Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sådan køber du film og serier

Opdateret 29/11/2016

Når du har oprettet en gratis BLOCKBUSTER profil kan du købe film og serier på www.blockbuster.dk, Android mobil og tablet og på BLOCKBUSTER apps til Smart TV og PlayStation 3 og 4.

Når du køber en film, ligger den under Min samling. Når du har internetforbindelse, kan du afspille filmen på alle BLOCKBUSTER platforme.

Købte film og serier kan også downloades og dermed afspilles uden internetforbindelse. Du kan læse mere om download af købte film og serier her

Betaling sker med det samme. Beløbet trækkes på det betalingskort du indtaster eller det du har tilknyttet på Min profil. Vi anbefaler, at du gemmer dine betalingskortoplysninger på din profil. Så er det lettere at leje og købe film efterfølgende.


Du har ubegrænset adgang til at afspille dine købte film og serier så længe disse er omfattet af aftalen med rettighedshaverne.

Sådan finder du købefilm og serier

På pc, Mac, mobil og tablets

Når du finder en film du vil se, kan du købe den på blockbuster.dk og Android mobil og tablet.
Bruger du BLOCKBUSTER app på iPhone eller iPad skal du gå til blockbuster.dk i en browser for at købe.
Vil du købe filmen senere, kan du gemme den på din Ønskeliste. Du gemmer filmen på ønskelisten, ved at klikke på hjerteikonet.

På SmartTV og PlayStation

Når du finder en film du gerne vil se, kan du købe den med det samme. 
Husk, at du skal gemme dine betalingskortoplysninger på din profil for at betale med betalingskort på Smart TV og PlayStation.

Vil du købe filmen senere, kan du gemme den på din Ønskeliste. Du gemmer filmen på ønskelisten, ved at klikke på hjerteikonet.