Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Lego Ninjago Filmen

1 timer 38 minutter
6.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Den unge Lloyd og vennerne Kai, Cole, Jay, Zane og Nya er hemmelige krigere, der - anført af Kung Fu Master Wu - bekæmper alt slags ondskab. Især den snedige Lord Garmadon (som tilfældigvis også er Lloyds far) er en trussel, der må standses før hele Ninjago City ødelægges. En episk kamp mellem far og søn er uundgåelig, men det kræver en del af Master Wu's seje, udisciplinerede og kulørte team af moderne ninjaer. Hver især må de lære at styre deres egoer og stå sammen for at frigøre deres sande kræfter og opnå deres fulde potentiale.
Trailer:

Lego Ninjago filmen handler om 6 unge og seje ninjaer, som bruger deres aftener og nætter på at bekæmpe ondskab og ødelæggelse. Om dagen bekæmper de en anden stor fjende: gymnasiet.

Lego Ninjago filmen om venner, ninja-evner og tarvelige forældre

I Lego Ninjago filmen følger vi den unge ninja Lloyd, der sammen med sine venner Kai, Cole, Jay, Zane og Nya er hemmelige krigere. De er anført af den dygtige og vise Kung Fu Master Wu. Deres overordnede mission er at bekæmpe al slags ondskab, men de får kamp til stregen, da den onde og snedige Lord Garmadon dukker op. Lord Garmadon truer med at ødelægge hele Ninjago City og må selvfælgelig stoppes af de ukuelige ninjaer. Men tingene bliver yderligere komplicerede af, at Lord Garmadon viser sig at være Lloyds far. Det bliver til en uundgåelig kamp mellem fra og søn. Men det er ikke kun Lloyd, der må kæmpe til det yderste, for at denne trussel kan overvindes. For at få succes, må alle ninjaerne både lære at frigøre deres sande kræfter og stå sammen, men også lære at styre deres egoer, hvilket ikke er helt let. Lige som vi kender det fra de andre Lego film, så der også i filmen om Lego Ninjago en lang række kendte skuespillere, der ligge stemmer til. I den engelse version er der tale om Jackie Chan, Dave Franco, Fred Armisen, Michael Peña blandt mange ander. Hvis du vælger at se filmen i den danske udgave, kan du høre stemmerne fra blandt andet Lars Mikkelsen, Caroline Fleming, Lars Thiesgaard og Thomas Mørk.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du at, ringetonen på Lloyds telefon i Lego Ninjago filmen er den selv samme temasang, der er brugt til Ninjago: Masters of Spinjitzu fra 2011. Det er netop Ninjago: Masters of Spinjitzu, som Lego Ninjago filmen er baseret på.

Trivia

Vidste du, at ikke er første gang Dave Franco har været med i en Lego film? Han lagde også stemme til Lego filmen - Et klodset eventyr fra 2014. Dengang var det figyren Wally, han lagde stemme til. Denne gang er det figuren Lloyd.

Citat

Garmadon: "L-loyd, are you okay?", Lloyd: "Yeah, yeah, I think it's my arm! Is it, is it bad?", Garmadon: "Whoa!", Lloyd: "Is it bad, I don't wanna look. On scale of one to ten, how bad is it?", Garmadon: "Oh, I'd say it's about a seven... point... arm ripped off."

Lego Ninjago filmen til børnene

Køb Lego Ninjago filmen og lad børnene se denne herlige film, der kombinerer nogle af de sejeste ting i verden: nemlig lego og ninjaer. Lej Lego Ninjago filmen og der er garanteret underholdning for de mindste, men filmen kan også sagtens bære, at de voksne ser med. Her hos Blockbuster har vi intet dyrt månedligt abonnement, du betaler derimod kun for de film og serier, som du ønsker at se. Du bestemmer også selv, om du vil købe eller leje din næste filmoplevelse.

Læs mere om Lego Ninjago Filmen
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 38 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer