Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Hvad er forskellen mellem leje og køb

Opdateret 18/01/2017

På BLOCKBUSTER er alle film og serier digitale og kan afspilles på www.blockbuster.dk og de apps vi har udviklet. Der er ingen fysiske dvd'er ligesom i de gamle butikker. Så skal du nemlig heller ikke tænkte på at aflevere dine film til tiden :-)

Leje

Når du lejer en film på blockbuster.dk har du 28 dage til at starte din lejeperiode. Når først du har startet din lejeperiode, kan du se filmen så mange gange du vil inden for de 48 timer, som lejeperioden varer. 
Du kan se din film på BLOCKBUSTER platfome som web, SmartTV, PlayStation, apps til iPhone og iPad og Android mobil og tablet.
Når lejeperioden er slut, har du ikke længere mulighed for at afspille filmen, men du kan altid leje eller købe den igen.

Køb

Når du køber en film, et serieafsnit eller en hel sæson af en serie, har du ubegrænset adgang til at afspille disse på alle dine BLOCKBUSTER platfome, så længe titlerne er omfattet af aftalen med rettighedshaverne.

Du kan downloade dine købte titler mens du er på internettet via mobil og tablet og dermed også se dem offline - altså når du ikke er på internettet. På denne måde kan du tage dine købte titler med overalt og se dem igen og igen. Læs mere om download af købte titler her.