Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Legends of Tomorrow

Sæson 1
15 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Den danske skuespiller Casper Crump spiller skurk i denne DC Comic serie, der lader karakterer fra både The Flash og Arrow mødes. Når helte ikke nok ... har verden har brug legender. Den tidsrejsende Rip Hunter samlede en broget skare af både helte og skurke - herunder Firestorm, Atom, Hvid Canary, Hawkgirl, Captain Cold, og Heatwave - for at konfrontere en ustoppelig trussel. Efter at de reddede verden, bliver det nu Legends of Tomorrow's opgave at beskytte selve tiden - fortid, nutid og fremtid. Dette ansvar vil tage dem på tværs af historien, og sætte dem over for en trussel større end verden nogensinde tidligere har oplevet.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Pilot, Part 1

Rip Hunter vender tilbage fra fremtiden og samler en legendarisk og broget flok, der skal forhindre en skurk i at udrydde al tid og historie.

2: Pilot, Part 2

Atoms dragt falder i de forkerte hænder under et risikabelt forsøg på at underminere Savage, og Stein må rådføre sig med en formidabel mand: sit yngre jeg.

3: Blood Ties

Rip og Sara kommer i problemer, da de prøver at lægge beslag på Savages økonomiske midler, Snart og Rory prøver at stjæle en kostbar smaragd, og Stein er mentor for Ray.

4: White Knights

Teamet ankommer til 1986 og følger Savages spor til en sovjetisk videnskabsmand. Rip gør op med en mentor og Kendra kæmper for at kontrollere sin nye trang.

5: Fail-Safe

Teamet får hjælp udefra til at infiltrere Gulag. Sara indvilger i at udføre en grum backupplan, hvis det bliver nødvendigt. Valentina opdager, at Stein er halv Firestorm.

6: Star City 2046

Da Waveridderen lander i 2046, får Rip og besætningen et trist billede af Star Citys fremtid, og sara leder efter den forsvundne Oliver Queen.

7: Marooned

Da teamet modtager et nødopkald fra en anden tidsherre, som er strandet i det ydre rum, vælger Rip at besvare det - selv om det kan være en fælde.

8: Night of the Hawk

Professor Stein og Sara mistænker savage for at stå bag en række mord og går undercover på det hospital, hvor han arbejder i 1950'ernes Oregon.

9: Left Behind

Rumskibet Waveridder efterlader Sara, Ray og Kendra i 1950'erne. Da ingen kommer for at hente dem, beslutter Sara at tage tilbage til Forbundet for Snigmordere.

10: Progeny

teamet er nødt til at sætte en af Savages fremtidige forbundsfæller ud af spillet, men de løber ind i et moralsk dilemma, da de finder ud af mere om ham.

11: The Magnificent Eight

Da Rip og temaet rejser til det vilde vesten for at holde lav profil, kommer de i karambolage med en gruppe lovløse og bringer byen i fare.

12: Last Refuge

Time Masters sender Pilgrim på en mission, hvor hun skal dræbe teammedlemmerne, mens de er en yngre og mere sårbar udgave af sig selv.

13: Leviathan

Rip og teamet rejser til London i 2166, hvor Savage står på magtens tinde, og det kan vise sig at være deres sidste mulighed for at besejre ham.

14: River of Time

Savage fortæller Kendra, at han kan genforene hende med Carter, og Rip og teamet overvejer, hvordan de skal håndtere ham.

15: Destiny

Rip of Rory bliver utroligt påvirkede af blot at være i nærheden af Time Masters. Sara overtager Waverider.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer