Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Fede måder at streame på

Opdateret 19/06/2016

Vi giver dig en premium filmoplevelse - hjemme i stuen

På BLOCKBUSTER finder du alle de nyeste premierefilm og de kendte klassikere. Vi anbefaler at du ser dine film på den største skærm i hjemmet - selvom vi naturligvis også har apps til både mobil og tablet. Husk også at skrue godt op for lyden.

Lej på mobilen - afspil på tv’et

Med de nye Airplay og Chromecast teknologier, er det let at streame direkte fra din mobil eller tablet op på den store skærm.
Så skal bare logge ind på din BLOCKBUSTER profil på din mobil eller tablet app, for at se film på den store skærm.
På nye tv skærme er muligheden for cast (chromecast) ofte indbygget. Ellers kan du købe en Chromecast eller Apple Airplay og caste løs fra både mobil, tablets og bærbare og direkte op på din tv skærm.

Bedste billede og bedste lyd

Alle premierefilm BLOCKBUSTER film kan streames i HD billedkvalitet som er noget af det allerbedste. Du skal bare have en HD tv-skærm og en 10Mbit wifi forbindelse - så har du det lækreste filmbillede hjemme i stuen.
Ser du action eller gys er lyden specielt vigtig. Så husk at skrue godt op og har du surround anlæg understøtter vi naturligvis også dette.

Få hjælp til at købe eller leje film
Få hjælp til Chromecast
Få hjælp til AirPlay

Rigtig god fornøjelse på BLOCKBUSTER