Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Lev om natten

2 timer 04 minutter
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
I de brølende 20'ere flyder sprutten og styres af et underjordisk netværk af hårdkogte gangstere. Muligheden for at opnå magt og penge er tilstede for enhver med nok ambitioner - og nerver. Joe Coughlin, der er søn af en højtstående politimand, har for længst vendt ryggen til sin strenge opvækst for at leve livet som fredløs. Men selv blandt kriminelle er der regler, og Joe bryder en stor én, da han både stjæler penge - og kæresten - fra en magtfuld mafiaboss. Kærlighedsaffæren ender i en tragedie og sender Joe ud på en rejse drevet af hævn, ambitioner, romantik og forræderi, der tvinger ham ud af Boston og op ad karrierestigen i Tampas hårde underverden.
Trailer:

Lev om natten, foregår i 1920’ernes forbudstid, hvor alkohol var forbudt i USA. Hovedpersonen Joe roder, sig ud i alvorlige problemer da han bryder den vigtigste regel i Boston og stjæler penge og kæresten fra en mafiaboss.

Lev om natten, den amerikanske drøm har en pris.

Lev om natten tager sin begyndelse i 20´erne i Boston. Joe Coughlin (Ben Affleck) er søn af en politimand, under forbudstiden. Selvom Joes far lever af at forhindre kriminelle handlinger, lever Joe som kriminel. Han indleder ved en fest, en affære med Emma Gould, der spilles af Sienna Miller. Hun er kærester med den hårdkogte gangsterboss Albert Whites. Men at have en affære med kæresten til en gangsterboss er ikke nogen dans på roser, og Joe roder sig ind i alvorlige problemer med Bostons kriminelle underverden. Joe forsøger at flygte fra Albert Whites mænd, men ender alligevel i fængsel efter en voldsom biljagt. Efter mange år i fængsel bliver Joe endelig lukket ud i friheden. Friheden viser sig dog ikke at være så nem, og i desperation og hævnbegær tager han kontakt til Albert Whites værste fjende, den italienske mafiaboss Maso Pescatore. Joe skal sværge sin evige loyalitet til Remos mafiafamilie, hvilket betyder at han nu skal sætte sit eget liv efter familiens. Sammen med sin nye ven Dion, som også er en del af mafia familien, bliver Joe sendt til Florida, hvor de to sammen skal kontrollere den ulovlige spiritushandel. Joe får den store opgave at få byggeriet af Pescatores nye kasino til at gå uden problemer og indblandinger fra andre bander. Men dette job er ikke helt let, når hele byen mener, at gambling og spil er en synd, og når andre rivaliserende bander gør livet svært.

Vidste du at?

Trivia

Leonardo DiCaprio var oppe at vende som hovedrolle indehaver, men han valgte at være producent på filmen. Dette er fjerde gang Affleck instruerer en film, men for første gang er filmen ikke Oscar nomineret. Der har været ubekræftede spekulationer om at Ben Affleck kæmpede med alkoholisme under indspilningerne til filmen

Goofs

Sangen "Sugartime" som Joe synger i en scene var slet ikke skrevet eller produceret i tiden hvor handlingen foregår. Da banken bliver røvet skyder en betjent 14 gange med sin revolver uden at lade den, men denne type revolver har i virkeligheden kun 5 skud inden den skal lades.

Citat

Joe Coughlin: You realize to be free in this life, breaking the rules meant nothing. You have to be strong enough to make your own. Thomas Coughlin: I signed up to fight in the war. I went away a soldier, I came home an outlaw.

Lev om natten, en gangsterfilm med fart over feltet.

Køb Lev om natten hos Blockbuster.dk og følg Joes kamp for at overleve i en hårdkogt kriminel underverden, med en labyrint af uskrevne regler man bør gøre alt for at overholde. Der er masser af flotte kamp scener og veludført action. Dyk med Ben Affleck ned i Bostons underverden igen og igen. Lej Lev om natten hos Blockbuster.dk, hvis du har lyst til at se en film med masser af gang i den, hurtige biljagter og kamp scener. Følg Joes kamp når han prøver at jonglere med magt, penge og kærlighed imens kaos lurer lige om hjørnet.

Læs mere om Lev om natten
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 04 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.4

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer