Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sådan lejer du en film

Opdateret 17/06/2016

Du kan leje en film, når du har oprettet en BLOCKBUSTER profil på blockbuster.dk.

Du kan leje en film i en browser på www.blockbuster.dk samt på Android mobil og Android tablet, BLOCKBUSTER app på Smart TV og på PlayStation 3 og 4.
Du kan desværre ikke leje film via iPhone eller iPad app, men kun afspille film fra Din samling. Dette skyldes Apples vilkår. 


Når du lejer en film, ligger den under Min samling under fanen Lejet. Når du har internetforbindelse, kan du afspille dine lejefilm på alle BLOCKBUSTER platforme.

Du kan afspille din lejefilm i 48 timer, og du har 28 dage til at starte afspilningen. Det betyder, at du for eksempel sagtens kan leje en film i dag og vente med at se den til i morgen.... eller op til 28 dage efter du har lejet den.
Betaling sker med det samme, og beløbet trækkes på det betalingskort du indtaster, eller det du har tilknyttet på Min Profil.
Vi anbefaler, at du gemmer dine betalingskortoplysninger på din profil. Så er det lettere at leje film efterfølgende.

Sådan finder du lejefilm

På pc, Mac, mobil og tablets

Hvis du trykker på forstørrelsesglasset øverst i højre hjørne, kommer der et søgefelt frem. Her kan du søge efter alt fra titel til instruktør og skuespiller. Du kan også vælge at søge efter genre og tema via Film oversigten øverst på siden.
Når du finder en film du vil se, kan du leje eller købe den med det samme på blockbuster.dk, Smart TV app, PlayStation app og Android mobil og tablet. Bruger du app’en til iPhone eller iPad, skal du gå til blockbuster.dk, PlayStation eller Smart TV for at leje og købe.
Vil du se filmen senere, kan du gemme den på din ønskeliste. Du gemmer filmen på ønskelisten, ved at klikke på hjerteikonet.

På SmartTV og PlayStation

I BLOCKBUSTER app’en finder du menupunktet Søg i venstre side. Her kan du søge efter alt fra titel til instruktør og skuespillere. Du kan også vælge at søge efter genre og tema via menupunktet Film.
Når du finder en film du vil se, kan du leje eller købe den med det samme. Husk, du skal gemme dine betalingskortoplysninger på din Profil for at betale med betalingskort på Smart TV og PlayStation.
Vil du leje filmen senere, kan du gemme den på din ønskeliste. Du gemmer filmen på ønskelisten, ved at klikke på hjerteikonet.