Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Life

1 timer 40 minutter
6.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
En sonde fra Mars har indsamlet en prøve af tilsyneladende intelligent liv. Da de seks astronauter ombord på den internationale rumstation ISS undersøger prøven nærmere, står det hurtigt tydeligt, at organismen er langt mere avanceret og fjendtligt aggressiv end først antaget. Der går ikke lang tid før rumstationen er en slagmark for en kamp på liv og død mellem de desperate astronauter og et modbydeligt fremmed væsen.
Trailer:

Life - pas på med hvad du leder efter

Life er en science fiction gyser, der vil få det til at løbe koldt ned af ryggen på enhver rum-entusiast og film-elsker, der også holder af et adrenalin-rus, og som ikke har noget imod en høj puls under deres film. Se med, og få et indblik i livet for de seks isolerede astronauter på Den International Rumstation, og den knapt så glamourøse hverdag de fører. De er på rumstationen på grund af deres mission; at modtage og undersøge en rumkapsel med prøver fra Mars. Da prøven ankommer og de analyserer den, finder de det, de kun kunne have drømt om - en stor, enkelt-cellet organisme. Nærmere sagt, et bevis på liv i rummet. Holdets entusiasme og glæde erstattes dog hurtigt. Det viser sig, at den hjælpeløse, ufarlige organisme slet ikke er så ufarlig endda. Under undersøgelserne lærer den og udvikler sig med hæsblæsende fart. Astronauterne må tænke hurtigt, og står overfor utænkelige valg, efterhånden som den uventede fjende udvikler sig. Den kommer hele tiden nærmere. Men hvor skal man løbe hen, når man er fanget på en rumstation, svævende i kredsløb om jorden? Filmen handler ikke kun om overlevelse, men om de svære valg, mennesker kan være tvunget til at træffe under pres. Oplev den brillerende optræden leveret af blandt andet Ryan Reynolds, Jake Gyllenhal og Rebecca Ferguson, i en af 2017's mest hypede science-fiction film med et gyser-twist.

Vidste du at?

Trivia

Ryan Reynolds havde faktisk haft til hensigt at spille hovedrollen i filmen, men på grund af hans arbejde på en anden film, kunne de ikke få planlægningen af arbejdet til at fungere. I stedet påtog han sig en anden rolle som støtte.

Goofs

En af filmens karakterer har en vielses-ring på igennem filmen, men den skifter udseende imellem forskellige scener. I starten er det nemlig en ganske tynd ring, men senere i filmens handling kan den tydeligt ses som værende tykkere og bredere end før.

Citat

"Don't open. No, no, no", "Goodnight, nobody", "I miss my fucking dog. Goodnight", "We're looking at the first proof of life beyond Earth.", "How smart is this thing?", "What is the primal instinct of ANY lifeform?" "To survive.", "It's... Beautiful"

En af de bedste science fiction film i 2017; Life

Hvis du elsker film-tema aftener, så lej Life igennem BLOCKBUSTER. Kan du lide film såsom Interstellar og Gravity, og har du lyst til at udvide din filmsamling med endnu en film om rummet, aliens og astronauter, så køb Life. Når du køber filmen i stedet for leje den, er der ingen tidsbegrænsning, og du kan se den i dit eget tempo - også flere gange, hvis det skulle være. Vælg den mulighed, der passer dig bedst! Du betaler kun for det, du vil have, uden at behøve et abonnement.

Life handler om seks astronauter, der fra Den Internationale Rumstation modtager en kapsel med prøver fra Mars. Det de finder, risikerer at ændre ikke bare deres liv, men livet på jorden som vi kender det.

Læs mere om Life
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 40 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.6

  Brugernes anmeldelser

  09/09/2017 : Anonym bruger
  Spændende
  Godt skrevet, lavet og spillet, og virkelig spændende. Kunne godt finde på at se den igen, f.eks. hvis den blev sendt i fjernsynet.
  12/08/2017 : Lotte Leifing
  Skuffende
  Havde potentiale, men leverede ikke godt nok. Det er bestemt ikke på grund af skuespillerne, men mere tyndbenet manuskript.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer