning, som Colleen har set, er han overbevist om, at hun har fundet en anden mand.

22: Crytunes Divorce Tablet Ring

"Da Greg opretter en crowd-finansieret ""CryTunes"" opfindelse, i håb om at tjene vildt mange penge påd et, bliver hans entusiasme forkortet af Jens uventede nyheder. Alle er chokerede, da John og Joan afslører en tredive-årig hemmelighed om deres ægteskab. Sophia udnytter til fulde Heathers ønske om at gøre det godt igen."

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer