Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Kvinden i buret

1 timer 33 minutter
7.2
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
Efter en blodig skudduel, der efterlader hans to partnere henholdsvis død og lammet, bliver vicekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til at lede den nyoprettede Afdeling Q, en afdeling for uopklarede sager. I afdelingen er kun Mørck og hans nye assistent, Assad. Selvom de får udtrykkelige ordrer på kun at sortere og gennemlæse sagerne, går der kun en enkelt dag før Carls stædige natur kaster dem hovedkulds ud i mysteriet om Merete Lynggaard; en vellidt og ambitiøs politiker der for fem år siden er forsvundet fra en færge, og hvor det eneste vidne er hendes hjerneskadede bror, som bliver fundet skrigende på bildækket. Sagen henlægges som et formodet selvmord. Denne forklaring overbeviser dog ikke Carl og Assad, og de begiver sig ud på en rejse, der fører dem dybt ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et kalkulerende og forskruet sind. Kvinden i buret er den første af i alt fire film baseret på Jussi Adler-Olsens populære romaner om Carl Mørck og afdeling Q.
Trailer:

Kvinden i buret - Afdeling Q

Kvinden i buret handler om den nyoprettede afdeling i Københavns politi - Afdeling Q. Chefen for denne afdeling er Carl Mørck - dog er han ikke blevet chef for denne afdeling af sin gode vilje. Afdelingen er kun to mand høj - Carl Mørck og hans assistent, Assad. Selvom afdelingen får bunkevis af sager, som Carl egentlig ikke gider, bliver han alligevel bidt af én helt bestemt sag. Netop sagen om Merete Lynggaard. Merete er politiker, og en vellidt en af slagsen, der for fem år siden forsvandt på en færge uden nogle videre beviser eller vidner. Det eneste vidne var hendes retarderede bror, som man fandt skrigende på bildækket. Meget hurtigt blev sagen henlagt som selvmord. Dette køber Carl og Assad ikke, og arbejdet tager sin begyndelse. I deres stræben på at opklare sagen bliver de ført ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et fuldstændigt forskruet sind. På Carl og Assads rejse i denne sag oplever de begge to en masse, som de nok helst ville have været foruden. Dog ser vi et venskab mellem de to, der blot vokser sig større og større. Det var ikke noget, som nogen af dem havde regnet med i begyndelsen. Denne film er den første af fire i Jussi Adler-Olsens serie om Carl Mørck og afdeling Q. Se den, og bliv draget ind i den makabre sag.

Vidste du at?

Trivia

Nikolaj Lie Kaas, der spiller Carl Mørck, og Sonja Richter, der spiller Merete Lynggaard, var gift i den tredje sæson af tv-serien Forbrydelsen. Derudover er dette den første film i serien om Afdeling Q baseret på Jussi Adler-Olsens populære romaner.

Goofs

I de originale bøger er Assad slet ikke politimand, men nærmere en slags altmuligmand, som passer rengøring og des lige. I filmen er hans yndlingsmusik hiphop og pop, hvorimod han i bøgerne er vild med musikken fra sit hjemland. Den syriske musik.

Citat

Carl Mørck: Gør mig en tjeneste... Hvis jeg bliver dræbt... Lad vær' med at undersøge drabet på mig. Tage Baggesen: Fuck dig. Carl Mørck til Assad: Lad mig føre ordet. Hun har kun set folk med din hudfarve på TV før.

Lej eller køb Kvinden i buret

Uanset, om du er til at leje film eller købe film, så finder du din foretrukne måde at se film på lige her. Køb kvinden i buret, hvis det er det, du vil, eller lej Kvinden i buret, hvis du har behov for det. Du betaler kun for det, du vil se. Her kan du let og hurtigt se film - helt uden at skulle binde dig via et abonnement. Vi fører altid de nyeste film og giver dig billige præmiere film. Tjek det hele ud på: http://blockbuster.dk/om.

Kvinden i buret handler om Afdeling Q med Carl Mørck og Assad. De bliver bidt af en gammel sag om en politiker, der har været forsvundet i fem år. Hvor fører sagen dem hen?

Læs mere om Kvinden i buret
 • Udgivelsesår: 2013
 • Spilletid: 1 timer 33 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer