Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Lethal Weapon

Sæson 1
18 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Tv-serien er baseret på de populære 'Dødbringende Våben' film, hvor en lettere sindsforvirret betjent indgår partnerskab med en erfaren kriminalbetjent, der forsøger at opretholde et lavt stressniveau i sit liv.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Pilot

En instabil forhenværende Navy Seal får arbejde som politibetjent i Los Angeles og får gammel erfaren veteran, der vil undgå stress, som sin partner.

2: Surf N Turf

Riggs og Murtaugh modtager en klage over en fest i Hollywood Hills. Da der affyres skud, bliver de trukket ind i en verden af ulovlige våben.

3: Best Buds

Riggs og Murtaugh efterforsker en voldsom sag som omfatter et narkokartel, røveri, to mord og uheldigvis Murtaughs gamle politiinspektør.

4: There Goes the Neighborhood

En række indbrud i nabolaget rammer tæt ved Murtaughs hjem, og det bliver personligt for Riggs, da endnu et indbrud ender med et dødsoffer.

5: Spilt Milk

Mens Murtaugh dykker ned i psyken på en NAVY SEAL eftersøgt for kriminel aktivitet, truer Riggs' forbindelse til den mistænkte med at forstyrre sagen.

6: Ties That Bind

Efterforskningen af drabet på en ung model, leder Riggs og Murtaugh hen mod en af L.A.'s mest velhavende familier, - og Riggs bliver rystet, da hans gamle ven har forbindelse til sagen.

7: Fashion Police

Riggs og Murtaugh efterforsker mordet på en modeekspedient i L.A. og opdager en hemmelig narkoorganisation. Mens konen og børnene er bortrejst, tager Murtaugh på bytur, - og Riggs har nogle alt for virkelige drømme om Miranda.

8: Can I Get a Witness?

Riggs passer på en 8-årig dreng, som var vidne til et drabeligt kasinorøveri, og Murtaugh forsøger at bevise, at han er en motorcykel-agtig type.

9: Jingle Bell Glock

Festlige føelelser forsvinder hurtigt, da et mord kobles til en sindsforvirret nevø til lederen af et narkokartel, som har en fortid med Riggs.

10: Homebodies

Riggs og Murtaugh bliver fanget i et voldsomt sammenstød mellem narkobander under efterforskningen af et mord på en designer-drug forhandler.

11: Lawmen

Murtaugh og Riggs får mistanke om magtmisbrug i L.A. sheriffens afdeling, under efterforskningen af mordet på en Texas ranger.

12: Brotherly Love

Roger og Trish befinder sig på hver sin side, da en stjålet bil, - fyldt med kokain, - spores til en kreds af biltyve.

13: The Seal is Broken

En efterforskning afslører, at en bølge af voldsomme forbrydelser er rettet mod en kirkes menighed. Årsdagen for Mirandas død sender Riggs ud i modvind.

14: The Murtaugh File

Cahill er mål for en morderisk stalker. Riggs bliver besat af Murtaughs fortid, efter at have fundet hans dossier i Cahills kontor. Roger og Trish opdager at deres datter har et falsk ID kort.

15: As Good As It Getz

Da et kartel truer en advokat, går Riggs og Murtaugh sammen med DEA-agenten, Karen Palmer, for at beskytte advokaten. Roger bliver bekymret, da Trish tager en impulsiv beslutning.

16: Unnecessary Roughness

Mordet på en high school stjerne i amerikansk fodbold bringer Riggs og Murtaugh ind College-sportsverdenen. Riggs er fortsat sammen med agent Palmer, mens Murtaugh overvejer store forandringer.

17: A Problem Like Maria

Riggs og Murtaugh slår sig sammen med Karen Palmer igen, og sammen får de indsigt i fortrolige oplysninger om nye kartelaktiviteter. Samtidig udforsker Trish en ny, fantastisk karriere mulighed.

18: Commencement

I denne spændende sæsonfinale opdager Riggs en chokerende hemmelighed om Mirandas død. Murthaugh er splittet mellem sin familie og sin partner.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer