Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kvinden i toget

1 timer 48 minutter
6.5
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Rachel Watson er betaget af det tilsyneladende perfekte par, som hun hver dag ser fra sit pendlertog, der kører forbi deres hus. En dag ser hun noget chokerende, og i det øjeblik ændres alt. Rachel drives af spændingen og sin besættelse og får en chance for at blive en del af de liv, som hun kun har betragtet på afstand, men hvor langt vil hun gå for at afsløre sandheden? Kvinden i toget er baseret på Paula Hawkins' bestseller.
Trailer:

"Kvinden i toget" handler om den alkoholiserede Rachel, som ikke kan komme videre efter sin skilsmisse. Efter Rachels alkoholinducerede black-out bliver en kvinde meldt savnet, og Rachel har kampskader. Nu skal Rachel finde ud af sin rolle i forsvindingen.

Kvinden i toget - nervepirrende thriller

I denne nervepirrende thriller, "Kvinden i toget", følger vi hovedpersonen, som hedder Rachel Wilson. Rachel er næsten lige blevet skilt og har meget svært ved at komme videre i sit liv efter denne store hændelse. Hun bruger alle sine dage på at køre i tog mellem Manhattan og New York. Rachel er af den opfattelse, at hun har levet et forspildt liv. Hun prøver derfor at glemme det ved at drikke alkohol og fantasere om sine gamle naboer, Megan og Scott. Megan og Scott boede på samme gade som Rachel, da hun stadig boede sammen med sin eks-mand, Tom. Hver eneste dag kigger Rachel misundeligt på Megan og Scotts hus, når hun kører forbi i toget. Rachels alkoholmisbrug bliver værre og værre, og en morgen vågner hun op med hukommelsestab og et meget blodigt ansigt. Det varer ikke længe, før der bringes en efterlysning – Megan er sporløst forsvundet. Nu er det op til den alkoholiske og forvirrede Rachel at finde ud af, hvad der rent faktisk skete den aften, hvor hun endte med hukommelsestab, blodigt ansigt og hvor Megan forsvandt. Hvis du elsker spændende thrillere, så vil denne film helt sikkert være lige noget for dig. Den har en god fortælling, stærke scener og gode skuespillere. Denne film kan uden tvivl redde enhver filmaften - så frem med popcornene og colaen.

Vidste du at?

Trivia

I starten af forløbet havde forfatter Paula Hawkins skuespilleren Michelle Williams i tankerne som hovedrollen, Rachel Watson. Rollen gik dog som bekendt til Emily Blunt. Bogen, som denne film er lavet ud fra, er den hurtigst sælgende debutbog ifølge Saxo.

Goofs

Da Rachel ser artiklen om, at Megan er forsvundet eller blevet dræbt, står der, at hun er 27 år gammel. På hendes gravsten står der dog "1990 - 2016", hvilket betyder, at hun er 25 eller 26, afhængigt af om hun nåede at have fødselsdag før sin død.

Citat

Martha: Tom got fired because he couldn't keep his dick in his pants. I felt so bad for you. He's such a bad guy. - Megan: You're not gonna get rid of me. You're gonna pay this for the rest of your life.

Køb eller lej Kvinden i toget

Køb Kvinden i toget hvis du er samler eller vil se filmen flere gange. Er det nok med en enkelt gang; lej Kvinden i toget. På blockbuster.dk betaler du nemlig kun for det, du har behov for, og for det du rent faktisk ser. Her betaler du ikke abonnement, men får derimod de nyeste udgivelser til en lav stykpris. Du kan altid finde både gamle, nye og premierefilm på vores hjemmeside.

Læs mere om Kvinden i toget
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 48 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Brugernes anmeldelser

  07/12/2017 : Anonym bruger
  lige så godt som bogen
  jeg synes den levede op til historien

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer