Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

La La Land

2 timer 03 minutter
8.1
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Den håbefulde skuespillerinde Mia møder jazz-pianisten Sebastian i en bilkø, og langsomt udvikler de et forhold, der får hele byen Los Angeles til at synge og danse. Men kan Mias og Sebastians kærlighed overleve deres store ambitioner? Er der overhovedet plads til stormende kærlighed, når man prøver at slå igennem i Hollywood? Den Oscar-vindende musical La La Land er både klassisk og moderne og vil efterlade dig med en sang i hjertet og et smil på læben.
Trailer:

LA LA LAND - En moderne romance med old-school Hollywood magi

De vandt ikke prisen for bedste film ved Academy Awards, men for mange var LA LA Land årets bedste spillefilm i 2016. Spørg bare folkene bag Rolling Stones, som har placeret musicalen på toppen af listen over de tyve bedste film i 2016. Genren for musical film trækker normalt et særligt publikum og det er langt fra alle som er vilde med kombinationen af dans, sang og skuespil på det store lærred. Men denne musical forstår at skabe magien så alle kan være med. I løbet af to timer, vil du komme hele følelsesregistret igennem, når der er plads til at både grine, græde og få varmet hjertet. Her følger du Ryan Gosling som Sebastian Wilder og Emma Stone som Mia Dolan. Wilder er en aspirerende jazz artist som er blevet afvist så mange gange i Hollywood at han er ved at blive til en meget sur og bitter mand. Det er det værst tænkelige tidspunkt at møde en potentiel kæreste, men en romantisk rejse starter når han støder ind i den aspirerende skuespillerinde Mia. De to kan kun udtrykke kærligheden for hinanden ved at synge og danse, hvilket vi blandt andet ser når de flyver mellem stjernerne. Filmen er en moderne romance kombineret med old-school Hollywood magi med abstrakte oplevelser som der alligevel kan relateres til. Det er tredje gang at Gosling og Stone spiller overfor hinanden og ifølge instruktøren Damien Chazelle skaber de to en speciel effekt som minder om magi som du ikke bør gå glip af!

Vidste du at?

Trivia

Filmen handler om aspirerende talenters daglige kamp i Hollywood hvilket både Ryan Gosling og Emma Stone kan leve sig ind i. For eksempel er audition scenen hvor Mias følelsesladede præstation bliver afbrudt af et telefonopkald er inspireret af en af Ryan Gosling’s tidligere auditions i Hollywood.

Goofs

De store Hollywood stjerner er vilde med tatoveringer som måske ikke passer ind i de fleste film som for eksempel La La Land. Derfor er Goslings tatoveringer blevet redigeret ud af filmen, men i enkelt scene når Sebastian skal tage Mias nøgler kan du se kunsten på hans venstre arm.

Citat

Emma Stones karakter Mia synger på smuk vis gennem hele filmen og disse linjer er et fremragende eksempel på den fine lyrik; "And here's to the fools who dream / Crazy as they may seem. / Here's to the hearts that break. / Here's to the mess we make."

LA LA LAND - Blandt de bedste film indenfor nyere tid

BLOCKBUSTER er det perfekte sted som giver dig mulighed for at nyde to timers fantastisk dans, sang og skuespil af to af de mest populære skuespillere i Hollywood. Lej La La Land hvis du ikke nåede at se den populære musical i biografen. Køb LA LA LAND hvis du allerede ved at du kommer til at se den igen og igen. Ligemeget hvilket valg du ender med, vil du være klar til en romantisk date aften med kæresten eller en hyggelig tøseaften med veninderne.

LA LA LAND er meget mere end en musical film med dans, sang og skuespil. Det er en magisk spillefilm som giver et abstrakt billede af den daglige kamp som tusindvis af musikere og skuespillere står overfor i Hollywood.

Læs mere om La La Land
  • Udgivelsesår: 2016
  • Spilletid: 2 timer 03 minutter
Fra: Køb 29,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 8.1

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer