Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Persondatapolitik

Opdateret 20/06/2016

Persondatapolitik for BLOCKBUSTER februar 2016

INDHOLDSFORTEGNELSE

1. Personoplysninger

2. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

3. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

4. Adgang til oplysninger

5. Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

 

BLOCKBUSTER udbydes af TDC A/S, Teglholmsgade 1, 0900 København C CVR 14 77 39 08

Ved at benytte blockbuster.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

 

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

 

1. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvis du opretter din BLOCKBUSTER profil via Facebook behandles endvidere kundespecifikke Facebookdata, hvis du har givet samtykke hertil. Disse kan redigeres via www.facebook.com/bookmarks/apps

 

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en BLOCKBUSTER profil
  • Foretager betaling af køb.
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.

I øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger. Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Hvis du vælger at give samtykke til at dine kortoplysninger registreres på din BLOCKBUSTER profil til brug for fremtidige betalinger til BLOCKBUSTER, sker opbevaringen sikkert og krypteret via dibs.

 

 

3. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.blockbuster.dk videregives kun til interne afdelinger, udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt samt forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto. Vi videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for TDC.

For at kunne videreudvikle og forbedre BLOCKBUSTER fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. TDC kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for BLOCKBUSTER accepteres ved besøg på blockbuster.dk og fremgår af BLOCKBUSTER. Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på blockbuster.dk.

 

 

4. Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og profildata, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve på www.blockbuster.dk/profil

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os.

 

 

 

5. Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

BLOCKBUSTER forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplys-ninger, kan du kontakte vores kundeservice på blockbuster.dk/kontakt Du kan også logge ind på www.blockbuster.dk og se dine oplysninger samt hvilke produkter der er registret på din adresse. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.