Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Legends of Tomorrow

Sæson 2
17 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Heltene rejser til til nazi-besatte Paris, men finder sig omgivet af Justice Society of America (JSA). Legenderne opdager en tidsabnormalitet, som truer JSA , men JSA ønsker ikke legendernes hjælp. Ikke desto mindre tvinger legenderne deres vej ind i JSA's mission for at opfange og pågribe en mystisk pakke. Nate prøver desperat at bevise, hvorfor han bør være en del af holdet, men han deler en hemmelighed med sin bedstefar Commander Steele, der kan gøre det vanskeligt.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Out of Time

I 1942 kæmper superheltene for at beskytte Albert Einstein og forhindre, at nazisterne sammen med Damien Darhk udraderer New York med en atombombe.

2: The Justice Society of America

Teamet befinder sig fortsat i 1942 og kæmpe mod en vanvittig nazist for at redde Justice Society of America - og Nates bedstefar - fra at blive udraderet.

3: Shogun

Efter et uheld sender dem til feudaltidens Japan, hjælper teamet Nate med at kontrollere sine nye superkræfter, så han kan beskytte en landsby mod en farlig krigsherre.

4: Abominations

Da udfaldet af borgerkrigen kommer i fare, rejser Jax og Amaya til en slaveplantage, mens de andre superjelte kæmper mod sydstatszombier.

5: Compromised

Teamet infiltrerer Det Hvide Hus i 1987 og finder Damien Darhk i færd med at sabotere en traktat med Sovjetunionen. Steins yngre jeg kommer i livsfare.

6: Outlaw Country

I Det Vilde Vesten slår legenderne sig sammen med en gammel allieret i kampen mod en revolvermand, som vil bruge kraften fra noget mystisk malm til at regere sit land.

7: Invasion!

Legenderne slutter sig til Flash og de andre supermennesker og rejser til 1951 for at bortføre en dominator, men de forårsager uforvarende det endelige opgør.

8: The Chicago Way

Da Damien Darhk og en ny allieret indgår en pagt med Al Capone, sætter legenderne kursen mod Chicago i 1920'erne, hvor et skummelt plot begynder at udfolde sig.

9: Raiders of the Lost Art

Efter Darhks angreb i 1967 opgiver den filmstuderende George Lucas at lave film - en udvikling, der truer selve legendernes eksistens.

10: The Legion of Doom

Dommedagslegionen splittes af ufred, mens de opsporer Skæbnespyddet. Stein bryder reglerne for tidsrejser i et forsøg på at få hjælp af sin datter.

11: Turncoat

Superheltene har kurs mod 1776 for at forhindre mordet på George Washington. Her står de overfor en forræderisk tidligere ven, der er ude efter Skæbnespyddet.

12: Camelot/3000

Da superheltene rejser fra det 31. århundrede til det 6. i jagten på resterne af Skæbnespyddet, går de sammen med en gammel allieret ved kong Arthurs hof.

13: Land of the Lost

For flere millioner år siden må Legends håndtere dinosaurer, mens de kæmper mod onde versioner af dem selv i Rip Hunters kringlede hjerne.

14: Moonshot

I deres jagt på kommandør Steels fregment infiltrerer teamet NASA i 1970'erne og blander sig i Apollo 13 missionen til månen.

15: Fellowship of the Spear

For at ødelægge Skæbnespyddet opsøger holdet J.R.R. Tolkien ved fronten under 1. verdenskrig. Men spyddets kraft forfører en af deres egne.

16: Doomworld

Mens Dommedagslegionen hersker over Star City, opdager legenderne, at virkeligheden er blevet omskrevet. De kæmper for at Skæbnespyddet tilbage.

17: Aruba

Teamet rider på en bølge af alternativ virkelighed, da de vender tilbage til Frankrig under 1. verdenskrig for at stjæle et spyd fra tidligere versioner af dem selv.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer