Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Leatherface

1 timer 24 minutter
5.0
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
I Texas - længe før begivenhederne i Motorsavsmassakren finder sted - bliver den berygtede Sawyer-families yngste barn dømt til anbringelse på en galeanstalt, efter at sheriffens datter er blevet dræbt under mistænkelige omstændigheder. Ti år senere tager den nu halvvoksne Sawyer en ung sygeplejerske som gidsel og flygter sammen med tre andre fanger. Med den hævntørstige sherif og resten af politiet i hælene kaster Sawyer sig ud i et voldsorgie af et roadtrip, der former ham til det uhyre, vi i dag kender som Leatherface.
Trailer:

Husker du "The Texas Chainsaw Massacre"-filmene? Nu fortsætte perlerækken af de morbide gyserfilm med Leatherface, hvor vi følger den unge seriemorder som kidnapper en sygeplejerske og undslipper et psykiatrisk hospital.

Leatherface – en blodig seriemorders ungdom

Filmen handler om fire teenagere, som flygter fra et psykiatrisk hospital i Texas og undervejs tager en ung sygeplejerske til fange. Efterfulgt af en hævngerrig sherif, begynder den forstyrrede teenager et mordtogt i raseri. Vi følger det blodtørstige togt, som former teenageren Jed Sawyer til den legendariske seriemorder, vi kender som Leatherface. Vi møder første gang den unge Jed i 1950'ernes Texas, som en lille dreng, der af sin mor, Verna, tvinges til at spise familiens fjender til aftensmad. Efter Verna myrder hans datter, tyr byens sherif til hævnens metoder. Da han ikke har beviser nok til en retssag, vælger sheriffen at tage sagen i egen hånd og får Jed Sawyer indlagt på et psykiatrisk hospital, som den ultimative hævn. 10 år efter ansættes den unge sygeplejerske Lizzy White på selvsamme psykiatriske hospital. Lizzy forsøger at behandle patienterne med omsorg og forståelse, men til ingen verdens nytte. Under optøjer mellem nogle af patienterne, kidnappes hun af en gruppe, som har det psykisk syge kærestepar Ike og Clarice som bagmænd. Parret tvinger to andre patienter, Bud og Jackson, til at holde Lizzy som gidsel. Gruppen forsøger hele tiden at være et skridt foran sheriffen, mens de bevæger sig mod den mexicanske grænse. Deres voldelige flugt udvikler sig til en række af blodige massemord, som samtidig er en udfoldelse af det motorsavselskende monster, som nu går under et andet alias, end da han var dreng.

Vidste du at?

Trivia

Mange forbinder "The Texas Chainsaw Massacre"-filmene med USA, men faktisk er Leatherface den første i filmrækken, som ikke er filmet i USA. Af budgetmæssige årsager er filmen i stedet optaget i Bulgarien. Terrænmæssigt er Bulgarien det land, som minder mest om Texas, og derfor faldt det naturlige valg herpå.

Trivia

Mange af de klassiske horrorfilm, hævder at skurkene trækker på inspiration fra den virkelige historie om kannibalen Ed Gein. Leatherface er dog den film, som historisk set, med karakteren Leatherface og omgivelserne, minder mest om den ægte historie om den blodtørstige kannibal.

Citat

"De originale film var så store mesterværker, at man ikke kan lave en efterfølger til dem. De var så gode, at vores film har rødder deri, men vi ser den som en ener. Vi vil også have publikum som aldrig har set de oprindelige film." – Julien Maury, instruktør.

Leatherface – blodig motorsavshorror når det er bedst

Køb Leatherface hos BLOCKBUSTER allerede i dag. Vælg blandt et bredt udvalg af film og serier i alle genrer. Hos os finder du både de nyeste premierefilm og har muligheden for at gense filmklassikere. Betal kun for de film og serier, du vil se og nyd friheden til selv at vælge om du vil købe eller leje. Lej Leatherface nemt og hurtigt, læn dig tilbage i sofaen, og gør dig klar til at blive underholdt og skræmt af den blodige horrorfilm Leatherface.

Læs mere om Leatherface
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 24 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer